Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika ROSSY

efilo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani jeszcze raz gorąco dziękuję za piękne życzenia ,pragnę Wam również życzyć zdrowych ,spokojnych pełnych ciepła świąt i oby następny rok był spełnieniem marzeń i realizacji i oby obce były problemy z wykonawcami i worek pieniędzy który pozwoli Wam następne święta spędzić u siebie w domeczku

życzy Agatka z rodzinką

Witam dardurdko może i fajnie ale jak to się mówi coś za coś u nas śnieg i o wiele zimniej a u ciebie za to cieplej ,a tak prawdę powiedziawszy to poszliśmy na kulig bo ruszać się trzeba bo wielkiej wyżerce wczoraj byliśmy na sankach tzn.

zabawa pod tytułem "zjazd na bele czym"wszystko mnie potem bolało ale przypomniałam sobie jak to było kiedyś ,chyba jakieś ze sto lat temu

Witam dardurdko może i fajnie ale jak to się mówi coś za coś u nas śnieg i o wiele zimniej a u ciebie za to cieplej ,a tak prawdę powiedziawszy to poszliśmy na kulig bo ruszać się trzeba bo wielkiej wyżerce wczoraj byliśmy na sankach tzn.

zabawa pod tytułem "zjazd na bele czym"wszystko mnie potem bolało ale przypomniałam sobie jak to było kiedyś ,chyba jakieś ze sto lat temu

Nie przesadzaj na pewno nie tak dawno :lol: A czy cieplej to bym nie powiedziała bo mrozek jest, chociaż wczoraj było gorzej (poszłyśmy z córcią na spacer to ledwo co ją dotaskałam a buźki miałyśmy czerwone, jak nosek Rudolfa :lol: ) U nas śnieg był tylko jeden dzień, ale za to maksymalnie go wykorzystaliśmy :lol:

Przybiegłam na chwileczkę... Niestety u nas śniegu jak nie było, tak nie ma :(

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,

niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami.

Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości,

a przede wszystkim morze miłości...

http://images43.fotosik.pl/44/8cb55492e6af5c18.jpg