cubus2 28.06.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 No właśnie mam dylemat. Na skarpie mam trawę, jest w cieniu, więc ta trawa wygląda nienajpiękniej. Postanowiłam umieścić w tym miejscu jakieś krzaki/rośliny/skalniaki i wolne miejsca obsypać korą.Ale nie wiem, czy najpierw powinnam pozbyć się trawy (jeśli tak to jak, randap'em?) czy od razu mogę sypać na to co jest korę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 29.06.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 a jak ta kora ma się trzyma na skarpie????jedno,że będzie się zsuwa pod wpływem siły ciążenia, a drugie, że po pierwszym większym deszczu spłynie całaewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cubus2 29.06.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Wiem, że będzie problem, ale będę chyba uczyć się na własnych błędach. Chcę spróbować, mam taką cichą nadzieję, że rośliny przytrzymają korę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.06.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Lepiej od razu gęsto nasadzić krzewów. W cieniu utrzymaja się irgi, śnieguliczki, mikrobioty syberyjskie, a w wilgotnym cieniu też tawulec Tannaki i płożące formy cisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkasz1 02.07.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Zgadzam się z Elfir. Gdy krzaczory się rozrosną, to tej brzydkiej trawy nie będzie widać. Taka korowa wystawa raczej jest nie do utrzymania na skarpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts