andulka 02.08.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 bardzo potrzebny był nam taki wyjazd, takie zupełnie oderwanie od codzienności pogoda na początku była dość chłodna jak na tamte okolice, ale dzięki temu nie odczuliśmy za bardzo zmiany klimatu i udało się uniknąć poparzeń słonecznych choć nie wróciliśmy bez opalenizny hotel był bardzo przyjemny, karmili nas dobrze, aż za dobrze chyba wyspa jest całkiem ładna, staraliśmy się trochę pozwiedzać okolicę, popływać, na rejs też się wybraliśmy, samo leżenie na plaży to nie dla nas, zwłaszcza w południe - podziwiałam Włochów i Greków za to smażenie się od rana do wieczora, ale oni chyba bardziej oswojeni ze słońcem niż my, jeden z niewielu minusów to kamieniste plaże i trochę zimna na początku pobytu woda w morzu, potem sie jednak znacznie poprawiła tyle relacji, ale skoro słowo nie wystarczy, to przejrzę fotki i może coś wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.08.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 ...tyle relacji, ale skoro słowo nie wystarczy, to przejrzę fotki i może coś wybiorę Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.08.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 02.08.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 W końcu coś wgrałam ale galeria już mocno przeterminowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 02.08.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Może kiedyś znów pojedziemy w taką podróż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Noooo, proszę , ale piękna podróż Takie wyjazdy na długo pozostają w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.08.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Noooo, proszę , ale piękna podróż Takie wyjazdy na długo pozostają w pamięci musi długo w pamięci pozostać, bo następny to chyba nieprędko, jak już budowę na dobre rozpoczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 przybieglam poogladac fotki z urlopu tylko pozazdroscic tych wakacji, piekne widoki i jacy Wy pieknie zakochani na tej plazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ja też jestem. ech urokliwe te uroczyska....bardzo się cieszę , że Wam się wyjazd udał....bo ja podróży poślubnej takiej wiecie bez dziecek - doczekam się chyba dopiero na emeryturze. no to niech się Wam darzy....zdróweczko http://images24.fotosik.pl/247/c03afc9b1f39608b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a propos podrozy poslubnej, wiecie gdzie my bylismy? w Anglii - w pracy, maz mnie zabral do tyry i sprzatalam w hotelu i w fish&chipsie pracowalam jako kelnerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.08.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a propos podrozy poslubnej, wiecie gdzie my bylismy? w Anglii - w pracy, maz mnie zabral do tyry i sprzatalam w hotelu i w fish&chipsie pracowalam jako kelnerka bardzo oryginalna podróż poślubna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 przyszłam pooglądać bo poczytać to jeszcze nie poczytałam normalnie feromony na tym ostatnim zdjęciu czuć z daleka zazdraszczam Korfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a propos podrozy poslubnej, wiecie gdzie my bylismy? w Anglii - w pracy, maz mnie zabral do tyry i sprzatalam w hotelu i w fish&chipsie pracowalam jako kelnerka bardzo oryginalna podróż poślubna bo my takie oryginaly jestesmy ale podrozy poslubnej nawet po tylu latach mu nie daruje, ,bedzie kiedys Mauritus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.08.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a propos podrozy poslubnej, wiecie gdzie my bylismy? w Anglii - w pracy, maz mnie zabral do tyry i sprzatalam w hotelu i w fish&chipsie pracowalam jako kelnerka bardzo oryginalna podróż poślubna bo my takie oryginaly jestesmy ale podrozy poslubnej nawet po tylu latach mu nie daruje, ,bedzie kiedys Mauritus masz rację, nie daruj zresztą, jak mówią niektórzy po ślubie każda podróż poślubna, więc niewazne kiedy ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.08.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 przyszłam pooglądać bo poczytać to jeszcze nie poczytałam normalnie feromony na tym ostatnim zdjęciu czuć z daleka zazdraszczam Korfu Witaj może i czytanie kiedyś nadrobisz zresztą na tym forum to mam wrażenie normalna sprawa, że dyskusja w dużej części wiąże się z tytułem wątku i dlatego nie jest nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 09.08.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Super widoki mieliście na Korfu!! Pięknie Kurcze już się nie mogę doczekać naszego wyjazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Super widoki mieliście na Korfu!! Pięknie Kurcze już się nie mogę doczekać naszego wyjazdu... a Wy też tam jedziecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Andulka, pięknie żal chyba było wracać, co?? miejsce jak dla mnie pachnące tajemniczością i miłością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 ja tez sie do Ciebie przyczlapalam, nie dostawalam powiadomien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 09.08.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Andulka, pięknie żal chyba było wracać, co?? miejsce jak dla mnie pachnące tajemniczością i miłością... w ostatni dzień naszego pobytu tak dogrzewało słońce, że chodziliśmy od cienia do cienia dopiero po południu trochę popływaliśmy, a potem znów leżeliśmy... w cieniu palmy na dłuższą metę męczy mnie taki upał, dzięki temu łatwiej się wracało ale rzeczywiście widoki piękne i wyjątkowe będzie co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts