wiolasz 01.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Skabusia jekie szaleństwa siedziałam domku Wusia, nie martw się, ja też w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.01.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 wusiu u mnie jeszcze gorzej się zapowiadało, bo luby mój zasnął o 22giej na fotelu, a synio ani myslał o udaniu się do łożka.. w związku z powyższym do północy obejrzałam Shreka i coś tam jesczze ale zaraz po północy odesłałam nieletniego do łożka, a małzonek nieoczekiwanie ożył i poszleliśmy do 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 syn spał małż sie nie obudził nawet o północy znaczy uchylił jedno oko i poszedł spać dalej a ja do 2 w telewizor patrzyłam co Cię nie ma na gadulcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.01.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 to dobrze ze ozyl Wusiu nie ma z plaszcze takiego wybory takich dlugich wkladow mam spory budzet i nic nie moge znalezc, to co wkleilam w dzienniku to podobno bublowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.01.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 syn spał małż sie nie obudził nawet o północy znaczy uchylił jedno oko i poszedł spać dalej a ja do 2 w telewizor patrzyłam co Cię nie ma na gadulcu u u u smutne, pewnie pracowal dlugo i byl zmeczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 no żeby pracował nic bym nie mówiła ale nie pracował żeby wypił i padł to bym zrozumiała ale nie znaczy chyba mnie zignorował no z takimi długimi to moglby być może problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.01.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 wusiu nie ma mnie na gg, bo z laptopa nadaję, a firma zdecydowała, że gg na służbówkach mieć nie możemy anja jak przeszukiwałam zasoby netu w poszukiwaniu tego jedynego, upragnionego wkładu to sprawdzałam też co dają z pw.. masz rację - za wiele nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 a czemu z laptopa chodź na zwykły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.01.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 no żeby pracował nic bym nie mówiła ale nie pracował żeby wypił i padł to bym zrozumiała ale nie znaczy chyba mnie zignorował no z takimi długimi to moglby być może problem wusia to tak jest zawsze.. my z małżem też czesto bez okazji do północy siedzimy, a jak Sylwester do siedzenia zobowiązywał to małżonek na fotelu padł.. i szampana piliśmy coś koło 24.30.. (wcześniej winko obalilismy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.01.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 a czemu z laptopa chodź na zwykły ok.. przesiadam się, ale to chwilkę potrwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 poczekam no mój czy zwykły dzień czy Sylwester spał ehhhhh życie muszę sobie psa sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 poczekam no mój czy zwykły dzień czy Sylwester spał ehhhhh życie muszę sobie psa sprawić pies najlepszy przyjaciel kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dzień dobry to już ustalone że jak się wprowadzimy to pierwszym zakupem bedzie szczeniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 e no to ekstra mnie wczoraj pogryzl mastiff tybetanski 80 kilogramowy mojego kuzyna. mam 2 ogromne siniaki i podarte spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 łoooooooooo ale skóry nie przeciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 nie, mam tylko siniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.01.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 moja klentka kupiła sobie jakiegoś mastifa brazylijskiego...kiler nie pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 ten niby taki lagodny w domku trzymany, a jak mu rano nie chcialam dac zotlego sera to mnie zaatakowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 e no to ekstra mnie wczoraj pogryzl mastiff tybetanski 80 kilogramowy mojego kuzyna. mam 2 ogromne siniaki i podarte spodniejakto cię pogryzł tak bez powodu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 bo mu sera nie dalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts