Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bezdomne kocięta

margacz

Recommended Posts

• 2 months później...

Rafał!

Kociaki są fantastyczne!! Ale obawiam się, że zostałabym wyklęta :lol: pies i dwa koty, że nie wspomnę o moich 4 córkach to chyba wystarczający zwierzyniec :p

PS. Wiola!

RS ma rację z kastrowaniem - moje sprawują się w porządku, nie są utuczone, ganiają po polu i polują, a zwłoki oczywiście znoszą pod dom - konsumpcja następuję raczej rzadko :roll:.

Piękne kociaki rosną, śliczne są.

Ten mój- Maniek- chyba nadaje sie na walki kotów: wyskakuje znienacka i łapie zębami za łydki, jak widzi rękę to dostaje szaleju i tylko by gryzł i walczył. To chyba zasługa mego męża, który za nim przepada, choć początkowo trochę sceptycznie podchodził do pomysłu wzięcia kota.

Ale od razu podpowiem wszystkim, którzy mają ochotę wziąć kota: Te od RS są fantastyczne bo załatwiają się od razu w kuwetę :lol: i zawodowo jeżdżą samochodem :wink: To lepiej niż np moja siostrzenica, która nadal sika po dywanach :D

Pozdrawiam rodzinkę RS

wiolasz- ja tez mam rudzielca (pierwszy raz w zyciu i tez zawsze o rudym marzyłam :)) i juz widze ze rude sa charakterne :) moj burczy warczy jak mu sie cos nie podoba, na kolanka nie wskoczy jak nie chce morde drze do upadlego zeby sie z nim bawic etc.

ojj ciezki orzech do zgryzienia :)

Baru

Hmmm, może jednak ............. , to kwestia przekonywania. :wink:

Rafał!

Nie prowokuj :lol: Kto mi będzie karmił ten cały czworonożny zwierzyniec jak gdzieś wyjedziemy?

Ale jak dla mnie - Rumcjasowa jest debeściara z tym rudym noskiem...

• 6 months później...