inwestor 07.05.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Sporo przemieszczam się samochodem po stolicy i stoję często w korkach. Może ktoś wie czy i kiedy jakaś stacja radiowa podaje komunikaty o korkach w Warszawie ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 07.05.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witaj!Słuchaj stacji ANTYRADIO (94.00 FM). Codziennie od 6.45 do 9.45 i od 14.15 do 17.45 podają informacje o korkach w Warszawie.Szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 07.05.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Rano w "Złotych Przebojach" są nieregularnie wiadomości pochodzące od taryfiarzy. Ale korki w Warszawie to rzecz regularna jak szwajcarski zegarek - trzeba by było tylko jakoś tą wiedzę zebrać i uporządkować. Tak naprawdę do 10. i 15-18 to korków nie ma chyba tylko na drogach osiedlowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 07.05.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Dzięki za szybki odzew zacznę słuchać antyradia . Wiadomo że korki są zawsze no ale do tych codziennych wszyscy już przywykli. Chodzi mi raczej o sytuacje nadzwyczajne jak choćby wczoraj. Jadę sobie Alejami Jerozolimskimi i widzę że w kierunku przeciwnym jest pusto. Myślę sobie jak zaraz będę wracał to też wybiorę Aleje a tu figa z makiem, był wypadek i wszystko stanęło zrobił się korek chyba ze 2 kilometry. Gdybym wiedział to wybrałbym inną drogę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Najlepszym informatorem co aktualnie dzieje sie na drogach jest CB radio. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 07.05.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Też kiedyś myślałem o CB ale niewyraźnie słychać a jeśli już coś słychać to same wulgaryzmy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 15.05.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Posłuchałem sobie antyradia. Sory ale to nie dla mnie. Muzyka taka sobie nie w moim guście a komentarze bardzo słabo. Zamiast rzeczowych i merytorycznych klient sie popisuje dla poklasku. Informacji o korkach bardzo mało. Ale dzięki za podpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.05.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Podobnie jak AmberWind polecam CB. I trzeba słuchać, a nie pytać co chwila: "Sprawdzam radio, jak mnie słychać?" Szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 16.05.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Posłuchałem sobie antyradia. Sory ale to nie dla mnie. Muzyka taka sobie nie w moim guście a komentarze bardzo słabo. Zamiast rzeczowych i merytorycznych klient sie popisuje dla poklasku. Informacji o korkach bardzo mało. Ale dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam No niestety, skiepściło się. Kiedys rano (do pracy) byl Wojewódzki i Figurski - choc średnio ich lubię to bywało ostro . A po południu (powrót) Zientarscy, oczywiście motoryzacyjnie, uwielbiałam jak się przekomarzali. Moja ulubiona historia, to jak ojciec Zientarski zaciągnął nagle mlodemu hamulec na autostradzie bo... cukierek mu wpadł i chcial wyjąć... Teraz przełączam na Antyradio tylko na szczytowanie, czyli info o korkach - jest to jakieś rozwiązanie. Czasem informacje trochę nieprecyzyjne, ale lepsze takie niz żadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.05.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Podobnie jak AmberWind polecam CB. I trzeba słuchać, a nie pytać co chwila: "Sprawdzam radio, jak mnie słychać?" Szerokości. No i trzeba miec jakies w miare przyzwoite, aby na szumy i nic_nie_slyszenie nie narzekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.05.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Podobnie jak AmberWind polecam CB. I trzeba słuchać, a nie pytać co chwila: "Sprawdzam radio, jak mnie słychać?" Szerokości. No i trzeba miec jakies w miare przyzwoite, aby na szumy i nic_nie_slyszenie nie narzekac Mam TTI 770 + antena Lamm 2000. Fajnie chodzi Szerokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.05.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 'Stolyca" to ewenement. Katastrofa i nieporozumienie. Bywałem, zwiedzałem, jeździłem........... Fujjjjjjjjj Każde chyba inne miasto - byle nie "stolyca"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts