Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a gdzies Ty byla tak dlugo?

W pracy, na zebraniu w przedszkolu, na angielskim ze starszym i odebrać młodszego :roll:

Trochę mi zeszło :-?

Poza tym miałam przejścia z teściową :oops: 8) no i nie wiem co o tym wszystkim mysleć.

Dobrze ze udało mi sie Małego do przedszkola zapisać, ale to dopiero od września, a co ja mam z nim zrobic do tej pory? :roll: 8) Kurcze mam problema :roll:

Dziekuję za życzenia :lol:

Dzien dobry :lol:

Starszy na balu, młodszy na angielskim a mama na .........zakupach :lol: :roll:

Już wróciłam i udało mi się uzupełnic garderobę chłopakom :lol: za całkiem fajne pieniadze 8) (skorzystałam z ostatnich dni wyprzedazy i rabatów do 70% :lol: :lol: ). Takie zakupy to lubię, tylko zeby im sie podobało :wink:

Ile Ty masz tych ścian w łazience :o Długo ona będzie się jeszcze robić???

Ściany są 4 :lol: , została do zrobienia jeszcze ta z drzwiami i podłoga :roll:

A kiedy bedzie skonczone? to trudne pytanie, bo wykonawca jeszcze choruje :-? no i trzeba poczekac na niego :roll:

Mam tylko nadzieje ze efekt zrekompensuje to dłuuuuuuuuuuugie czekanie :lol:

czesc Ullercia, my tez sie wybieramy na zakupy ;)

pomierzylismy tez dzis caly dom i chyba kupimy kafle do garazu bo sa tanie w castoramie, i calkiem niebrzydkie ;)

a do piwnicy sie nadadza? jutro pewnie tez zajrze do casto i jakby co to cos zakupię :roll:

tydzien temu kupiłam lampę do biblioteki i do pokoju dla starszego, kikiety do łazienki........tak powoli gromadzę rózne rzeczy 8)

Witam popołudniowo i odgrzebuję z jakiejś przepastnej otchłani moje komentarze :oops:

Ale sie zakurzyły :roll: :oops:

Mozliwe ze dzisiaj pozegnamy chwilowo Pana od kafelek :lol:

Jak się uda to jutro wam pokazę jego prace :lol: o ile skończy :wink:

Panów od karton gipsów definitywnie pozegnamy awantura w poniedziałek, a moze bez awantury, szkoda nerw :roll: :lol: