Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do (Pół)dziennika gwoździka

Recommended Posts

Ponieważ tak mi się z Wami wszystkimi tu fajnie gada, to sprzedam Wam informację dnia. Zakreślcie dziś następujące liczby w lotto :1, 3, 5, 9, 26 i 27. To będzie murowana szóstka!!

PS. Pomyślałem, że starczy dla każdego z nas. Nie chcę zwariować, zgarniając 25 baniek!

cholipka, dobrze, że Ci się daty pomyliły, bo mnie tu wczoraj nie było :lol:

a mnie jak by kto chciał na Księżyc wysłać to ja się proszę! przecież nawet te 25 baniek by nie starczyło, żeby dolecieć :roll:

Gwoździk, ale czy to aby warto?!

opowiadaj jak było?! :)

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja widzę Bębniarzu, że Tobie się tam na tym Księżycu bardzo spodobało :-? Ty mnie tu wracaj natentychmiast i bierz się do oprawy muzycznej ....

No nie, wszystkiego muszę pilnować ... co za ludzie ... jeszcze mnie związkami jakimiś straszą :-? Tiiaaa, ja Ci Depsia taki związek założę, że .....

Piąteczko, Ty jedyna wywiązujesz się z obowiązków, premia na koniec miesiąca będzie, jak nic!!!!!

Chwilę mnie nie było, bo jakoś różnych obowiąków coraz więcej i co zastaję :o - kolega Mr Jar przeobraził się w Gwoździka, nawet emblemat inny... . Muszę się oswoić z tym faktem . Dobrze, że chociaż Pół dziennik został :).

aka

Witaj znowu aka

Oj co tu się dzieje.... :D

Braza wysłała mnie na Księżyc, Filipek się zakochał ...

Over

Czekałem na propozycję powrotnego transportu z Księżyca..... i się nie doczekałem.

Nie zawiodła mnie moja kochana Pani Gwoździkowa.

Wysłała mi swoją, osobistą rakietę....

http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/12%20pazdziernik/30%20pazdziernik/rakietakopia.jpg

.... i jestem znowu z Wami. :D

PS. Podział 40 baniek przedstawię później .... na razie nacieszę się Gwoździkową. :D

Nefcia dzisiaj wije się u moich nóg: "Proszę, proszę, Filipka chcę, Filipka kocham, Filipka wybieram, miiiiiaaaauuuu... Pliiiiisssss.... Miiiiaaaauuuuu"

http://images50.fotosik.pl/27/0cb7b3114bb3a1a6.jpg

No i pozdrówka gorące przesyła. :D

Ej Gwoździczku, Ty jeszcze nie wiesz, jak wygląda obrażona szefowa i nie chciej się dowiedzieć!! A rakietę wysłałm, jeno po drodze jakoweś śmieci sprzątała no i nie zdążyła.

OK, masz 20 baniek z wygranej Szefowa (czyli połowa - nieźle co ? nie chcę znowu być wysłany na Księżyc.... tym bardziej, że ten z turbanem tam został) :D . Sprawdzę losowanie jutro bo będzie o czym pomarzyć przez noc. :D