kaśka maciej 20.06.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Pewna siebie wystarczy, że spojrzy a rozmówca ma pełne gacie Sorki za głupie skojarzenia, ale czego ma pełne gacie ? Nie tego kochana, nie tego Przecież nie od wczoraj wiadomo, ze niektórzy jak spojrzą to od razu masz ochotę w przerwy między klepkami parkietu się schować. Znaczy się, że strachu gacie pełne pewnej fizjologicznej substancji są Widzisz, ja nie miałam problemu z dyskryminacją w pracy z powodu tego, ze jestem kobietą. Mnie się czepiano z powodu zupełnie innych NIEMERYTORYCZNYCH spraw. Ale nigdy przenigdy nie powiedziałabym, że to jest jakieś dyskryminacja płciowa Ot taki zwykły normalny pracowniczy mobbing który dotykał też facetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 20.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Zamiast tego zaoferujesz mu wszystkie golfy i bluzki pod szyję? golfy są baaaardzo seksi ...bardzo wymownie podkreślają kobiece kształty - o ile pod spodem jest miękki stanik a nie "pancernik" z dmuchanymi poduszkami to widać więcej niż w wydekoltowanej bluzce i w staniku typu push-up co zbieraja w rowek kazdy biust ale jako doświadczony facet na pewno to wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Zamiast tego zaoferujesz mu wszystkie golfy i bluzki pod szyję? golfy są baaaardzo seksi ...bardzo wymownie podkreślają kobiece kształty - o ile pod spodem jest miękki stanik a nie "pancernik" z dmuchanymi poduszkami to widać więcej niż w wydekoltowanej bluzce i w staniku typu push-up co zbieraja w rowek kazdy biust ale jako doświadczony facet na pewno to wiesz... Ciekawe czy w druga strone to tez działa? Właśnie nabyłem czarny golf do mojej ukochanej, dwudziestoletniej, pomarańczowej, odziedziczonej skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 golfy są baaaardzo seksi ...bardzo wymownie podkreślają kobiece kształty - o ile pod spodem jest miękki stanik a nie "pancernik" z dmuchanymi poduszkami to widać więcej niż w wydekoltowanej bluzce i w staniku typu push-up co zbieraja w rowek kazdy biust ale jako doświadczony facet na pewno to wiesz... no i masz to musiało kiedyś nastąpić rozłam Niecierpię golfów Nie z tego powodu, ze tak koniecznie muszę świecić gołym dekoldem czy pokazywać rowek zrobiony pancernikiem z push-upem (nie noszę takowych, tu pełna zgoda ). W golfie czuję sie dosłownie jakby mi ktoś robił zaduszki Dosłwonie się duszę Podobno ludzie, którzy byli owinięci pępowiną właśnie tak mają Ale za to lubię stójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 21.06.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 KiZ - dziala... (w końcu jestem za...równouprawnieniem - do dobrego wyglądu także ) Ale nie znoszę facetów w ciąży - nie dla każdego zatem golf... kaśka maciej - ja nie lubilam jako dziecko też się dusiłam...teraz uwielbiam...oczywiscie zimą...zmarźlak jestem... 80% moich bluzek ma stójki - a jak nie ma to stawiam im kołnierzyki mnie tam Twój rowek się baaaardzo podoba - jest naturalny, wolny, falujący i obiecujący... i na pewno bym się za Toba obejrzala na ulicy-no lubię takie i już niedobrze mi się robi na widok takich ściupionych- a im mniejsze tym bardziej ściupione sztywne to takie- mam wrażenie że to musi boleć... no i muszą byc chyba jednak rozczarowujące dla mężczyzn... i po co tak oszukiwać tych biednych facetów...a gdyby Oni sobie w majty tak skarpety wpychali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 [mnie tam Twój rowek się baaaardzo podoba - jest naturalny, wolny, falujący i obiecujący... i na pewno bym się za Toba obejrzala na ulicy-no lubię takie i już ufff niedobrze mi się robi na widok takich ściupionych- a im mniejsze tym bardziej ściupione sztywne to takie- mam wrażenie że to musi boleć... no i muszą byc chyba jednak rozczarowujące dla mężczyzn... i po co tak oszukiwać tych biednych facetów...a gdyby Oni sobie w majty tak skarpety wpychali? jasna sprawa, to koszmar to tak jak niektórzy noszą okulary, nie że mają wadę wzroku tylko żeby niby mąrdzej wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nie wiedziałam, ze nosząc okulary jestem przez to mądrzejsza Przez oprawki mi ta mądrość chyba przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts