BetaGreta 22.01.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 powodzenia w poszukiwaniu Dzięki. Mieliśmy fajną miejscówkę w Jarosławcu ale tak się rozbudowali, że już nie jest fajnie. Za dużo ludzi, za gwarno i ciasno się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.01.2010 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Magda, podrzuć mi na PW adres do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.01.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ide do Waszego dziennika, bo sto lat tam chyba nie zaglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Dzwoniła moja mama i przypomina mi, że mam znaleźć jakąś fajną miejscówkę nad morzem dla niej i dziewczynek. Jak ktoś ma namiary na fajne kwatery czy domki to chętnie sobie przejrzę Hej Czytam po cichu, raczej nie piszę, ale na to odpowiem. Jedziemy dopiero w tym roku 1 raz wiec nie wiem jak tam jest, ale mam nadzieję, ze bedzie super. do morza ma byc ok. 1,5 km http://www.nad-morze.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.01.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Dzwoniła moja mama i przypomina mi, że mam znaleźć jakąś fajną miejscówkę nad morzem dla niej i dziewczynek. Jak ktoś ma namiary na fajne kwatery czy domki to chętnie sobie przejrzę Hej Czytam po cichu, raczej nie piszę, ale na to odpowiem. Jedziemy dopiero w tym roku 1 raz wiec nie wiem jak tam jest, ale mam nadzieję, ze bedzie super. do morza ma byc ok. 1,5 km http://www.nad-morze.eu Dzięki! Wygląda sympatycznie. Podesłałam mamie namiar i wysłałam zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam się pierwszy raz u koleżanki ładny domek jak Pasie ulituje sie nade mna i mnie zabierze to może u Magi poznamy się. Chyba to będzie dla mnie hurtowe poznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.01.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Jestem na chwilkę. Przerwę na kawę sobie zrobiłam Witaj Malutka! Ja podglądałam kiedyś w Twoim dzienniku inspiracje do pokoi dziecinnych Też mam nadzieję, że dotrę (ja liczę na Lidzię ) na spotkanie do Magi. Cieszę się, że też planujesz. Miło mi będzie Ciebie poznać. Jak znajdę więcej czasu to zajrzę co nowego w Twoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.01.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Jestem na chwilkę. Przerwę na kawę sobie zrobiłam Witaj Malutka! Ja podglądałam kiedyś w Twoim dzienniku inspiracje do pokoi dziecinnych Też mam nadzieję, że dotrę (ja liczę na Lidzię ) na spotkanie do Magi. Cieszę się, że też planujesz. Miło mi będzie Ciebie poznać. Jak znajdę więcej czasu to zajrzę co nowego w Twoim dzienniku ja planuję. tylko mam nadzieję, że pasie nie zmieni zdania w dzienniku niewiele nowego ale zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jestem na chwilkę. Przerwę na kawę sobie zrobiłam Witaj Malutka! Ja podglądałam kiedyś w Twoim dzienniku inspiracje do pokoi dziecinnych Też mam nadzieję, że dotrę (ja liczę na Lidzię ) na spotkanie do Magi. Cieszę się, że też planujesz. Miło mi będzie Ciebie poznać. Jak znajdę więcej czasu to zajrzę co nowego w Twoim dzienniku ja planuję. tylko mam nadzieję, że pasie nie zmieni zdania w dzienniku niewiele nowego ale zapraszam zdania nie zmienię chyba że nastąpią jakieś nieprzewidziane zdarzenia losowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.01.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 zdania nie zmienię chyba że nastąpią jakieś nieprzewidziane zdarzenia losowe Super tylko zeby wlasnie ta losowosc nie dopadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.02.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No to moja starsza pojechała na zimowisko organizowane przez ZHP. Pojechali wczoraj do Małego Cichego k/Zakopanego. Wyjechali o 22:45 i po 9 rano byli na miejscu. Oczywiście nie obyło się bez nerwów, bo jak rano zadzwoniła to oznajmiła, że zgubiła plecak z butami narciarskimi (miała tam też upchane inne lekkie rzeczy na narty). Na szczęście plecak się znalazł (córce pomyliły się kolory plecaków i uparcie szukała pomarańczowego a miała czarny ). To będą jej pierwsze ferie zimowe bez nas. Mam nadzieję, że będzie miło wspominać i uda się jej choć trochę poszusować na nartach. Grupa jest mała (36 dzieci) więc mam nadzieję, że się jakoś zorganizują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Hejka mój starszak też wyjechał ale z babcią, na zimowisko to chybaby nie pojechał taki z niego cycuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.02.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Hejka mój starszak też wyjechał ale z babcią, na zimowisko to chybaby nie pojechał taki z niego cycuś Moja stwierdziła, że się dziwnie czuje, bo pierwszy raz jedzie sama na ferie zimowe. Najbardziej przeżywa zakładanie butów narciarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Doberek Beciu Dzięki za wczorajsze spotkanko i pyszne ciacho Fajne są takie babskie pogaduchy Musimy to powtarzać jak najczęściej Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.02.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Doberek Beciu Dzięki za wczorajsze spotkanko i pyszne ciacho Fajne są takie babskie pogaduchy Musimy to powtarzać jak najczęściej Buziaki Oczywiście. Już się nie mogę doczekać Dzisiaj coś się kiepsko czuję. Idę później do lekarza. W nocy źle spałam bo mi serce dokuczało, teraz też mi ciężko oddychać, ciągle mnie kuje. Niestety co jakiś czas mi się takie akcje pojawią więc powinnam się tym zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 zdecydowanie Betko. Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Doberek Beciu Dzięki za wczorajsze spotkanko i pyszne ciacho Fajne są takie babskie pogaduchy Musimy to powtarzać jak najczęściej Buziaki Oczywiście. Już się nie mogę doczekać Dzisiaj coś się kiepsko czuję. Idę później do lekarza. W nocy źle spałam bo mi serce dokuczało, teraz też mi ciężko oddychać, ciągle mnie kuje. Niestety co jakiś czas mi się takie akcje pojawią więc powinnam się tym zająć. No Kochana z sercem to nie ma żartów. Dobrze, że idziesz do lekarza. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hej dzięki za wczorajsze miłe towarzystwo w drodze do Magi Fajnie było się znowu spotkać i pogadać Nie fajnie, że serducho boli . Dobrze, że idziesz do lekarza, bo trzeba o nie dbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.02.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Osłuchowo nic się nie dzieje. Oczywiście dostałam skierowanie na ekg, morfologię itp. Pani podejrzewa nerwobóle. Mam też więcej pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts