Jasia 05.11.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ponieważ tak mi się z Wami wszystkimi tu fajnie gada, to sprzedam Wam informację dnia. Zakreślcie dziś następujące liczby w lotto :1, 3, 5, 9, 26 i 27. To będzie murowana szóstka!! PS. Pomyślałem, że starczy dla każdego z nas. Nie chcę zwariować, zgarniając 25 baniek! cholipka, dobrze, że Ci się daty pomyliły, bo mnie tu wczoraj nie było a mnie jak by kto chciał na Księżyc wysłać to ja się proszę! przecież nawet te 25 baniek by nie starczyło, żeby dolecieć Gwoździk, ale czy to aby warto?! opowiadaj jak było?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No ii pominęli mnie przy podziale kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.11.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mayland..tu sie wszystko jeszcze może wydarzyć.. niektórzy nieźle latają..Gwoździk czy to lot samotny? tak sie dałeś wysłać a to lotto to ponoć za miesięc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.11.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Chyba zostanę na tym Księżycu .... Jestem aktualnie w dołku... tzn, w kraterze ( razem z McCainem). Opisałem to u Brazy w komentarzach. Dobrze, że Szefowa laptop pozwoliła wziąć bo zwykła poczta by szła tak z 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.11.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 mam taką scenę muzyczną? nad Wasz staw..http://michelyndart.com/my_image/orchidL2404_800x565.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ja widzę Bębniarzu, że Tobie się tam na tym Księżycu bardzo spodobało Ty mnie tu wracaj natentychmiast i bierz się do oprawy muzycznej .... No nie, wszystkiego muszę pilnować ... co za ludzie ... jeszcze mnie związkami jakimiś straszą Tiiaaa, ja Ci Depsia taki związek założę, że ..... Piąteczko, Ty jedyna wywiązujesz się z obowiązków, premia na koniec miesiąca będzie, jak nic!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No tak. Już została pracodawcą - krwiopijcą. Czy Ty zamierzasz straszyć pracowników, żeby dobrze straszyli gości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wystraszony pracownik wie, jakie to uczucie i tym lepiej będzie gości straszył!!! Nowe prawo pracy uknułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.11.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wystraszony pracownik wie, jakie to uczucie i tym lepiej będzie gości straszył!! Braza to prawo pracy to perełka Dyrektorka jesteś pełna bębna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ja to nie wiem, czy mi ten bęben pasuje, ale .... no qurna, talenta ukryte wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 05.11.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Chwilę mnie nie było, bo jakoś różnych obowiąków coraz więcej i co zastaję - kolega Mr Jar przeobraził się w Gwoździka, nawet emblemat inny... . Muszę się oswoić z tym faktem . Dobrze, że chociaż Pół dziennik został . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.11.2008 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Chwilę mnie nie było, bo jakoś różnych obowiąków coraz więcej i co zastaję - kolega Mr Jar przeobraził się w Gwoździka, nawet emblemat inny... . Muszę się oswoić z tym faktem . Dobrze, że chociaż Pół dziennik został . aka Witaj znowu aka Oj co tu się dzieje.... Braza wysłała mnie na Księżyc, Filipek się zakochał ... Over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 05.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Właśnie próbuję się w tym odnaleźć . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.11.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Czekałem na propozycję powrotnego transportu z Księżyca..... i się nie doczekałem. Nie zawiodła mnie moja kochana Pani Gwoździkowa. Wysłała mi swoją, osobistą rakietę.... http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/12%20pazdziernik/30%20pazdziernik/rakietakopia.jpg .... i jestem znowu z Wami. PS. Podział 40 baniek przedstawię później .... na razie nacieszę się Gwoździkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Rakieta zawodowa, nie ma co. Dzień dobry i pozdrowienia dla Filipka od Nefci i od nas - idolem naszym w końcu jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Cześć Depsia, dobrze, że się odzywasz ... bo Szefowa to chyba nadal obrażona PS. Filipek pozdrowienia śle u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.11.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 łelkom bak Gwoździk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nefcia dzisiaj wije się u moich nóg: "Proszę, proszę, Filipka chcę, Filipka kocham, Filipka wybieram, miiiiiaaaauuuu... Pliiiiisssss.... Miiiiaaaauuuuu" http://images50.fotosik.pl/27/0cb7b3114bb3a1a6.jpg No i pozdrówka gorące przesyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ej Gwoździczku, Ty jeszcze nie wiesz, jak wygląda obrażona szefowa i nie chciej się dowiedzieć!! A rakietę wysłałm, jeno po drodze jakoweś śmieci sprzątała no i nie zdążyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ej Gwoździczku, Ty jeszcze nie wiesz, jak wygląda obrażona szefowa i nie chciej się dowiedzieć!! A rakietę wysłałm, jeno po drodze jakoweś śmieci sprzątała no i nie zdążyła. OK, masz 20 baniek z wygranej Szefowa (czyli połowa - nieźle co ? nie chcę znowu być wysłany na Księżyc.... tym bardziej, że ten z turbanem tam został) . Sprawdzę losowanie jutro bo będzie o czym pomarzyć przez noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts