Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bezdomne kocięta

margacz

Recommended Posts

W moim ogrodzie dwie bezdomne kotki urodziły kocięta.Jest ich aż 10!Ja te koty karmię, ale nie mogę wziąć, bo mam już 4 własne koty.Dla 3 maluchów znalazłam dom, dla reszty szukam odpowiedzialnych i kochających opiekunów.Kotki mają kilka dni, będą do odbioru pod koniec czerwca.

Jeśli ktoś chętnie odda ale dotrzyma do sierpnia-września to naprawdę bardzo chętnie. Teraz jeszcze do bloku mój mąż niechętny, no chyba że pod wielką groźbą -to weźmie. Ale od wrzesnia już koniecznie i obowiązkowo.

Więc jeśli teraz to musiałabym wieeeelkich argumentów użyć a niekoniecznie chcę przeginać.

A co? RS masz do oddania dużo?

.Kotków jest aż 10 z dwóch różnych matek - 6 samiczek i 4 samczyki.Nie będzie mi łatwo o opiekunów dla tak dużej gromady, więc obawiam się, że we wrześniu część tych kociąt nadal będzie żyć w moim ogródku.Ja mam 4 swoje koty( też znajdki), więcej do domu już wziąć nie mogę, ale te dzikie oczywiście karmię.We wrześniu maluchy będą miały 4 miesiące, dadzą się oswoić.Pozdrawiam.

To one mają tylko tydzień? :o to faktycznie, mogę poczekać :lol:

Ja chcę rudego, zawsze marzyłam o rudym kociaku :D :oops:

Mogę zarezerwować rudego? Nieważne, kotka czy kot...

Rudy to na 99% kocur, koki w tym kolorze to rzadkość.

Przy dokładnych zdjęciach kocich dupek można by się pokusić o rozróżnienie.

I gratuluję decyzji. :D

To one mają tylko tydzień? :o to faktycznie, mogę poczekać :lol:

Ja chcę rudego, zawsze marzyłam o rudym kociaku :D :oops:

Mogę zarezerwować rudego? Nieważne, kotka czy kot...

Mają już 2 tydzień, a zdjęcie robiłem jak miały tydzień.

Rudy jest już Wasz, to po tatusiu. Żwirek gratis .... :D

Jak podrosną to wybierzesz sobie jakiegoś rudzielca. Tak się cieszę, bo myślałem, że zostanę z rudymi, chociaż umaszczenie nie ma to dla mnie większego znaczenia. :wink:

Wiesz, z tym kolorem to dla mnie kolejny etap spełniania marzeń. Do tej pory miałam białe, szare, czarne i wszelkie ich kombinacje. A teraz skoro mam okazję to wybieram.

Jak się uda, weźmiemy wcześniej. ale to zależy od mojego daru przekonywania :wink: :lol: