skaba 30.12.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 wymierzyliśmy dokladnie ten wkład.... o ile się nie pomyliliśmy to jest.. spooory .. małzonkowi szanownemu wymiary bardzo do gustu przypadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Przyjemności w dotyku,Słodkości w przełyku,Szelestu w kieszeni,I słońca promieni,Oraz by Rok całyPo prostu był wspaniały ! http://www.kartki.lagata.pl/kartki/16/1350.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.12.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Nowy Rok cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą zyczenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby wszystkim się darzylo, z roku na rok lepiej bylo ! http://kartki.net.pl/kartki/5/147.jpg i tradycyjnie SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.12.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/Rysunek2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Szczęsliwego Nowego Roku http://wrzesnia.w.interia.pl/przyslowia/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.01.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witam się noworocznie! Żałuję, że tak późno tu zajrzałam... Hmm... Jak ja wam zazdraszczam, że możecie sobie wyjrzeć przez okno i zobaczyć nowiutki domek (ja jak chcę zobaczyć swój to wchodzę na FM). Domek przepiękny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.01.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 dardulka witam cię serdecznie - tym bardziej, że jesteś pierwszym gościem w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 dzień dobry Noworocznie jako druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.01.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 cześć wusiu! jak sie czujesz po Sylwestrowych szaleństwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.01.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Dzień dobry Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.01.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Skabunia zycze Ci aby postanoweinie noworoczne sie spelnilo i przyszly Sylwester byl hucznie obchodzony juz w nowym domku Ladne wybierasz te wklady-mi tez podobaja sie duze panoramiczne szyby ale niestety nie moge sobie pozwoilic na wklad w cenie powyzej 10 tys wiec chyba bedzie dovre Jesli chodzi o deske to mam obecnie podobna jak pokazalas na fotce z ikei (wysuwana z szafki) Jest o tyle wygodna ze nie zajmuje duzo miejsca ale rzeczywiscie dosc krotka (niewygodna) na prasowanie wiekszych placht.Pisalas ze prasujesz okazjonalnie na biezaco.W takim wypadku pomysl umieszczenia jej w garderobie moze i zda egzamin.Ja prasuje raz na czas ale wieksze ilosci i u mnie w malej garderobie wogole nie zdalaby egzamnu.Z prostej przyczyny-zelazko ma funkcje stalej pary (tak mi sie najlepiej i najszybciej prasuje) Po 10 min w pomieszczeniu jest tak goraco ze musze uchylac okno (deska jest w pomieszczeniu gospodarczym przy kuchni) Nie wyobrazam sobie mojego prasowania w malym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.01.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://foto.recenzja.pl/foty/najlepszego_-146-7cab2928afe199d2752f34b7d13bb047.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.01.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 skabuniu u nas varia zaprojektowana jeszcze na etapie budowy wymierzyłam swój kominek w realu i w projekcie.. i porównałam z wizualizacją wnętrz.. wniosek: nasza pani projektant też zaprojektowała Varię wymiary tego wkłądu pasują idealnie do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.01.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Skabunia zycze Ci aby postanoweinie noworoczne sie spelnilo i przyszly Sylwester byl hucznie obchodzony juz w nowym domku Ladne wybierasz te wklady-mi tez podobaja sie duze panoramiczne szyby ale niestety nie moge sobie pozwoilic na wklad w cenie powyzej 10 tys wiec chyba bedzie dovre hej! kakusku bardzo się cieszę, że zajrzałaś co do wkładów - ja też nie chcę kupować takiego drogiego, dlatego ciągle poszukuję.. ten ostatnio kosztuje znacznie mniej, więc jest najbardziej prawdopodobny.. trzeba szukać wkałdów panoramicznych, bo są coraz bardzoiej popularne i coraz więcej firm się decyduje na ich produkcję.. znalazłam jeszcze coś takiego, ale nie za wiele jest o tej firmie w necie.. jest znacznie większy.. cena - 4,5tys. http://i41.tinypic.com/t9twco.jpg a jeśli chodzi o deskę to nie mogę jej mieć w szafce, bo... i tak jej nigdy nie schowam.. jednak codziennie coś do przeprasowania jest i musze mieć deskę zawsze pod rękę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Zobacz sobie jeszcze VolcanoD ale cena niestety juz jest powyzej 5 tys Ja jeszcze mam sporo czasu na kupowanie kominka ale chcialabym juz mniej wiecej wiedziec rozmiar gdyz bede "ograniczona" dwoma slupami i kominem Wybieranie rzeczy przy urzadzaniu wnetrz jest strasznie meczace zwlaszcza ze zawsze co mi sie podoba ma jakas astronomiczna cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.01.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 witam Cie Izuniu noworocznie, piekne sa te kominki, tylko czemu nie ma takiego wyboru z pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Anula wybór jest tylko ceny z kosmosu Skabusia jekie szaleństwa siedziałam domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.01.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 wusia a w domku szaleć nie można?? ja też w domku.. ale nawet tańce były (na paluszkach, bo na paluszkach, ale były!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 noooooo można jak ma się z kim a nie jak wszystko w śpiączke zapadło tylko ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts