Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Równość płci????

retrofood

Recommended Posts

Pewna siebie wystarczy, że spojrzy a rozmówca ma pełne gacie

Sorki za głupie skojarzenia, ale czego ma pełne gacie :oops: ?

:lol: Nie tego kochana, nie tego :lol:

Przecież nie od wczoraj wiadomo, ze niektórzy jak spojrzą to od razu masz ochotę w przerwy między klepkami parkietu się schować. Znaczy się, że strachu gacie pełne pewnej fizjologicznej substancji są :wink:

Widzisz, ja nie miałam problemu z dyskryminacją w pracy z powodu tego, ze jestem kobietą. Mnie się czepiano z powodu zupełnie innych NIEMERYTORYCZNYCH spraw. Ale nigdy przenigdy nie powiedziałabym, że to jest jakieś dyskryminacja płciowa :roll: Ot taki zwykły normalny pracowniczy mobbing :wink: który dotykał też facetów.

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zamiast tego zaoferujesz mu wszystkie golfy i bluzki pod szyję? ;)

golfy są baaaardzo seksi :wink: ...bardzo wymownie podkreślają kobiece kształty - o ile pod spodem jest miękki stanik a nie "pancernik" z dmuchanymi poduszkami to widać więcej niż w wydekoltowanej bluzce i w staniku typu push-up co zbieraja w rowek kazdy biust :wink:

ale jako doświadczony facet na pewno to wiesz... :wink:

8) :lol:

Zamiast tego zaoferujesz mu wszystkie golfy i bluzki pod szyję? ;)

golfy są baaaardzo seksi :wink: ...bardzo wymownie podkreślają kobiece kształty - o ile pod spodem jest miękki stanik a nie "pancernik" z dmuchanymi poduszkami to widać więcej niż w wydekoltowanej bluzce i w staniku typu push-up co zbieraja w rowek kazdy biust :wink:

Ciekawe czy w druga strone to tez działa? :-? Właśnie nabyłem czarny golf do mojej ukochanej, dwudziestoletniej, pomarańczowej, odziedziczonej skóry :o

no i masz :-?

to musiało kiedyś nastąpić :roll:

rozłam :lol:

Niecierpię golfów :-? Nie z tego powodu, ze tak koniecznie muszę świecić gołym dekoldem czy pokazywać rowek zrobiony pancernikiem z push-upem

(nie noszę takowych, tu pełna zgoda :wink: ). W golfie czuję sie dosłownie jakby mi ktoś robił zaduszki :roll: Dosłwonie się duszę :-? Podobno ludzie, którzy byli owinięci pępowiną właśnie tak mają :wink:

Ale za to lubię stójki :wink:

KiZ - dziala... :wink: (w końcu jestem za...równouprawnieniem - do dobrego wyglądu także :wink: )

Ale nie znoszę facetów w ciąży - nie dla każdego zatem golf...

kaśka maciej - ja nie lubilam jako dziecko też się dusiłam...teraz uwielbiam...oczywiscie zimą...zmarźlak jestem... :wink:

80% moich bluzek ma stójki :wink: - a jak nie ma to stawiam im kołnierzyki :wink:

mnie tam Twój rowek się baaaardzo podoba :lol: - jest naturalny, wolny, falujący i obiecujący... :wink: i na pewno bym się za Toba obejrzala na ulicy-no lubię takie i już :oops: 8) :D

niedobrze mi się robi na widok takich ściupionych- a im mniejsze tym bardziej ściupione 8) sztywne to takie- mam wrażenie że to musi boleć... :-? no i muszą byc chyba jednak rozczarowujące dla mężczyzn...:wink: 8)

i po co tak oszukiwać tych biednych facetów...a gdyby Oni sobie w majty tak skarpety wpychali? :roll:

[mnie tam Twój rowek się baaaardzo podoba :lol: - jest naturalny, wolny, falujący i obiecujący... :wink: i na pewno bym się za Toba obejrzala na ulicy-no lubię takie i już :oops: 8) :D

ufff 8) :lol:

niedobrze mi się robi na widok takich ściupionych- a im mniejsze tym bardziej ściupione 8) sztywne to takie- mam wrażenie że to musi boleć... :-? no i muszą byc chyba jednak rozczarowujące dla mężczyzn...:wink: 8)

i po co tak oszukiwać tych biednych facetów...a gdyby Oni sobie w majty tak skarpety wpychali? :roll:

jasna sprawa, to koszmar :-?

to tak jak niektórzy noszą okulary, nie że mają wadę wzroku tylko żeby niby mąrdzej wyglądać :wink: