Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

oj, Ania widze ze tez masz przejścia z kartoniarzami :roll:

moi jeszcze nie skończyli :evil: a robia od listopada, no ale gdybym ja pracowała tygodniowo po 10 godzin to tez by to tak długo trwało 8)

Dzisiaj Pan przyjechał "posprzatac" :evil: znaczy sie cały dół mi zakurzył :-? masakra bo zamiatał pył na górze :roll: Normalnie mam wrazenie ze rozum zostawiaja za progiem 8) i ze moje dzieci na niektóre pomysły by nie wpadły :wink:

Byle ich przetrwać, jeszcze dzień.......moze dwa....trzy? Kto ich wie :roll:

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MOja miała śpiki i kaszel jak tylko wyjechaliśmy na ferie :-?

Ale postanowiliśmy tego nie zauważyć :wink:

Basen, sanki, taplanie w śniegu: przeszło :o

Czesc Kasiulka :lol:

To dobrze ze nie przeszlo w nic innego :roll:

My zaczelismy ostro od zapalenia oskrzeli :evil: ale juz jest na szczeście dobrze :lol:

Sanek w tym roku nie było :oops: :o

Ale sniezki owszem :lol:

Mały zdrowy :lol:

Za to Starszy od soboty ma anginę, ale do środy bedzie dobrze a w sobote już super bo ma bal :wink: :lol:

Jakos sie wszystko poukłada :lol:

Małz przez tydzien naumie się opieki nad chłopakami i poczuje jak to fajnie zostac w domu 8) :lol:

Wiolasz a jak Twoja Mała?

Moja spokojnie, byliśmy dziś na kontroli i po skierowanie do laryngologa bo chyba bedziemy usuwać migdałek.

A faceci jak chcą to są naprawdę dobrymi pielęgniarzami prywatnymi. Tylko czasami w zabawach zapominają o czasie dać lekarstwa :lol:

Fakt, zdjęc nie widzię.