ullerowa 18.08.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Sorry, ale nei dałabym ponad 300zł na tornister Swojemu synowi kupiłam w Smyku, usztywniony tył, odpowiednie szelki, dużo przegrówdek ze Spidermenem za 150zł. znaczy sie mojemu trzeba podobny ze spidermanem czyli wyprawa do smyka nawet jakiś kupon rabatowy tam mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 \No pewnie, przecież to jawne przegięcie 350zl za tornister I nie jest to przecież jedyny wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.08.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 \No pewnie, przecież to jawne przegięcie 350zl za tornister I nie jest to przecież jedyny wydatek niestety wiem ale nie chce co roku nowego kupować chcę kupic taki na 2-3 lata chociaż na razie mamy książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 \No pewnie, przecież to jawne przegięcie 350zl za tornister I nie jest to przecież jedyny wydatek niestety wiem ale nie chce co roku nowego kupować chcę kupic taki na 2-3 lata chociaż na razie mamy książki Ten ze Smyka mój synek miał w 2 i 3 klasie. Dałby radę jeszcze z rok, ale teraz to wiesz: obciach mieć ze spidermenem 4 klasa to już sie jest dorosłym przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.08.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 \No pewnie, przecież to jawne przegięcie 350zl za tornister I nie jest to przecież jedyny wydatek niestety wiem ale nie chce co roku nowego kupować chcę kupic taki na 2-3 lata chociaż na razie mamy książki Ten ze Smyka mój synek miał w 2 i 3 klasie. Dałby radę jeszcze z rok, ale teraz to wiesz: obciach mieć ze spidermenem 4 klasa to już sie jest dorosłym przecież to sie wie podejrzewam ze u mnie bedzie odobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 czesc Ullercia jak po urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.08.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 czesc Ullercia jak po urlopie? jeszcze nie po urlopie jeszcze jutro mam wolne wyjazd super, odpoczełam , pogoda całkiem nie zła dzisiaj zakupy szkolne jeszcze tornister, ubranie galowe i moge posłać łodego do szkoły ani sie obejrzysz a tez bedziesz szykowac wyprawke dla pierwszaka , jeszcze raz gratulacje Aniu i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ullercia, no nie wiem czy to dobrze ze ten czas tak zapier... dziekuje za zyczenia. Helenka ma tyle dobrze zyczacych jej cioc ze musi byc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.08.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ullercia, no nie wiem czy to dobrze ze ten czas tak zapier... dziekuje za zyczenia. Helenka ma tyle dobrze zyczacych jej cioc ze musi byc dobrze ja tez na moich chłopaków córciu mówiłam przy drugim to nawet z lekarzem sie kłóciłam ze żle zobaczył Tak wiec imie dla syna tez przemyśl no chyba że Helen bedzie a tak wogóle to moze bliżniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 marzylam o blizniakach, nawet wczoraj lekarz do mnie : wszystko ladnie tylko dlaczego sa 2 ale to byl taki zarcik, niestety a moze Henryk kurde mowisz ze kobiety moga sie mylic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.08.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 marzylam o blizniakach, nawet wczoraj lekarz do mnie : wszystko ladnie tylko dlaczego sa 2 ale to byl taki zarcik, niestety a moze Henryk kurde mowisz ze kobiety moga sie mylic? mąż twierdzi że do trzech razy sztuka i przy nastepnym zgadnę płec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a chcesz trzecie? kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a chcesz trzecie? kiedy? jeszcze nie wiem młodszy ma dopiero 2,5 więc jakos nie tęsknie do bezsennych nocy ale sie nie zarzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.08.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 witanko,. zobaczylam ze jestes wiec wpadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.08.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 witanko,. zobaczylam ze jestes wiec wpadlam witam ciesze się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 czesc i ja też wpadłam z wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 To ja podam kawę i ciasto http://zwegowani.pl/wp-content/uploads/kawa-mrozona-skladniki.jpg http://th.interia.pl/40,g416d9b9f2212721/i488167.jpg a dla Ani soczek http://img451.imageshack.us/img451/4585/sokpomaranczowypo5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 mniam to ja soczek i drozdzowe. od kawy rzeczywiscie mnie odrzucilo jakis miesiac temu, wczesniej pilam 5, 6 kaw, wypasny ekspres se kupilam, a teraz kawa mi smierdzi.... mam nadzieje ze to minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 mniam to ja soczek i drozdzowe. od kawy rzeczywiscie mnie odrzucilo jakis miesiac temu, wczesniej pilam 5, 6 kaw, wypasny ekspres se kupilam, a teraz kawa mi smierdzi.... mam nadzieje ze to minie też tak miałam minie przy drugiej ciązy herbata była bleeeeeeeeeee na sam jej widok mnie mdliło ciekawe co bede pic przy trzeciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 łyski a mleka pilas duzo? bo ja nie cierpir mleka i nawet nie probuje sie zmuszac i nie wiem czy to bardzo zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts