Gwoździk 23.02.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A czasem się opłaca... Ja kiedyś zaliczenie na studiach dostałam dzięki chwilowej zmianie wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no jeszcze mi powiedz, że przebrałaś się za faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no jeszcze mi powiedz, że przebrałaś się za faceta ja kiedyś przebrałam się za kolegę bo obiecałam coś za niego zrobić. I co? wzięli mnie na zrywanie parkietu w stajni w ramach praktyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no jeszcze mi powiedz, że przebrałaś się za faceta ja kiedyś przebrałam się za kolegę bo obiecałam coś za niego zrobić. I co? wzięli mnie na zrywanie parkietu w stajni w ramach praktyk hehehe fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dzień dobry, jak tam Gwoździkowe tyły? Mocno obite? Eeee, nie jest chyba tak źle, nie? Ja to kłopot zawsze mam z przebieraniem, bo ja taka bardziej wystrzałowa babka jestem, więc jak się przebieram to za kogos zwykłego, a nie takiego wystrzałowego, i potem nie wierzą mi, że to tylko przebranie, a ja naprawde to zupełnie inna, taka wyjątkowa. No to nie chodzę na bale przebierańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 no jeszcze mi powiedz, że przebrałaś się za faceta Nie. Podczas jazdy po lesie na baaardzo wesołym koniku musiałam podnieść głowę, żeby zobaczyć, co ten mój wariat wyprawia. Tak się złożyło, że akurat galopowaliśmy pod niskimi gałęziami i te gałęzie przejechały mi po szyi i rękach pod łokciami. Dopiero po powrocie do stajni zorientowałam się, że nie mam naskórka w tych miejscach. Krótko mówiąc wyglądałam jak w porę odcięty wisielec. Na tę jazdę pojechałam zamiast się pilnie uczyć do zaliczenia z historycznej, słusznie założywszy, iż tejże i tak nie opanuję w stopniu dostatecznym, więc szkoda czasu. Pokarało mnie? Nie do końca. Po dniu samotnego siedzenia w domu zadzwoniłam do koleżanki, żeby przyjechała mnie... rozczesać (ręce mi się w łokciach nie zginały, co swoją drogą skutecznie uniemożliwia również jedzenie, a więc pozytywnie wpływa na sylwetkę). Następnie wyszłam na uczelnię, żeby zapytać, czy zaliczyłam poprzednie, chyba trzecie z rzędu, kolokwium. Chociaż nie, właściwie nie po to, bo odpowiedź znałam - nie zaliczyłam, bo nie udało mi się ściągnąć. Musiałam się dowiedzieć, kiedy kolejny termin zaliczenia. Weszłam do kanciapy pana mgr i grzecznie wyjawiłam pozorny cel mojej wizyty. Mgr podniósł wzrok znad papierów, spojrzał na mnie i... gwałtownie cofnął dłoń sięgającą po notesik. Następnie niepewnym głosem oznajmił, że... ZALICZYŁAM! Szybko wpisał mi wymarzoną trójczynę do indeksu. Najwyraźniej nie chciał mieć do czynienia z wariatką, która próbowała sie niedawno powiesić, być może z powodu jego przedmiotu, a właściwie niemożności uzyskania zaliczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.02.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Matko drogaśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 No to niezła jazda była, naprawdę... A masz chociaż zdjęcie jakies dla potomności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 No to niezła jazda była, naprawdę... A masz chociaż zdjęcie jakies dla potomności? ...to do mnie .... i moich postów z (Pół)dziennika ... ...przecież "orzełka" uwieczniłem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 No to niezła jazda była, naprawdę... A masz chociaż zdjęcie jakies dla potomności? Jakoś nie pomyślałam wtedy o zdjęciu. Nie wiem, czemu? Może próżność mi nie pozwoliła? Nie byłam jednak na tyle próżna, żeby we wściekły upał wyjść z domu w golfie maskującym choć częściowo mój dziwny wygląd. Rozważałam taką możliwość, ale szybko porzuciłam ten pomysł. I dobrze, jak się później okazało. A na egzaminie z historycznej na szczęście udało się ściągnąć i w ten sposób zaliczyłam trzeci rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Zapomniałabym!Miałam przede wszystkim wyrazić zachwyt niekłamany nowym awatarkiem Gwoździka. Co niniejszym czynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Awatarek bardzo seksowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Awatarek bardzo seksowny. Tylko czemu bez dźwięku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ja teraz obok muzyki i takiego perkusisty nie przejdę spoko.. co grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Awatarek bardzo seksowny. Tylko czemu bez dźwięku? No wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.02.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 co gram ? Dobre pytanie.... to co umiem ...ale jedno jest pewne ... na Forum staram się naprawdę "grać" dobrze ... w (Pół)Dzienniku Gwoździka .... ...wciąż się staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A za wykonczeniowke bys sie nie wzial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja też niniejszym wyrażam zachwyt swój niekłamany nad awatarkiem .. tylko dlaczego tak wolno walisz tymi kijami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Bo gra statecznie i poważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts