Monis 13.10.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień dobry Fajne te dechy. też planowaliśmy u siebie mieć coś takiego na tarasie bo: - przyjemniej się staje na tym bosą stopą- nie ma ryzyka, że dostanie się pod to woda i rozsadzi jak zamarznie- ogólnie ładniejsdze niz płytka ale - sąsiad ma i po dwóch latach wyglada to koszmarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.10.2008 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień dobry - sąsiad ma i po dwóch latach wyglada to koszmarnie. hmm to znaczy, że - wszystkie deski tak będą kiedyś wyglądać? czy - sąsiad nie dbał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no własnie to ten ból - sąsiad z tych dbających, impregnujących, czyszczących, domalowujących. Cóż... nie bawmy się w uprzejmości - ten taras wygląda jak gnój. Być może da się o deski tarasowe dbać w inny, bardziej skuteczny sposób - ja opowiadam po prostu to co widzę za płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.10.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 I dziękować Ci za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No dzień dobry.... dawno mnie tu nie było....a ty TYLE zmian. I kominek, i kaloryfery i taka lodówka w kotłowni.... Pędzisz moja droga, pędzisz. No to jak Ty kominek juz masz - to ja się może wproszę ten uścisk inwestorki kiedyś odebrać - pamiętasz ten co to go wygrałam latem. A przy okazji się poprzytulam do Twego kominka. Bardzo się cieszę, że wszystko tak dobrze idzie. A i o kosmówce coś czytałam no więc jak bo i butle finlandii widziałam. Więc niejako ciekawość ma pobudzona każe mi zapytać o co koman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.10.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dear Kasiu... Staram się pędzić, żeby zdąrzyć przed zimą. Na uścisk zapraszam a jeśli chodzi o kosmówkę to nie wiem o co kaman. Dandi ma jakieś nadzieje Złociutka nosi Złociutką więc wszędzie kosmówki widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 jeśli chodzi o kosmówkę to nie wiem o co kaman. Dandi ma jakieś nadzieje Złociutka nosi Złociutką więc wszędzie kosmówki widzi łże jak sabaka - najpierw naściemniała że ma wahania nastrojów a czytając moje posty wybucha rzewnym płaczem a teraz co? Jestem oskarżany o to, że widzę gonadotropinę w monikowym organizmie - najpierw podjudza a potem oskarża. na stos z taką!!! Ja oczywiście wszystko rozumiem no bo jeżeli zawodowo ktoś się zajmuje masowymi kastracjami to musi to odcisnąć swoje piętno na psychice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.10.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Że ja naściemniałam! To Ty wizje roztaczasz Ty Dandusie jeden! a że jestem http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_witch.gif to już inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 słuchajcie czy tylko ja widze ten fenomen czy wszyscy tak mają? Moniki runner biegnie raz szybciej raz wolniej - przynajmniej u mnie tak to wyglada. Ciekawe jak się to przekłada na nastroje właścicielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 słuchajcie czy tylko ja widze ten fenomen czy wszyscy tak mają? Moniki runner biegnie raz szybciej raz wolniej - przynajmniej u mnie tak to wyglada. Ciekawe jak się to przekłada na nastroje właścicielki Dandusiu! mój biegnie równo ba, nawet prosto! a tak zapytam tej Finlandii - toś wiela wypił, hę? bo to może być przyczyna, że Ci biegacz nierówno biegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dandusiu! igrasz z ogniem, Wu potwierdzi a tak zapytam tej Finlandii - toś wiela wypił, hę? bo to może być przyczyna, że Ci biegacz nierówno biegnie symbolicznie - galon więc to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.10.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 U mnie też równo biegnie bez zrywów że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dandusiu! igrasz z ogniem, Wu potwierdzi no dobra, no....kciałam się ciut spoufalić póki mąż w robocie i nie zerka na monitor, a tu nie ma nawet jak. to jak będzie? będziesz się dąsał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no co Ty:) ja po prostu alergicznie reaguję na zdrobnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 aaaaaaaaaa oki - bo se już myślałam, że co walnełam. To mam coś na zgodę...bo skoro Monia kosmówki nie ma to nie ma za co pić. Więc choć za zgodę http://images31.fotosik.pl/360/674aea1f98932774.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 aaaaaaaaaa oki - bo se już myślałam, że co walnełam. To mam coś na zgodę...bo skoro Monia kosmówki nie ma to nie ma za co pić. Więc choć za zgodę pod warunkiem, że pozwolisz mi łoić czystą bom chłop prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 yyyyyyyyyyy nie no ... łajaj se... ile se tylko ino uniesiesz....se łajaj..... ale jak Ty już po galonie jesteś, to mam pewne obawy.... co do wytrzymałości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 15.10.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 co tam toastowicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.10.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 cześć czy kac może zabić? lecę do Nitubagi - świeży dom dobrze mi zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts