Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nowy Rok cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą zyczenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby wszystkim się darzylo, z roku na rok lepiej bylo !

http://kartki.net.pl/kartki/5/147.jpg

i tradycyjnie SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :D

Skabunia zycze Ci aby postanoweinie noworoczne sie spelnilo i przyszly Sylwester byl hucznie obchodzony juz w nowym domku :)

Ladne wybierasz te wklady-mi tez podobaja sie duze panoramiczne szyby ale niestety nie moge sobie pozwoilic na wklad w cenie powyzej 10 tys wiec chyba bedzie dovre :wink:

Jesli chodzi o deske to mam obecnie podobna jak pokazalas na fotce z ikei (wysuwana z szafki) Jest o tyle wygodna ze nie zajmuje duzo miejsca ale rzeczywiscie dosc krotka (niewygodna) na prasowanie wiekszych placht.Pisalas ze prasujesz okazjonalnie na biezaco.W takim wypadku pomysl umieszczenia jej w garderobie moze i zda egzamin.Ja prasuje raz na czas ale wieksze ilosci i u mnie w malej garderobie wogole nie zdalaby egzamnu.Z prostej przyczyny-zelazko ma funkcje stalej pary (tak mi sie najlepiej i najszybciej prasuje) Po 10 min w pomieszczeniu jest tak goraco ze musze uchylac okno (deska jest w pomieszczeniu gospodarczym przy kuchni) Nie wyobrazam sobie mojego prasowania w malym pomieszczeniu :(

Skabunia zycze Ci aby postanoweinie noworoczne sie spelnilo i przyszly Sylwester byl hucznie obchodzony juz w nowym domku :)

Ladne wybierasz te wklady-mi tez podobaja sie duze panoramiczne szyby ale niestety nie moge sobie pozwoilic na wklad w cenie powyzej 10 tys wiec chyba bedzie dovre :wink:

hej! kakusku bardzo się cieszę, że zajrzałaś :D

co do wkładów - ja też nie chcę kupować takiego drogiego, dlatego ciągle poszukuję.. ten ostatnio kosztuje znacznie mniej, więc jest najbardziej prawdopodobny.. trzeba szukać wkałdów panoramicznych, bo są coraz bardzoiej popularne i coraz więcej firm się decyduje na ich produkcję..

znalazłam jeszcze coś takiego, ale nie za wiele jest o tej firmie w necie.. jest znacznie większy.. cena - 4,5tys. :wink:

http://i41.tinypic.com/t9twco.jpg

a jeśli chodzi o deskę to nie mogę jej mieć w szafce, bo... i tak jej nigdy nie schowam.. jednak codziennie coś do przeprasowania jest i musze mieć deskę zawsze pod rękę.. :D

Zobacz sobie jeszcze VolcanoD ale cena niestety juz jest powyzej 5 tys :( Ja jeszcze mam sporo czasu na kupowanie kominka ale chcialabym juz mniej wiecej wiedziec rozmiar gdyz bede "ograniczona" dwoma slupami i kominem :oops:

Wybieranie rzeczy przy urzadzaniu wnetrz jest strasznie meczace zwlaszcza ze zawsze co mi sie podoba ma jakas astronomiczna cene :(