Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Informacje o korkach ulicznych w stolicy

Recommended Posts

Rano w "Złotych Przebojach" są nieregularnie wiadomości pochodzące od taryfiarzy.

Ale korki w Warszawie to rzecz regularna jak szwajcarski zegarek - trzeba by było tylko jakoś tą wiedzę zebrać i uporządkować. Tak naprawdę do 10. i 15-18 to korków nie ma chyba tylko na drogach osiedlowych :D

Dzięki za szybki odzew :D zacznę słuchać antyradia .

Wiadomo że korki są zawsze no ale do tych codziennych wszyscy już przywykli. Chodzi mi raczej o sytuacje nadzwyczajne jak choćby wczoraj. Jadę sobie Alejami Jerozolimskimi i widzę że w kierunku przeciwnym jest pusto. Myślę sobie jak zaraz będę wracał to też wybiorę Aleje a tu figa z makiem, był wypadek i wszystko stanęło zrobił się korek chyba ze 2 kilometry. Gdybym wiedział to wybrałbym inną drogę.

Pozdrawiam

Posłuchałem sobie antyradia. Sory ale to nie dla mnie. Muzyka taka sobie nie w moim guście a komentarze bardzo słabo. Zamiast rzeczowych i merytorycznych klient sie popisuje dla poklasku. Informacji o korkach bardzo mało. Ale dzięki za podpowiedź.

Pozdrawiam

Podobnie jak AmberWind polecam CB. I trzeba słuchać, a nie pytać co chwila: "Sprawdzam radio, jak mnie słychać?"

Szerokości.

Posłuchałem sobie antyradia. Sory ale to nie dla mnie. Muzyka taka sobie nie w moim guście a komentarze bardzo słabo. Zamiast rzeczowych i merytorycznych klient sie popisuje dla poklasku. Informacji o korkach bardzo mało. Ale dzięki za podpowiedź.

Pozdrawiam

No niestety, skiepściło się.

Kiedys rano (do pracy) byl Wojewódzki i Figurski - choc średnio ich lubię to bywało ostro :-). A po południu (powrót) Zientarscy, oczywiście motoryzacyjnie, uwielbiałam jak się przekomarzali. Moja ulubiona historia, to jak ojciec Zientarski zaciągnął nagle mlodemu hamulec na autostradzie bo... cukierek mu wpadł i chcial wyjąć...

Teraz przełączam na Antyradio tylko na szczytowanie, czyli info o korkach - jest to jakieś rozwiązanie.

Czasem informacje trochę nieprecyzyjne, ale lepsze takie niz żadne.

Podobnie jak AmberWind polecam CB. I trzeba słuchać, a nie pytać co chwila: "Sprawdzam radio, jak mnie słychać?"

Szerokości.

No i trzeba miec jakies w miare przyzwoite, aby na szumy i nic_nie_slyszenie nie narzekac :lol:

Mam TTI 770 + antena Lamm 2000. Fajnie chodzi

Szerokosci.