braza 06.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Bobik pewnie zacznie gromadzić dobra materialne na wyjazd ... ciekawe, czy wizę dostanie, w końcu on Anglyk jest, no nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Gwoździk ...... co zrobiłeś Bobikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Szlaban na internet mu dał! Boi się, że juz tylko z Bobikiem będziemy gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Zaczynam mieć wrażenie, że obawy te są w pełni uzasadnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Gwoździk wyjechał na chwilę .... ....już szykowałem się do napisania co najmniej kilku postów .... ...ale Ten się dorwał ...(teraz jest w kuwecie i wykorzystuję szansę) http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/a2324aa2.jpg ....niestety on tu rządzi ...jak nie ma Gwoździków ... PS. Muszę gwoździkowi powiedzieć, że Filip "lata" po "Sympatia.pl" ... tylko jak ??? To na razie ... BOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A CO TU Q..WA SIĘ DZIEJE ...???? .... żeby mi się na zalogowanego Gwoździka jakiś Bobi wpisywał ... to ja mu gotowałem wczoraj 3 godziny żarełko ... które olał po dwóch kęsach ... ...a Kot zakochał się na Sympatia.pl w jakiejś Maycoon'ce ... ...no Meksyk normalnie... ...FINITO ... PS. Proszę do nich nie pisać ... bo szlaban mają ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Tak przelotem jestem, Bry powiedzieć a embarga dla zwierzyńca, moga się szybko zemścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 embarga dla zwierzyńca, moga się szybko zemścić ...masz rację .... dlatego wywaliłem słowo "dożywotnio" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Bo TOZ zawiadomię! Albo wewątek na "zwierzę też człowiek" założę. Będziesz się miał z pyszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 embarga dla zwierzyńca, moga się szybko zemścić ...masz rację .... dlatego wywaliłem słowo "dożywotnio" no !! mądre posunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Bo TOZ zawiadomię! Albo wewątek na "zwierzę też człowiek" założę. Będziesz się miał z pyszna! Gorszego świństwa zrobić nie można Gwoździku, więc uważaj!!! Ja też Agduś w razie "W" poprę ... Ty jeszcze nie wiesz, co Cię może tam spotkać A ten kremowo-brązowy, do kota podobny, to dawno w ten nałóg wpadł???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Gwozdziku, zazdroszcze zonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Gratuluję Złotej Rączce Gwoździkowej!!!! Cierpliwość podobno i trawę w mleko zmienia, a nasza Pani Gwoździkowa musiała tej cierpliwości wiele wykazać przy tym szlifowaniu, wiem coś o tym Chyle czoło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 WItanko Jakie mebelki musiały wyjść pikne Można prosić zdjęcie całości? porównanie przed i po? dałoby się? Gratulacje dla Pani Gwoździkowej, manikir się Pani należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Można prosić zdjęcie całości? porównanie przed i po? dałoby się? ...całość w trakcie ...bo drzwiczek sporo ... a Ona sama ... .... dwóch stolarzy nie podjęło się zdzierania starego lakieru ... (bo za dużo roboty !!!!) ... ja już powoli nie jestem pewny, czy w RP ludzie szanują swój zawód czy nie ... Gratulacje dla Pani Gwoździkowej, manikir się Pani należy ...Dzięki ... zrobię ... tylko jak ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Brazie i Małgoś też dziękuję ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 .... a dla RESZTY .... to za te "pyszczenie" o TOZ .... to jeszcze się odwdzięczę - nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wdziecz sie, wdziecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wdziecz sie, wdziecz... Na zdrowie Bobika dawaj!!! On przynajmniej min nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 .... a dla RESZTY .... to za te "pyszczenie" o TOZ .... to jeszcze się odwdzięczę - nie raz Uważaj, uważaj - pamiętaj, że ja mogę Perkusistę tak po bagnach przeczołgać, że się nie poznasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts