ullerowa 04.02.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No zesz............. No to dla odmiany mamy obustronne zapalenie płuc , masakra, a miało byc lepiej Zmiana antybiotyku, mam postawić bańki i w poniedziałek do kontroli To już 3 tydzień Dobrze ze starszy jakos sie wykaraskał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam kupiłaś te mozaike?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.02.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam kupiłaś te mozaike?? niestety nie i nawet nie potrafie teraz okreslić czasu kiedy to bedzie rozumiem ze masz duzo roboty, tak więc mnie mozesz odpuscic sorki za całe zamieszanie mam nadzieje ze sie na mnie nie obrazisz i na babke cytrynowa zajrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 nio spoko no co ty...looozziikk...o zdrowie walcz a nie przejmuj sie głupotami...powodzonka i zdrowia jeszcze raz Wam życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.02.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 nio spoko no co ty...looozziikk...o zdrowie walcz a nie przejmuj sie głupotami...powodzonka i zdrowia jeszcze raz Wam życzę... walcze juz mi rece opadają ale walcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.02.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 bańki bedę stawiać znaczy się walcze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 oj Ullercia,to bardzo mi smutno z powodu zapalenia plucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.02.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 oj Ullercia,to bardzo mi smutno z powodu zapalenia plucek musimy jakos dac radę a u nas sie mówi że to na razie schorzenia dróg oddechowych, a epidemia grypy czeka za progiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 jak zdrówko? mam nadzieję, że już choc ciut lepiej ... bańki były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.02.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 jak zdrówko? mam nadzieję, że już choc ciut lepiej ... bańki były ? lepiej, mały bryka, jeszcze kaszle ale myśle że bedzie dobrze bańki były a jakze odbiła sie tylko jedna bo reszta odpadła tak się mały wiercił ale prawdopodobnie dobre i tyle a teraz czekamy na przyjazd mojej mamy , juz dzieciaki nóżkami przebierają babcia jedzie od 8.25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 OOO to straszne daleko ma .... a skąd tyle jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ullercia, a skad ta Twoja mama jedzie? Ktos widzial Kasie od Macieja????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.02.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ullercia, a skad ta Twoja mama jedzie? Ktos widzial Kasie od Macieja????????????????????????????? Mama dojechała ........z Zamościa Radochy co niemiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 O proszę, to z lubelskiego Może przejeżdżała koło mnie?! Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.02.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 O proszę, to z lubelskiego Może przejeżdżała koło mnie?! Dobry wieczór wszystkim Mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ullercia, dobrze ze Mały zdrowieje. Jak widać domowe sposoby niezawodne są. Mój mąż też z tych terenów zamojskich. Fajni ludzie tam som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.02.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mały zdrowy Za to Starszy od soboty ma anginę, ale do środy bedzie dobrze a w sobote już super bo ma bal Jakos sie wszystko poukłada Małz przez tydzien naumie się opieki nad chłopakami i poczuje jak to fajnie zostac w domu Wiolasz a jak Twoja Mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 czesc Ullercia, to dobrze ze mlody juz zdrowy a stary da se rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.02.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 czesc Ullercia, to dobrze ze mlody juz zdrowy a stary da se rade nie ma wyjścia musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 MOja miała śpiki i kaszel jak tylko wyjechaliśmy na ferie Ale postanowiliśmy tego nie zauważyć Basen, sanki, taplanie w śniegu: przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts