ghost34 05.12.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 skubana..o ciemiaczko zadbała bezinteresownie nio heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 05.12.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 witam was moi drodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 witamy witamy...... fajny ten bobas... ale ja swoje plasterki mocno przyklepuję.... na razie basta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 witom witom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Rossa, tylko nie blacha, do tego domu to aż grzech . Przy połamanym dachu jest sporo odpadów przy blachodachówce więc pewnie dlatego wychodzi podobnie. Poza tym nie będzie tu dobrze wygladac.Najlepsza by była ceramiczna ale wiem ze pieruńsko droga więc też się nie zdecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 07.12.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 na samym początku brałam właśnie pod uwagę wielkość dachu nie myśląc o załamaniach i o sporych odpadach blachy teraz to wiem ,że jednak dachówka bo co tu dużo mówić wygląd dachu jest extra i cena nie zbija z nóg i żywotność długa ale pewna jeszcze nie jestem na 100% jaka dachówka to są niestety tzw. właśnie dylematy budującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.12.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Witam No, no - niezłą chałupkę się tu buduje Co do pokrycia dachu też bym polecał dachówkę - wiadomo jaką Jacobi J12 Edelschwarz (czarna angoba szlachetna). Naprawdę drogo nie wychodzi - w moim przypadku wyszło 1500 zł netto więcej niż zwykła dachówka Koramic Renesansowa L15 w kolorze antracyt. Tzn. Na mój dach dachówka kosztowała 20 tysiaków brutto- i powiem, że warto było. Co widać na załączonych fotkach w moim dzienniku Jaką masz powierzchnię dachu ?? u mnie jest prawie 300m2, pewno u Ciebie będzie trochę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 07.12.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Witam Jaką masz powierzchnię dachu ?? u mnie jest prawie 300m2, pewno u Ciebie będzie trochę więcej. Kristofurosie mój drogi witam ciebie niedzielno wieczornie http://images24.fotosik.pl/263/cafb3e25391956b8.jpg http://images31.fotosik.pl/360/674aea1f98932774.jpg od razu donoszę , że mój dach jest niewiele większy od Twojego bo ma raptem 340m2 , a jeżeli chodzi o Twoją dachówkę jest piękna tylko powiedz mi czy kupowałeś ją w Polsce czy sprowadzałeś z zagranicy ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.12.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 ŁOŁ Co za powitanie Dachówkę spokojnie można kupić w Polsce, Dystrybutorem jest Cerabud z Krotoszyna, w Poznaniu i okolicach natknąłem się na nią w 5 hurtowniach, ale nie jest dostępna od ręki - chyba trzeba na nią czekać ok 4 tygodni (nie jestem pewien czy nie krócej) Ja nie kupowałem dachówki, tylko mój GW. Jak biegałem po hurtowniach, żeby wybrać dachówkę to zbierałem wyceny i tak mi się kojarzy. Trzeba zapytać w hurtowniach, albo najlepiej u źródła, czyli tu: http://www.cerabud.com.pl/o,1,5,dachowka-zakladkowa-j12-novell.html moja dachówka to -61 szlachetna czerń - o dziwo była w tej samej cenie co zwykła czarna angoba J12 W Cerabudzie pewno Ci powiedzą, gdzie ją można kupić w Twoim rejonie i ile aktualnie się na nią czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.12.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dzięki za szybką odpowiedz ,ale z tego co piszesz to już u mnie odpada 4 tygodnie to trochę za długo, goni mnie czas mając wielką nadzieję ,że uda mi się jeszcze przykryć w tym roku , no może nie przykryć ale przynajmniej zacząć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.12.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No co Ty dziewczyno, te projekty to nie na blachę i to z dwóch powodów A jaka kankrietno Ci się braasowa spodobała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.12.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No co Ty dziewczyno, te projekty to nie na blachę i to z dwóch powodów A jaka kankrietno Ci się braasowa spodobała? Dorcia pewnie masz rację , jeden powód wystarczył żebym się zdecydowała na dachówkę , mam dwie opcję albo Ruben monza plus antracytową a jeżeli zdecydowałabym się na brass to na pewno podwójną eskę bałtycką cisara grafitową , wszystko się wyjaśni w piątek pewne jest jedno nie będzie to BLACHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.12.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 pewne jest jedno nie będzie to BLACHA Gratuluję dobrej decyzji! No i także tego żeś mnie wyprzedziła, koleżanko, lejąca onegdaj krokodylowe łzy nad basenem w wykopach Widzisz jak to jest? Wszystkie niepowodzenia z czasem zaczynają być zabawne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 09.12.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wszystkie niepowodzenia z czasem zaczynają być zabawne... Zabawne? to było straszne , okropne to jak horror jakiś , ale dobrze że mam zdjęcie bo dzisiaj faktycznie jakoś trudno by mi było uwierzyć , wiadome jest jedno z czym boryka się każdy budujący , na każdym etapie budowy są problemy . Ja w tym roku nic nie robie tylko modły odprawiam prosząc o pogodę ,chyba już wyczerpałam limit bo zaczyna właśnie padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Rossa, kochana w naszych rejonach zawsze pada. Śmiem stwierdzić, że w Twoich nawet bardziej. I zimniej masz. Trzeba sie chyba przyzwyczaić bo nie widzę innej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dzień dobry.... e tam nie jest źle... chałupa stoi, do zimy przegotowana, a najbardziej to i tak piżdzi w Suwałkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dzień dobry.... e tam nie jest źle... chałupa stoi, do zimy przegotowana, a najbardziej to i tak piżdzi w Suwałkach... ale pada w Bieszczadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.12.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wszystkie niepowodzenia z czasem zaczynają być zabawne... Zabawne? to było straszne , okropne to jak horror jakiś , ale dobrze że mam zdjęcie bo dzisiaj faktycznie jakoś trudno by mi było uwierzyć , wiadome jest jedno z czym boryka się każdy budujący , na każdym etapie budowy są problemy . Ja w tym roku nic nie robie tylko modły odprawiam prosząc o pogodę ,chyba już wyczerpałam limit bo zaczyna właśnie padać. No mówię że w czasie rzeczywistym straszne, a w długim terminie się robi zabawne dopiero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 09.12.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witam Dzięki za odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.12.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witaj Rosso! Przejrzałam Twój dzienniczek od początku i zatrzymałam się na dłużej na rzucie parteru. Układ pomieszczeń jest po prostu idealny A ile możliwości aranżacji, super P.S. Dziękuję, że do mnie zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts