anfrem 16.08.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 mk CocaYna: Mułkowanie to inaczej przecierka. Kiedyś (teraz też) przecierano stare tynki "poniemieckie" drobną zaprawą tynkarską za pomocą packi filcowej. Dobry starszy fachman wie o co chodzi, dzisiejsi "fachowcy" gipsiarze nie maja o tym pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 mam pytanie - co robicie najpierw - tynki czy instalacje wod kan co . Ekipa od tynków zapewnia że zawsze robia przed isntalacją - a mi się jakoś wydaje że odwrotnie to powinno iść Tynki kładliśmy po wszystkich instalacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 17.08.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Mój hydraulik nie chce słyszeć o robocie przed tynkami. Jak to argumentuje? Będzie poprawiał tynk który uszkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalmayday 23.08.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 mk CocaYna: Mułkowanie to inaczej przecierka. Kiedyś (teraz też) przecierano stare tynki "poniemieckie" drobną zaprawą tynkarską za pomocą packi filcowej. Dobry starszy fachman wie o co chodzi, dzisiejsi "fachowcy" gipsiarze nie maja o tym pojęcia. Nie wiem co miała znaczyć taka ironiczna wypowiedz,mogłeś sobie to darować, a wszyscy wiedzą jak pracują starsi "fachmani".... przykładów widziałem dużo... a co do samego słowa, to istnieje ich wiele które można zastąpić i potem szydzić ze "gipsiarze" nie wiedzą.... bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrdebowski 27.11.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 tynki tradycyjne cementowo -wapienne agregatem [woda-piasek-wapno -cement] 12zl/m2 sama robocizna 17-18zl/m2 z materialem /narozniki i listwy przy okienne wliczone w cene z materialem/ co myslicie o tych tynkach i cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 01.12.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Malowanie agregatem od 2złm2, szpachlowanie 14złm2, gładzie od 14złm2, netto sama robocizna, z materiałem jak szpachla lub gładź 24złm2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 05.08.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Tynki cementowo - wapienne są znacznie trwalsze niż gipsowe. zgodzę się ale tylko pod warunkiem że są dobrze położone.... zerknijcie na moje tynki ( zdjęcia w stopce) moje wcale nie były takie trwałe jakby się mogło wydawać z Twojej wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.08.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 gips 26 złcementowo-wapienne pod malowanie 28,5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygryska_13 07.04.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 witam poszukuje sprawdzonej ekipy do gipsowych maszynowych z okolicy warszawy. moze ktos podrzuci jakis fajny namiar. marzeniem było dobrze a tanio pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynkarz-kraków 25.05.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) Tynki cemenowo-wapienne 26zl, tynki gipsowe 25 zl. Edytowane 25 Maja 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 25.05.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 witam poszukuje sprawdzonej ekipy do gipsowych maszynowych z okolicy warszawy. moze ktos podrzuci jakis fajny namiar. marzeniem było dobrze a tanio pozdrawiam Trochę późno, ale lepiej niż wcale Tynki gipsowe: SAIN, ANATAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 03.06.2014 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Trochę późno, ale lepiej niż wcale Tynki gipsowe: SAIN, ANATAK. a dzięki, dzięki na kiedy potrzebny termin? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 27.06.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Trochę późno, ale lepiej niż wcale Tynki gipsowe: SAIN, ANATAK. Dzięki za polecenie I to się nazywa zdrowa konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts