dakota 19.05.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 U malutkiego też widać, szczególnie wtedy kiedy jest materiał porównawczy, czyli i kotki i kocurki. Te dwie dziurki pod ogonkiem u kotek są bliżej siebie, u kocurków bardziej rozstrzelone. Minijajeczka pojawiają się z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 19.05.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 21.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.07.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Rafał! Kociaki są fantastyczne!! Ale obawiam się, że zostałabym wyklęta pies i dwa koty, że nie wspomnę o moich 4 córkach to chyba wystarczający zwierzyniec PS. Wiola! RS ma rację z kastrowaniem - moje sprawują się w porządku, nie są utuczone, ganiają po polu i polują, a zwłoki oczywiście znoszą pod dom - konsumpcja następuję raczej rzadko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.07.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Piękne kociaki rosną, śliczne są. Ten mój- Maniek- chyba nadaje sie na walki kotów: wyskakuje znienacka i łapie zębami za łydki, jak widzi rękę to dostaje szaleju i tylko by gryzł i walczył. To chyba zasługa mego męża, który za nim przepada, choć początkowo trochę sceptycznie podchodził do pomysłu wzięcia kota. Ale od razu podpowiem wszystkim, którzy mają ochotę wziąć kota: Te od RS są fantastyczne bo załatwiają się od razu w kuwetę i zawodowo jeżdżą samochodem To lepiej niż np moja siostrzenica, która nadal sika po dywanach Pozdrawiam rodzinkę RS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 22.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 wiolasz- ja tez mam rudzielca (pierwszy raz w zyciu i tez zawsze o rudym marzyłam ) i juz widze ze rude sa charakterne moj burczy warczy jak mu sie cos nie podoba, na kolanka nie wskoczy jak nie chce morde drze do upadlego zeby sie z nim bawic etc. ojj ciezki orzech do zgryzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Baru Hmmm, może jednak ............. , to kwestia przekonywania. Rafał! Nie prowokuj Kto mi będzie karmił ten cały czworonożny zwierzyniec jak gdzieś wyjedziemy? Ale jak dla mnie - Rumcjasowa jest debeściara z tym rudym noskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.07.2008 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Baru, super jest ta plamka, mój ma identyczną na nosie RS, na szczęście jesteśmy ze starymi firankami i serce mi się nie krwawi, kiedy tak wspina się po nich. A wogle to rude to nie kolor, to charakter. http://images27.fotosik.pl/252/92edb924bf15e564m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 01.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts