Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mimozy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 970
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzień dobry

Fajne te dechy. też planowaliśmy u siebie mieć coś takiego na tarasie bo:

- przyjemniej się staje na tym bosą stopą

- nie ma ryzyka, że dostanie się pod to woda i rozsadzi jak zamarznie

- ogólnie ładniejsdze niz płytka

ale

- sąsiad ma i po dwóch latach wyglada to koszmarnie.

no własnie to ten ból - sąsiad z tych dbających, impregnujących, czyszczących, domalowujących. Cóż... nie bawmy się w uprzejmości - ten taras wygląda jak gnój. Być może da się o deski tarasowe dbać w inny, bardziej skuteczny sposób - ja opowiadam po prostu to co widzę za płotem

No dzień dobry....

dawno mnie tu nie było....a ty TYLE zmian. I kominek, i kaloryfery i taka lodówka w kotłowni.... Pędzisz moja droga, pędzisz.

No to jak Ty kominek juz masz - to ja się może wproszę ten uścisk inwestorki kiedyś odebrać - pamiętasz ten co to go wygrałam latem. A przy okazji się poprzytulam do Twego kominka. :wink:

Bardzo się cieszę, że wszystko tak dobrze idzie.

A i o kosmówce coś czytałam :roll: :roll: no więc jak bo i butle finlandii widziałam. Więc niejako ciekawość ma pobudzona każe mi zapytać o co koman?

jeśli chodzi o kosmówkę to nie wiem o co kaman. Dandi ma jakieś nadzieje :roll: Złociutka nosi Złociutką więc wszędzie kosmówki widzi :wink:

łże jak sabaka - najpierw naściemniała że ma wahania nastrojów a czytając moje posty wybucha rzewnym płaczem a teraz co? Jestem oskarżany o to, że widzę gonadotropinę w monikowym organizmie - najpierw podjudza a potem oskarża. na stos z taką!!! :evil:

Ja oczywiście wszystko rozumiem no bo jeżeli zawodowo ktoś się zajmuje masowymi kastracjami to musi to odcisnąć swoje piętno na psychice :wink:

słuchajcie czy tylko ja widze ten fenomen czy wszyscy tak mają? Moniki runner biegnie raz szybciej raz wolniej - przynajmniej u mnie tak to wyglada. Ciekawe jak się to przekłada na nastroje właścicielki

Dandusiu! mój biegnie równo :o ba, nawet prosto! :o

a tak zapytam tej Finlandii - toś wiela wypił, hę? :roll: bo to może być przyczyna, że Ci biegacz nierówno biegnie :lol: