Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczamy naszego Rododendrona 5 :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 342
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpg

Niech te święta Bożego Narodzenia

przyniosą nam wiele radości,

Niech uśmiech zagości w domach,

Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,

a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,

Niech samotność odejdzie w niepamięć,

Niech zima otula nas białym puchem,

jak ciepły koc przy kominku,

Niech bieluteńkie gwiazdeczki

skrzypią wesoło pod naszymi butami

na wieczornym spacerze.

Niech dobry Bóg namaluje

szczęście na naszych twarzach,

Niech miłość dotyka nas delikatnie,

lecz bez ustanku,

Niech marzenia płyną wysoko w górę

i spełniają się...

życzą Guzmanii...

Przepiękne...tak oglądnęłam zdjęcia dzisaj od poczatku...i kominek, cudo. Włsnie wyslsłm linka małzowi z informację ze mam mi taki zrobić :D . Ale nie bedzie to plagiat tylko kształt podobny resztę wydziergam sama...przynajmniej tak mi sie zdaje :roll:

I zwis salonowy.....mój typ

Pieknie

Szczęśliwego Nowego Roku 2009

Bardzo dziękuję Wszystkim za życzenia świateczne i noworoczne. Miło mi, że pamiętaliście o mnie, o takim małym, szarym żuczku :roll:

Asieks jak tam małż zapatruje się na produkcję własna kominka? Entuzjazm z niego tryska czy niekoniecznie?

A jaki masz plan dziergania? Napisz coś konkretnego.

ja też pod koniec budowy domu dostałam totalny opad checi na urządzanie go - zbyt długo to trwało i fachowcy byli poniżej poziomu - straszne. Nie dość, ze długo na nich sie czekało to jeszcze duzo można im zarzucic

Ja się zastanawiam nad taka łazienka:

http://www.kolo.com.pl/img/files/lazienka_bb.jpg

Bardzo dziękuję Wszystkim za życzenia świateczne i noworoczne. Miło mi, że pamiętaliście o mnie, o takim małym, szarym żuczku :roll:

jaki tam z Ciebie mały szary żuczek :o

toż to jesteś Elitą Forum :)

Eeee tam, jaka tam ze mnie Elyta ;)

Pewnie że Elita i to bardzo pomocna!!

Ola jak sie Wam mieszka a przede wszystkim jak sie grzeje w te mrozy?

U nas od niedzieli była mała panika z wodą. Mamy wyciągnieta rure z wodą do kotłowni plus zegar i balismy sie , że zamarznie a co za tym idzie - rozsadzi nam to wszystko :o . Udało sie jednak zabezpieczyć - poowijaliśmy wszystko starymi kocami. Fachman który doprowadzał nam wodę do domu - zakręcił w poniedziałek wodę w drodze . Jak będzie potrzeba to odkręci. Tym sposobem uniknelismy ewentulanego zalania z peknietej rury.

Ech to budowanie - ma tyle uroków.... :wink:

Pozdrawiam

Vanka mieszka sie super.

W domu cieplutko mimo, że nie grzejemy jakos szalenie. Generalnie dól jest cieplejszy, a góra chłodniejsza. Ale w związku z tym, że u góry są sypialnie to nam to w ogóle nie przeszkadza. Piec jest ustawiony na 44 stopnie i jest akurat. Jak zrobiliśmy wiecej to nam było za gorąco :roll:

http://images38.fotosik.pl/47/2dc690e2fd36aa76.jpg

Witam

Mam pytanie Olu o twoją kuchnie. Pisałaś że sama ją zaprojektowałas i efekty bardzo mi się podobają. Ja też postanowiłam zaprojektować moją. Miejsca jest nie za wiele wiec chce jak najlepiej wykorzystac kazdy kawałek. W związku z tym mam pytanie czy masz w szafkach narożnych jakies półki coś jak cargo czy też w rogach jest pustka pod blatem. Ze zdjęć nie udało mi sie wywnioskować.

Pozdrawiam