Drake 24.05.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Do posiadaczy Ambrozji I: Czy ktoś z Was ma pokryty dach dachówką RuppCeramiki Sirius 13? Czy mógłbym prosić o info ile poszło na dach dachówek szczytowych? Wg. materiałów pomocniczych powinno pójść 88 lewych i 88 prawych. Czy to realna ilość, czy może zawyżona/zaniżona? To samo dotyczy się gąsiorów dachowych - w mat. pomocniczych podano 76szt. Ew. zdjęcie dachu w większej rozdzielczości i sam sobie policzę Jeśli ktoś byłby tak miły i podał mi na priv orientacyjną cenę, jaką przyszło mu zapłacić za takie pokrycie, byłaby to dla mnie też nieoceniona pomoc Ja planuję kolor antracyt, choć na początku miała być blachodachówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter260uk 25.05.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ja mam dach pokryty taka dachowka i wieszlo mi szczytowych dachowek 144 sztuki a co do gosiorow to cos okolo 76lub 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 26.05.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 piter260uk, dzięki, o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andi007 04.06.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam, mamy zamiar budować Ambrozję koło Wrocławia, okolice Oławy chociaż żona pochodzi z Gryfic, blisko Was. Interesuje mnie ogólny koszt poniesiony na budowę aż do zamieszkania. Ze zdjęć, które umieściłeś wynika, że pięknie się spisałeś, a my podjęliśmy dobrą decyzję o budowie Ambrozji. Pozdrawiam. Andrzej i Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simskor 07.06.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam serdecznie - my z małżonką też się przymierzamy do budowy Ambrozji II.Czy ktoś w Wielkopolsce ma taki domek żeby nam pokazać??PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta i Mariusz 10.06.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam Buduję Ambr w Częstochowie jesli macie ochotę zapraszam do oglądania do Świętego miasta. Stan obecny Surowy zamknięty. Pozdrawiam Jacek Witam, My zaczynamy w tym roku budować Ambrozje II koło Lublińca i bardzo chcielibysmy zobaczyć wasz domek. Na prv poczte wysłalismy wiadomość z nr telefonu i emailem zeby szło się jakoś skontaktować z wami. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andi007 16.06.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 My też jesteśmy miłośnikami Ambrozji i zamierzamy budować się w okolicach Marcinkowic k. Wrocławia. Do podjęcia decyzji brakuje nam jeszcze tego spojrzenia "na żywo". Jeżeli Państwo pozwolicie to chętnie obejrzelibyśmy Wasz domek Jola, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyk 16.06.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam, My zaczynamy w tym roku budować Ambrozje II koło Lublińca i bardzo chcielibysmy zobaczyć wasz domek. Na prv poczte wysłalismy wiadomość z nr telefonu i emailem zeby szło się jakoś skontaktować z wami. Pozdrawiam Marta Witam Proszę o kontakt na maila: [email protected] mail z forum mi padł Bedę na budowie w piątek i sobotę Zapraszam Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkozaz 16.06.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 yes yes yes... wkoncu po dlugiej batali z pie.....ymi bankami dostalismy kredyt i ruszamy z budowa! biurokracja w naszym kraju jest wstanie wykonczyc nawet najlepiej zapowiadajace sie projekty...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakostka 18.06.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam Tak - my przesuwamy kominek koło schodów co automatycznie powiększa nam jadalnię; z gabinetu robimy kotłownię, ale mniejszą od gabinetu. Na razie to jest tylko na papierze, ale mamy nadzieję, że efekt będzie taki jak oczekiwaliśmy. W związku z przeniesieniem kominka, komin wypada w łazience na górze. Za to likwidujemy kominy, które są oryginalnie w projekcie. Pozdrawiam Witam! Jestem na etapie wyboru projektu. Wstępnie moja uwagę przykuła właśnie Ambrozja. Po wnikliwym obejrzeniu też chciałabym przesunąć kominek. W którym dokładnie miejscu go umiejscowiliście??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
razec 19.06.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam wszystkich! Od dłuższego czasu śledzimy to forum z zamiarem rozpoczęcia budowy (ambrozja II) .Ruszyliśmy początkiem maja, obecnie jesteśmy na etapie lania stropu. Czy ktoś buduje lub wybudował ambrozję w Opolskim lub Dolnośląskim (okolice Wrocławia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CEZARY1977 20.06.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 WITAJ Mirox, mam pytanie czy jest możliwe zobaczenie Waszego domku w realu?, pozdrawiam ze Słupska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CEZARY1977 20.06.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Niedługo zaczynamy budowę ambrozji II. Narazie jest tak mokro na działce, że jesteśmy na etapie czekania. Pozdrawiamy Renata i Piotr z zachodniopomorskiego Witajcie gdzie budujecie w zachodniopomorskim jesli mozna wiedziec?, pozdrawiam cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 20.06.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Dwie prośby: 1) Podajcie proszę orientacyjną ilość przewodów, jaką zużyliście na instalację elektryczną w budynku (3x1,5, 3x2,5). Mam okazję okazyjnie zakupić i nie chcę przestrzelić się z ilością. Wiem, że sprawa mocno indywidualna w zależności od upodobań do źródeł światła, ale mnie więcej: czy bardziej 300mb, czy może 1000mb. 2) Wrzućcie jakieś nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wBeata 22.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 witam, my także chcielibyśmy się pochwalić naszym domkiem, postaram się zamięścić zdjęcia ale nie wiem czy mi się uda http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/131c548e0c5f4791.html Witam! Planuję budowę w okolicy Grodziska Maz. Czy byłaby mozliwość nawiązania z Państwem kontaktu? Pozdrawiam! Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota i Jarek 24.06.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, to może podam maila, w razie pytań prosze pisać na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorana 29.06.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Również z mężem zamierzmy budować Ambrozję Czy ktoś wybudował ten domek w okolicach Elbląga? Fajnie byłoby zobaczyć go na żywo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkozaz 04.07.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Mam pytanko jakiej firmy piece na paliwo stałe zamontowaliscie u siebie i jak sie sprawuja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkozaz 04.07.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 MastiW jak idzie budowa?? może jakies zdjecia bys wrzucil?? jaki piec wstawiles i jak sie sprawuje?? my dopiero ruszamy ale dokonca wrzesnia bedziemy mieli sso z kompletnym dachem wiec wtedy zapraszamy jak bedziesz chcial zobaczyc z kolezanka malzonka nasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojciec2000 10.07.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Witam W czerwcu ruszyliśmy z budową naszego domu w Radomiu. Wstawiłem parę zdjęć. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1ecb46404bbadba4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts