wiolasz 17.11.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jak dla mnie - zawsze srebrna. I solidna, coby wytrzymała. I z krzesełkiem dla jednego widza w osobie Sołtysa. ooo ja też za srebrną dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień dobry. Gdzie mój profil psychologiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.11.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ciekawam najfajniejszego bałwanka łobuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ja na swój profil ten czekam... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ja też!Dobry dzionek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Skoro słowo się rzekło ..... oto profil psychologiczny jednej z Was ( nazwijmy tę osobę Mrs. WHO) : A więc Mrs. WHO to połączenie melancholika z cholerykiem. A to oznacza,że: Z "melancholicznego punktu widzenia" Mrs. WHO: - dba o szczegóły, - jest sprawiedliwa i zorganizowana, - ma umiłowanie do piękna, - posiada analityczny umysł, - działa zazwyczaj wg planu, - ceni ciszę - najlepiej pracuje sama, - jest mistrzem nastroju i zrozumienia innych Z "cholerycznego punktu widzenia" Mrs. WHO: - jest zazwyczaj zdecydowana, - aktywna, - ma umiejętność szybkiego rozwiązywania problemów, - uwielbia wyzwania i doskonale radzi sobie w trudnych sytuacjach, - jest pewna siebie i skoncentrowana na celach - lubi ubrania proste w formie, ale wysokiej jakości, - najczęściej chodzi na płaskich obcasach i w spodniach lub luźnej spódnicy, bo uważa, że strój powinien być funkcjonalny Ale nie wszystko jest takie kolorowe.... Niestety Mrs. WHO ma też kilka wad : - czasami jest zbyt nerwowa, - ....i zbyt pewna siebie, - jest uparta i lubi dominować, - nie jest spontaniczna, - źle pracuje pod presją, - generalnie trudno ją usatysfakcjonować .... ...no i ma (nie za dużą ale jednak) umiejętność manipulowania ludźmi No i to by było na tyle... Pozdrowienia ślę... Guess who the hell is WHO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 cudeńko..socjotechniki..ping-pong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ciekawe, do kogo ten opis NIE PASUJE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Mi sie widzi że to dompodsosnami ale nie wiem, czy dobrze myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Do mnie też nie pasuje Odnoszę wrażenie, że: albo Agduś albo Depsia, albo Piątka, albo Anoleiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ło matko, coś mi się widzi, że Wiolasz ma rację... To ja uciekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ło matko, coś mi się widzi, że Wiolasz ma rację... To ja uciekam... Nie uciekaj sama .... zabierz jedną z koleżanek ze sobą ... (wymieniona powyżej) ....ale wrócicie co ? Do mnie też nie pasuje ... no pewnie, że nie bo ty jesteś typowym połączeniem sangwinika z cholerykiem (i na pewno głośno tupiesz jak chodzisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nie tupię, bo kiedyś tańczyłam i nauczyłam się cicho chodzić - na paluszkach Ale bardziej choleryk niz sangwinik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ....a , tańczący choleryk .... na pewno z papierosem w ustach (NIE PODCZAS TAŃCA OFKORS !!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 zaraz jeszcze się okaże, że to sąsiad.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ....a , tańczący choleryk .... na pewno z papierosem w ustach Palę, bo lubię!!!! Ale nie w tańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wkurzyłem Cię Szefowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wkurzyłem Cię Szefowa ??? Jakbyś mnie wkurzył, to zaraz po tym by mnie zbanowali .... za słownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Do mnie pasuje... przyznam się. Prawie...Depeesia, to my takie podobne jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts