anjamen 01.08.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 ale smaczne jablka, ostatnio mam faze na jablka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Jesli kwasne to biore wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Jesli kwasne to biore wszystkie. to chyba duuuuzą wywrota musiałabys przyjechać, tak obrodziły w tym roku jakby co zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Jesli kwasne to biore wszystkie. to chyba duuuuzą wywrota musiałabys przyjechać, tak obrodziły w tym roku jakby co zapraszam Kusisz kochana, kusisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Jesli kwasne to biore wszystkie. to chyba duuuuzą wywrota musiałabys przyjechać, tak obrodziły w tym roku jakby co zapraszam Kusisz kochana, kusisz. Prawie jak Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.08.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Urlopowe witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jesteś już po urlopie? czy w trakcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.08.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jesteś już po urlopie? czy w trakcie? Własnie jutro jest pierwszy dzien laby znaczy sie dzisiaj byłam jeszcze w pracy pozałatwiac wszystkie ostatnie sprawy i teraz mam 2 tygodnie zasłuzonego urlopu, w sobote bedziemy witac się z morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 nastepna nad morze jedzie... ooj miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.08.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 nastepna nad morze jedzie... ooj miłego wypoczynku dzieci jodu potrzebują do sanatorium nie mam jak z nimi jechac to chociaz w lecie na te 2 tygodnie nalezy im się Starszy od wrzesnia do szkoły idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 tak tak, dzieci też potrzebują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.08.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 tak tak, dzieci też potrzebują my tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.08.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dopiero wstałam i pije pierwsza urlopowa kawkę normalnie zyc nie umierać a i czytałam do 2 w nocy (już nie pamietam kiedy ostatnio mi się takie coś zdarzyło , no oczywiscie poza wstawaniem do dzieci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.08.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jak ja nie cierpie prasowania normalnie jakbymi sie te ubrania rozmnazały w miedzy czasie nawet nie wiedziałam ze takie ilosci tego trzeba dla 4 osób ale sie pocieszam że potem bedzie luzik a i już prawie kończe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.08.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 juz wróciłam teraz dla odmiany mam sterty......prania ale fajnie było...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ullerciu, dołączam do klubu niecierpiących prasowania Po wakacjach to się zawsze uzbiera tego tyle, ze aż mi duszno jak na to patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.08.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ullerciu, dołączam do klubu niecierpiących prasowania Po wakacjach to się zawsze uzbiera tego tyle, ze aż mi duszno jak na to patrzę jak patrze na sterty prania na razie to wolę nie myśleć o prasowaniu a teraz to musze zająć się wyprawką dla pierwszaka ... tornister, zeszyty, strój galowy i takie tam... macie moze jakieś rady w tej kwestii bo jak patrze na wybór np tornistrów to sama nie wiem co wybrać, czuję się jak przyslowiowe dziecko we mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jeśli chodzi o tornister to koniecznie ze sztywnymi "plecami" Raczej duży niestety, bo wbrew pozorom dzieci noszą tego dziadostwa pełno do szkoły. Dobrze jak ma mnóstwo kieszonek, na picie, jedzienie, osobną przegródkę na strój na wf i takie tam. Porządny tronister to niestety spory wydatek, okolo 100 lub więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.08.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jeśli chodzi o tornister to koniecznie ze sztywnymi "plecami" Raczej duży niestety, bo wbrew pozorom dzieci noszą tego dziadostwa pełno do szkoły. Dobrze jak ma mnóstwo kieszonek, na picie, jedzienie, osobną przegródkę na strój na wf i takie tam. Porządny tronister to niestety spory wydatek, okolo 100 lub więcej niestety to więcej chyba bedzie mamy cos takiego na oku, teraz trzeba wybrać znaczy sie zdecydować http://www.allegro.pl/item699147526.html http://www.allegro.pl/item706735747.html http://www.allegro.pl/item697732564.html http://www.allegro.pl/item706736749.html ale jest ich znacznie więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Sorry, ale nei dałabym ponad 300zł na tornister Swojemu synowi kupiłam w Smyku, usztywniony tył, odpowiednie szelki, dużo przegrówdek ze Spidermenem za 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts