wiolasz 21.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 DorciaIQ, spokojnie, nawet nie zorientujesz się, że to dym z mojej Marzanny wśród tego smogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 o to to co racja to racja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.11.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Dzien dobry a mysza byłoa w górach izerskich? Kotlince kłodzkiej..? Tam są tereny az dech zapiera.. W górach Izerskich jeszcze nie. W zeszłym roku - Góry Stołowe, Masyw Śnieżnika, Śnieżnik, Góry Bystrzyckie, a moja córka zaliczyła sama na swych nózkach podejscie pod Igliczną (całe 845m npm) i Błędne skały (niezupełnie sama) Karkonosze i g. Izerskie jeszcze przedemną. schronisko przy "Marii Śnieżnej" http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SSaos_kf0_I/AAAAAAAABAs/iH8q--apzDM/s512/IMG_5546.JPG Majka mały piechur http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SSapBNcJsaI/AAAAAAAABA0/xTNQAzlVbvQ/s512/IMG_5509.JPG Podejscie do Jaskini Niedźwiedzia i na Śnieżnik http://lh6.ggpht.com/_81jLH965IWA/SSapY0u8C2I/AAAAAAAABBU/Lsevy3KOpGE/s512/IMG_5558.JPG Piękne okolice - polecam serdecznie zwłaszcza tym, którzy boją sie byc zadeptani w górach sorki Rossa za zasmiecanie komentów, ale nie mogłam sie oprzec jak sobie pomyslalam o górkach i pagórkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 bywałem zajefajnie jezd..tyz polecam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 21.11.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 sorki Rossa za zasmiecanie komentów, ale nie mogłam sie oprzec jak sobie pomyslalam o górkach i pagórkach ależ nic nie szkodzi ,też mam do czynienia z górami więc wiem o czym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Ależ słodziak z tej Majeczki Karkonoszę to jeszcze "toleruję" bo do Tatrów podobne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ja uwielbiam góry... oglądać albo wjechać na szyndzielnie np... bo chodzić to już niekoniecznie. kondycja nie ta i chcę ducha wyzionąć w takich okazjach Duszku ja i singiel to wręcz niemożliwe Lubię mężczyzn i lubię być z tym jedynym. Uważam tylko że małżeństwo psuje związek. Jedyny problem życia na kocią łapę to nomenklatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.11.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 siem zgadzam... Dobry dzien.. http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ja uwielbiam góry... oglądać albo wjechać na szyndzielnie np... bo chodzić to już niekoniecznie. kondycja nie ta i chcę ducha wyzionąć w takich okazjach Duszku ja i singiel to wręcz niemożliwe Lubię mężczyzn i lubię być z tym jedynym. Uważam tylko że małżeństwo psuje związek. Jedyny problem życia na kocią łapę to nomenklatura Pies drapał nomenklature. Ja wolalam zwiazek przed slubem. Zawsze jest ten dreszczyk emocji ze nic nie jest pewne tak do konca. a ja uwielbiam oddawac ducha w górach. Po dwóch trzech dniach lazenia to kondycja rosnie i wydolnosc płuc i moje zadowolenie. I jak ładnie zasypiam wieczorkiem po takim łazeniu. No ale pierwsze kilometry są zazwyczaj trudne, idzie sie i zaciska zęby. Ja tam lubie takie wyzwania. Kiedys myslalam ze tylko morze, ale jak poszlam w koncu pierwszy raz w góry to powiedzialam, ze mało jeszcze wiem o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Jedyny problem życia na kocią łapę to nomenklatura ... i ksiądz który chrztu nie chce dać dziecku, mało to takich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.11.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a ja uwielbiam oddawac ducha w górach a ja siem nie oddam nawet w apallachach pozdro hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.11.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień doberek..... mnie się tam nasze Tatry bardzo lubują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.11.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 tu klurna wogóle ktoś zye raz na czas ..odzywać siem bo zacznem was straszyć po nocach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 29.11.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Duszku mój drogi jak miło że mnie odwiedzasz , widać że dla innych mało ciekawie jest u mnie ................zresztą na tym etape co ma być ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 29.11.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 kac mnie dzisiaj dogonił ,głowa mnie boli a przede mną impreza andrzejkowa z wielką pompą i odwieczny problem kobiety "w co ja mam się ubrać?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.11.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 kurna mam to samo wisz... łoprócz łubjoru..rzecz jasna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 a ja uwielbiam oddawac ducha w górach a ja siem nie oddam nawet w apallachach pozdro hihi oddasz sie oddasz, to tylko kwestia czasu , miejsca i osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 a ja uwielbiam oddawac ducha w górach a ja siem nie oddam nawet w apallachach pozdro hihi oddasz sie oddasz, to tylko kwestia czasu , miejsca i osoby oooooooooooo Duchu słuchaj się mądrych... bo to jakby samo doświadczenie przemawiało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 skoro tak twierdzicie hehhe..ale ja nie jestem łatwy..hehee Dopry dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 30.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 witam duszku a może ci się tylko tak wydaje,wiesz przecie że kobieta ma swoje sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts