Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika ROSSY

efilo

Recommended Posts

witam mam pytanko bo widze ze scianki z solbetu na cienka spoine na jaka zaprawe stawiacie przy obecnych temperaturach jest jakas zimowa zaprawa ?

witam w moich skromnych progach i męlduję że nie stawiamy na zaprawę tylko na kleju i przy takich temperaturach jest ok a z tego co się orientuję jak się buduje w zimie to do zaprawy dodaje się specjalne taryfikatory do -5 lub -8 stopni

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty tylko się ganiasz po tym forum, no :lol:

Czemu nieciekawie? na wszystko jest czas i pora, naturę trzeba szanować. Skoro przyszedł czas na śnieg to trzeba sie cieszyć, bo za miesiąc jak go nie będzie, ludzie będa płakać bo co to za święta bez śniegu :p

Ja tam lubię snieg. Moge mieszkać w śniegowej krainie przez cały rok.

Ja wogle lubię wszystkie pory roku (lato najmniej co prawda)

o to to to słonce przereklamowane jezd ja to najchetniej pomieszkałbym na jakimś biegunie czy co..nieciekawa pogoda snieg z dyscem..jak snieg jezd to siem radujem..

Tyz lata nie lubiem, a to raz z racji zawodu i tak nie mam lata.

Po drugie co to za przyjemnosc jak sie człek kliei caly dzien??

Po trzecie mrużyć od wsciekłego słonca oczat wiecznie tyz nie lubiem...

Po czwarte kobiałki tyż spocone som.. :lol:

Wiem za za to rozpakowane i szybszy czas dostepu jezd ale jakoś sam se lubie rozpakowywać prezenty.. :lol: :lol:

W ogóle lata przereklamowane jezd..

Na cale szczescie nadchodzi oziebienieklimatu a ze mam zamiar troszke jeszcze pozyc to moze sie doczekam..

(i tesknie za zima 2 lata nie było)..buuu

singiel znaczy??to takie cool i trendy nie..ale przytulać sie ni ma do kogo.. :cry:

Ma, ma, już Ty się o nią nie bój :lol:

Dla mnie zima jest wspaniała, jak trwa tydzień i to ten, kiedy jestem na nartach :D Po co komu zima w mieście? W mieście to już musi być supermróz, żeby każdy śnieg się po 5 minutach nie zamienił w brudną breję :-? A odśnieżanie podjazdu każdego skutecznie od zimy odstraszy :lol: No chyba że sobie walnie podgrzewany :lol:

Ja tam lubię się kleić z gorąca :p :P :p W końcu 1/4 krwi południowej robi swoje i zawsze mi zimno od października do maja... :roll:

Nie przejmuj się, zawsze możesz nie odbierać telefonu :lol:

No juz ja ostatnio nie odebrałm telefonu od swojej T. Wprawdzie bylo to przez przypadek - poprostu nie slyszalam - wszak to nie zabronione - a i tak se napewno pomyslala swoje. Potem patrze w ciagu pol godziny pojawily sie maile, wiadomosci na n-k u mnie u meza, masa sms-ow na wszystkich telefonach i nieodebranych polaczen. No bo jak nie odbieralismy to znaczy tez kuzwa chyba nas kto za....bił normalnie. Az mnie telepie na takie kontrolne akcje zorganizowane. a jeszcze te maile to chyba specjalnie jeszcze do córki poszla zeby jej napisala. Nie mam 100 % pewnosci, ale to w jej stylu.

To w kwestii tesciowych i tesciowek

o to to to słonce przereklamowane jezd ja to najchetniej pomieszkałbym na jakimś biegunie czy co..nieciekawa pogoda snieg z dyscem..jak snieg jezd to siem radujem..

Tyz lata nie lubiem, a to raz z racji zawodu i tak nie mam lata.

Po drugie co to za przyjemnosc jak sie człek kliei caly dzien??

Po trzecie mrużyć od wsciekłego słonca oczat wiecznie tyz nie lubiem...

Po czwarte kobiałki tyż spocone som.. :lol:

Wiem za za to rozpakowane i szybszy czas dostepu jezd ale jakoś sam se lubie rozpakowywać prezenty.. :lol: :lol:

W ogóle lata przereklamowane jezd..

Na cale szczescie nadchodzi oziebienieklimatu a ze mam zamiar troszke jeszcze pozyc to moze sie doczekam..

(i tesknie za zima 2 lata nie było)..buuu

chciales chyba powiedziec, ze dwa lata były a zimy nie było ot.

singiel znaczy??to takie cool i trendy nie..ale przytulać sie ni ma do kogo.. :cry:

Ma, ma, już Ty się o nią nie bój :lol:

Dla mnie zima jest wspaniała, jak trwa tydzień i to ten, kiedy jestem na nartach :D Po co komu zima w mieście? W mieście to już musi być supermróz, żeby każdy śnieg się po 5 minutach nie zamienił w brudną breję :-? A odśnieżanie podjazdu każdego skutecznie od zimy odstraszy :lol: No chyba że sobie walnie podgrzewany :lol:

Ja tam lubię się kleić z gorąca :p :P :p W końcu 1/4 krwi południowej robi swoje i zawsze mi zimno od października do maja... :roll:

Co ty Dorcia masz murzyna w genach? Nie widac ;)