Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzwoniła moja mama i przypomina mi, że mam znaleźć jakąś fajną miejscówkę nad morzem dla niej i dziewczynek. Jak ktoś ma namiary na fajne kwatery czy domki to chętnie sobie przejrzę :D

Hej

Czytam po cichu, raczej nie piszę, ale na to odpowiem.

Jedziemy dopiero w tym roku 1 raz wiec nie wiem jak tam jest, ale mam nadzieję, ze bedzie super. do morza ma byc ok. 1,5 km

http://www.nad-morze.eu

Dzwoniła moja mama i przypomina mi, że mam znaleźć jakąś fajną miejscówkę nad morzem dla niej i dziewczynek. Jak ktoś ma namiary na fajne kwatery czy domki to chętnie sobie przejrzę :D

Hej

Czytam po cichu, raczej nie piszę, ale na to odpowiem.

Jedziemy dopiero w tym roku 1 raz wiec nie wiem jak tam jest, ale mam nadzieję, ze bedzie super. do morza ma byc ok. 1,5 km

http://www.nad-morze.eu

Dzięki!

Wygląda sympatycznie.

Podesłałam mamie namiar i wysłałam zapytanie.

Jestem na chwilkę.

Przerwę na kawę sobie zrobiłam :D

Witaj Malutka! Ja podglądałam kiedyś w Twoim dzienniku inspiracje do pokoi dziecinnych :p

Też mam nadzieję, że dotrę (ja liczę na Lidzię :oops: ) na spotkanie do Magi. Cieszę się, że też planujesz. Miło mi będzie Ciebie poznać.

Jak znajdę więcej czasu to zajrzę co nowego w Twoim dzienniku :D

Jestem na chwilkę.

Witaj Malutka! Ja podglądałam kiedyś w Twoim dzienniku inspiracje do pokoi dziecinnych :p

Też mam nadzieję, że dotrę (ja liczę na Lidzię :oops: ) na spotkanie do Magi. Cieszę się, że też planujesz. Miło mi będzie Ciebie poznać.

ja planuję. tylko mam nadzieję, że pasie nie zmieni zdania :)

w dzienniku niewiele nowego :) ale zapraszam :)

Jestem na chwilkę.

ja planuję. tylko mam nadzieję, że pasie nie zmieni zdania :)

w dzienniku niewiele nowego :) ale zapraszam :)

zdania nie zmienię :) chyba że nastąpią jakieś nieprzewidziane zdarzenia losowe :roll:

No to moja starsza pojechała na zimowisko organizowane przez ZHP.

Pojechali wczoraj do Małego Cichego k/Zakopanego. Wyjechali o 22:45 i po 9 rano byli na miejscu. Oczywiście nie obyło się bez nerwów, bo jak rano zadzwoniła to oznajmiła, że zgubiła plecak z butami narciarskimi (miała tam też upchane inne lekkie rzeczy na narty). Na szczęście plecak się znalazł (córce pomyliły się kolory plecaków i uparcie szukała pomarańczowego a miała czarny :roll: ).

To będą jej pierwsze ferie zimowe bez nas.

Mam nadzieję, że będzie miło wspominać i uda się jej choć trochę poszusować na nartach.

Grupa jest mała (36 dzieci) więc mam nadzieję, że się jakoś zorganizują.

Doberek Beciu :lol:

Dzięki za wczorajsze spotkanko i pyszne ciacho :D

Fajne są takie babskie pogaduchy :)

Musimy to powtarzać jak najczęściej :)

Buziaki

Oczywiście.

Już się nie mogę doczekać :p

Dzisiaj coś się kiepsko czuję. Idę później do lekarza. W nocy źle spałam bo mi serce dokuczało, teraz też mi ciężko oddychać, ciągle mnie kuje. Niestety co jakiś czas mi się takie akcje pojawią więc powinnam się tym zająć.

Doberek Beciu :lol:

Dzięki za wczorajsze spotkanko i pyszne ciacho :D

Fajne są takie babskie pogaduchy :)

Musimy to powtarzać jak najczęściej :)

Buziaki

Oczywiście.

Już się nie mogę doczekać :p

Dzisiaj coś się kiepsko czuję. Idę później do lekarza. W nocy źle spałam bo mi serce dokuczało, teraz też mi ciężko oddychać, ciągle mnie kuje. Niestety co jakiś czas mi się takie akcje pojawią więc powinnam się tym zająć.

No Kochana z sercem to nie ma żartów. Dobrze, że idziesz do lekarza. Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Zdrówka życzę.