margacz 16.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 W moim ogrodzie dwie bezdomne kotki urodziły kocięta.Jest ich aż 10!Ja te koty karmię, ale nie mogę wziąć, bo mam już 4 własne koty.Dla 3 maluchów znalazłam dom, dla reszty szukam odpowiedzialnych i kochających opiekunów.Kotki mają kilka dni, będą do odbioru pod koniec czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.05.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Gdzie te kotki? Jakaś nazwa miejscowości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margacz 17.05.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Kotki urodziły się w Warszawie, w dzielnicy Włochy.Dzięki za zainteresowanie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 17.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.05.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Jeśli ktoś chętnie odda ale dotrzyma do sierpnia-września to naprawdę bardzo chętnie. Teraz jeszcze do bloku mój mąż niechętny, no chyba że pod wielką groźbą -to weźmie. Ale od wrzesnia już koniecznie i obowiązkowo. Więc jeśli teraz to musiałabym wieeeelkich argumentów użyć a niekoniecznie chcę przeginać. A co? RS masz do oddania dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margacz 17.05.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 .Kotków jest aż 10 z dwóch różnych matek - 6 samiczek i 4 samczyki.Nie będzie mi łatwo o opiekunów dla tak dużej gromady, więc obawiam się, że we wrześniu część tych kociąt nadal będzie żyć w moim ogródku.Ja mam 4 swoje koty( też znajdki), więcej do domu już wziąć nie mogę, ale te dzikie oczywiście karmię.We wrześniu maluchy będą miały 4 miesiące, dadzą się oswoić.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margacz 17.05.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Sorry, dopiero teraz zauważyłam, że mieszkasz w Rzeszowie.To trochę za daleko by przygarniać koty z Warszawy.Ale dzięki za zainteresowanie.Pozdrawiam Rzeszów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 18.05.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.05.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No proszę, jak wszystko się świetnie układa. Za przetrzymanie dziękuję. Mąż powiedział: bierzemy ino w sierpniu. Zamawiam kotkę dzieki RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 18.05.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.05.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 To one mają tylko tydzień? to faktycznie, mogę poczekać Ja chcę rudego, zawsze marzyłam o rudym kociaku Mogę zarezerwować rudego? Nieważne, kotka czy kot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 18.05.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 18.05.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 To one mają tylko tydzień? to faktycznie, mogę poczekać Ja chcę rudego, zawsze marzyłam o rudym kociaku Mogę zarezerwować rudego? Nieważne, kotka czy kot... Rudy to na 99% kocur, koki w tym kolorze to rzadkość. Przy dokładnych zdjęciach kocich dupek można by się pokusić o rozróżnienie. I gratuluję decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.05.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 To one mają tylko tydzień? to faktycznie, mogę poczekać Ja chcę rudego, zawsze marzyłam o rudym kociaku Mogę zarezerwować rudego? Nieważne, kotka czy kot... Mają już 2 tydzień, a zdjęcie robiłem jak miały tydzień. Rudy jest już Wasz, to po tatusiu. Żwirek gratis .... Jak podrosną to wybierzesz sobie jakiegoś rudzielca. Tak się cieszę, bo myślałem, że zostanę z rudymi, chociaż umaszczenie nie ma to dla mnie większego znaczenia. Wiesz, z tym kolorem to dla mnie kolejny etap spełniania marzeń. Do tej pory miałam białe, szare, czarne i wszelkie ich kombinacje. A teraz skoro mam okazję to wybieram. Jak się uda, weźmiemy wcześniej. ale to zależy od mojego daru przekonywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 18.05.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 18.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Przy dokładnych zdjęciach kocich dupek można by się pokusić o rozróżnienie. Sugerujesz co bym te dupki sfotografował.......... Owszem Tylko wyraźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.05.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 jak jest rudy to dla mnie już dupka nieważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.05.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Tak, tak, prosimy o dupki, może też się nauczymy rozróżniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Hm...ja też chcę wziąć kotka... tylko też dopiero po wprowadzeniu, czyli w lipcu. Też proszę o zdjęciowy instruktaż rozróżniania kocurków od kotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.05.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Naprawdę nie odróżniacie kota od kotki? rozumiem, ze u małego jest ciężko, ale u takiego kociaka miesięcznego to widać. Kot ma jedną dupkę-wiadomo do czego- i jajeczka-małe delikatne, ledwo widoczne ale jajeczka. Kotka zaś ma dwie dupki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts