Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zebra

Recommended Posts

• 1 year później...
  • 1 year później...

oczywiście decyzja należy do Was, ale na Waszym miejscu zamówiłabym płytki "na próbę"

płytki z tej firmy znalazłam na necie, jako jedyni mieli dekory, które naprawde wpadly mi o oko, sprzedawca odradzal ta firme, ale pomyslalam, ze moze dlatego ze tanie... wiec zamowialam jeden dekor.. jak przyjechal to faktycznie przyznalam racje w aranzacji na stronie pieknie wyglada, na zywo jak plytki sprzed 20 lat i faktycznie wykonane stara technika...

• 3 years później...

Witam.

Zastanawiam się nad położeniem takich płytek w łazience.

http://images63.fotosik.pl/765/1e95b5774131bab7m.jpg

http://images65.fotosik.pl/767/350d26992835d345m.jpg

Co o nich sądzicie? Czy ktoś z was ma może te płytki lub ewentualnie może polecić lepsze :)

Jeszcze znalazłem Concert z Ceramiki Color ale nie widziałem ich w rzeczywistości.

A pod jakim względem lepsze?

Położysz płytki, które ci się nie będą podobać, tylko dlatego, że jakiś forumowicz stwierdzi, że polecane przez niego są lepsze?

Jak ci sie podobają i dobrze czujesz się w szarych wnętrzach to znaczy, że te płytki sa optymalne.

• 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
To nie ja będę korzystać z tej łazienki, więc po co Ci moje zdanie? Robiłem kiedyś płytki u jednej kobitki. Wszystkie koleżanki wybierały, a jak już położyłem, to pokręciła nosem i stwierdziła, że łazienka „taka sobie”. Idź do sklepu i wybierz według swojego uznania, a nie pytaj obcych ludzi o opinię. A jak Ci ktoś doradzi brzydkie, śliskie i z kiepską klasą ścieralności, to kupisz?