boguslaw 17.02.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Kratka jest łatwo zwijana, z drewna lub aluminium. Kanałowe ogrzewanie Regulusa posiada możliwość zamknięcia kanału po zakończeniu sezonu grzewczego tzw. wkładem posezonowym.Szczególnie przy drzwiach balkonowych rozwiązanie takie sprawia, że nieużywany kanał nie zanieczyszcza się piaskiem i innymi zanieczyszczeniami. http://www.regulus.com.pl/grafa/IMG_0075%20800x600.jpg http://www.regulus.com.pl/grafa/canal_przyklad_9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 no i właśnie mamy dylemat co do tego grzejnika kanałowego, czy to jest naprawde sens robić? mąż twierdzi że tak, mnie trzeba przekonać Sylwia&Radek co wam powiedział hydraulik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 A czy hydraulik proponował wam odkurzacz centralny? Co o tym myślicie? my nie będziemy mieli odkurzacza centralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.02.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 A czy hydraulik proponował wam odkurzacz centralny? Co o tym myślicie? Nam nie proponował bo nie mamy takowego pana ale centralny odkurzacz robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Sylwia a jaki jest koszt odkurzacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 A czy hydraulik proponował wam odkurzacz centralny? Co o tym myślicie? Nam nie proponował bo nie mamy takowego pana ale centralny odkurzacz robimy. A wiesz czy ten odkurzacz jest naprawdę wart swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.02.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Niestety nie miałam przyjemności użytkować, ale czytałam tu na forum wątek odkurzaczowy - wszyscy zachwalaja to rozwiązanie. Na logikę biorąc jest to znaczna wygoda nosić samą rurę niż cały odkurzacz z placzącym się kablem no i nie zanieczyszczamy otoczenia wydmuchiwanym średnio świeżym powietrzem. No ale wiadomo - decydują fundusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 spytałam męża i mówi że sam materiał ok. 3 tys, plus robocizna i wyjdzie ok 5 tys. dla nas to sporo a czy wart jest ceny?? dla nas nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 u nas tez względy finansowe biorą górę ale ja odkurzacza używam bardzo rzadko, co dzień ścieram wszystko na mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.02.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Sylwia a jaki jest koszt odkurzacza? Na wspomnianym powyżej wątku jest dyskusja odnośnie polecanych firm i kosztów związanych z instalacją. Poszukam zaraz linka i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Też czytałam że to koszt około 5 tysięcy. Muszę jeszcze z moim mężem porozmawiać, on jeszcze nie wiem o mojej rozmowie z hydraulikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 my centralnego odkurzacza nie montujemy ale coś takiego musi byc obowiązkowo w kuchni, jest super praktyczny i szybciutko można posprzątać okruszki i inne drobiazgi po zabawie dziecka.http://images40.fotosik.pl/257/f0571fb1c2bb885amed.jpg http://www.allegro.pl/item919291133_odkurzacz_cyklonowy_reczny_hyundai_vc010s.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.02.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Tylko taki odkurzacz nie jest praktyczny jeżeli odkurzasz schody. Miałam taki odkurzacz i raczej jest za normalnym, z workam, ale ze zmiennymi końcówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 normalny to musi być obowiązkowo, ten to tylko taki praktyczny dodatek do kuchni, łatwo, lekko i szybko można usunąć okruszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.02.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dzień dobry Jak się dzisiaj dzień zaczął? Ja właśnie ułożyłam bąbla do snu i mam chwilkę oddechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.02.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 my dzis w pracy od rana po małym drineczku- koledze urodził sie syn:) teraz wynalazłam pięęękne płytki które bardzo by pasowały do mojej łazienki na górze:) to te z głównego zdjeciahttp://www.opoczno.com/w czterech kątach jest zdjecie wszystkich części kolekcji-są sliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Piekne, interesuje Cię pomarańczowo-czarna łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.02.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Piekne, interesuje Cię pomarańczowo-czarna łazienka? a u mnie wygląda na grafitowo-czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.02.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ta łazienka nie ma nic pomarańczowego, ta sciana za wanna jest brązowa miedzy grubymi paskami czerwonymi sa cieniutkie czerwone tu słabo widoczne. A na tych szarych za lustrem sa naszkicowane biało czerwone maki. Przejrzyj cztery kąty- te płytki są sliczne, do tego ta szara podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.02.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To chyba kolekcja infinita. Juz tez się dojrzałam, ze za wanna to brąz. Widziałas je na zywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts