Gwoździk 09.11.2008 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 W sumie czy nie fajnie brzmi: Redaktor Gwoździk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ho, ho, jaki ambitny Bębniarz nam się trafił! Zmieniasz miejsce pracy i idziesz z Uroczyska do redakcji? To kto u nas będzie walił w bęben? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.11.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Cześć DePeSz-Mode, (ksywkę Ci stworzyłem - mam nadzieję, że mile wspominasz tamte czasy na dyskotekach - z zespołem Depeche Mode . No ofkors, nie powiem kiedy to było , bo do kobiety przecie piszę ) Oczywiście Wszystkim Znajomym Cześć również, ....co do Redaktora to taka niedzielna głupawka była, która Braza rozpoczęła, bo ja to niewinny zawsze jestem (Pani Gwoździkowa tak twierdzi, a ja się z tym zgadzam ) ... bębniarzem Uroczyska byłem i będę, jak zawsze zainteresowany pograć dla innych. Na poparcie dodam, że dzisiaj przejeździłem pół łorsoł w poszukiwaniu następnego instrumentu do "Uroczysko Band"... i... ... i Junior-Gwoździk kupił sobie gitarę basową (wreszcie !!! bo zawracał nam gitarę co drugi dzień) http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/12%20pazdziernik/09%20LISTOPAD/09016-1.jpg Teraz to już wszystkie instrumenta na Uroczysko są: keyboard, gitara klasyczna, gitara elektryczna, gitara basowa i "Ślicznotka". Można robić imprezy. Casting na grajków ogłaszam. Perkusja i jedna z gitar zajęta dla ogłaszającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.11.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Casting na grajków ogłaszam. Perkusja i jedna z gitar zajęta dla ogłaszającego. ...przypominam, że mam na Gwoździkowej też coś do tańczenia http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/sprztanie039.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ksywka całkiem przyjemna, a Gwożdzikowi - Juniorowi gratuluję zakupu. Śliczny kolor i kształt, taka kobieca jest. Mój Młody zaposiadywa gitarę klasyczną, a cały czas piszczy o akustyczną (tak jakby to jakaś różnica była ). Siem nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.11.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Mój Młody zaposiadywa gitarę klasyczną, a cały czas piszczy o akustyczną (tak jakby to jakaś różnica była ). Siem nie dam. ...Różnica jest... akustyczna ma inne brzmienie, metalowe struny ... i bardziej nadaje się do grania rocka...... ....daj Młodemu szansę.... niech się sprawdzi na akustyku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Aha... Tylko za ile... Może pomyslę coś wiosną, na jego osiemnastkę, wtedy może dostałby jakąś elektryczną, bo też męczy... Dzień doberek i dziękuję za rejestrację u Kuronia! Jeszcze pogadaj tam z nami, to już w ogóle będzie fajnie. Pozdrowienia dla Pani Gwoździkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Pani Gwoździkowa dziękuje za pozdrowienia DePeSzko! Jak będziesz miała kupować gitarę to daj znać. Mój Junior naprawdę obcykany w temacie (teoretycznie i praktycznie) ...to pomoże coś dobrać. Spadam na Gwoździkową. Pokopać trzeba. To na razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Kop, może się do ropy dokopiesz Wieczór Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dzień dobry, a może już dobry wieczór podczytuję od jakiegoś czasu to teraz się ujawniam. Zazdroszczę stawu, pomostu i poczucia humoru pozdrawiam wiolasz ps. rurki też mogłabym Gwoździkowej zazdroscić, mogłabym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Cześć wiolasz!!! .."Buźkę" masz super .... mogłabyś ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 pogadam ze swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A kupi się jakąkolwiek grającą normalną gitarę elktryczną w granicach 500 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Kupi się bez problemu ... Trzeba poczytać recenzje w internecie na temat danej gitary, radzę wybierać gitary bardziej znanych firm (Epiphone, Squier, za jakieś ok 500 zł się znajdą), a "super oferty" z allegro za 200 złotych mogą się rozsypać po 2 miesiącach ( struny będą 1 cm od progów - to się pograć nie da). Warto poszukać gitary Dean Evo XM, są modele za mniej niż 500 zł, a z tego co słyszałem są warte zakupu. Dla przykładu ta: http://www.allegro.pl/item470729423_dean_evo_xm_gitara_elektryczna_gplanet_b.html Można także znaleźć jakąś używaną, ale trzeba ją najpierw zobaczyć na żywo, sprawdzić czy ma prosty gryf i czy klucze płynnie chodzą. Nie radzę zamawiać w ciemno. PS. To co kupisz Synkowi nie będzie cudem, ale chyba nie o to chodzi .... Na pewno ten prezent będzie pamiętał do końca życia. Tak jak ja ...pamiętał będę "Ślicznotkę"...... (chociaż chińska jest)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ... a zapomniałem dodać, że musisz dokupić wzmacniacz np. VOX Pathfinder 15 (tak do grania w domu - około 250 zł). Zawsze można kupić tańszy, ale ..... PS. Muszę przyznać, że Junior-Gwoździk pierwszy raz zainteresował się tematem mojego postu .... większość danych pochodzi z jego wiedzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dobry wieczór Sz.P.Gwoździkom to i ja pokażę synową, ale zdj z telefonu: http://images47.fotosik.pl/29/f563a6f6d26bfd08m.jpg i mojego Orła cień : http://images24.fotosik.pl/294/5607d46b7891f534m.jpg Gwoździk napisz lepiej co słychać w Waszej zagrodzie..brak mi humorowych opisów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Z instrumentów muzyczynych to jeno trąba jerychońska do mnie jakos przemawia ... czasami to się nawet z nia identyfikuję .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Orzeł mnie zaintrygował ... ciekawa istota z cienia wygląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ooooo, dziękuję za podpowiedzi, poleciałam zobaczyć to allegro - czy to okazja i trza już kupować, czy lepiej poczekać do wiosny, może się co trafi? Bo u nas teraz to dość cienko z kasą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts