Rossa 23.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 no właśnie że niedużo droższe, u mnie wyszło raptem 800 pln jeżeli u mnie tez wyjdzie taka różnica to się nie będę zastanawiać co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i825266.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 23.12.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Kochani jeszcze raz gorąco dziękuję za piękne życzenia ,pragnę Wam również życzyć zdrowych ,spokojnych pełnych ciepła świąt i oby następny rok był spełnieniem marzeń i realizacji i oby obce były problemy z wykonawcami i worek pieniędzy który pozwoli Wam następne święta spędzić u siebie w domeczku życzy Agatka z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 24.12.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Niechaj w szczęściu życie mija, zdrowie niechaj zawsze sprzyja, w dzień Bożego Narodzenia takie ślemy Wam życzenia.http://img355.imageshack.us/img355/2605/fxrvpkmk7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.12.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Wigilijne dzień dobry.... uśmiech zostawiam i miłego wieczoru życze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 25.12.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 jak tam kochani pierwszy dzień świąt ?????,,,że tak o powiem fest objedzeni , bo ja to się normalnie ruszać nie mogę,,,,,, U nas dzisiaj jest ślicznie od samego rana pada śnieżek ,jest fajowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.12.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 u nas po sniegu juz prawie nie ma sladu. ale w wigilie sie pogoda udala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.12.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 cześć efilko u nas śnieg jest dalej ,niedawno wróciliśmy z kuligu ,zmarzłam na cud było zajefajnie a tak nie chciało mi się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 cześć efilko u nas śnieg jest dalej ,niedawno wróciliśmy z kuligu ,zmarzłam na cud było zajefajnie a tak nie chciało mi się jechać Dobry wieczór! Ale Ci zazdraszczam !!! U nas śniegu niet a o kuligu możemy zapomnieć mimo że koni pod dostatkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam dardurdko może i fajnie ale jak to się mówi coś za coś u nas śnieg i o wiele zimniej a u ciebie za to cieplej ,a tak prawdę powiedziawszy to poszliśmy na kulig bo ruszać się trzeba bo wielkiej wyżerce wczoraj byliśmy na sankach tzn.zabawa pod tytułem "zjazd na bele czym"wszystko mnie potem bolało ale przypomniałam sobie jak to było kiedyś ,chyba jakieś ze sto lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam dardurdko może i fajnie ale jak to się mówi coś za coś u nas śnieg i o wiele zimniej a u ciebie za to cieplej ,a tak prawdę powiedziawszy to poszliśmy na kulig bo ruszać się trzeba bo wielkiej wyżerce wczoraj byliśmy na sankach tzn. zabawa pod tytułem "zjazd na bele czym"wszystko mnie potem bolało ale przypomniałam sobie jak to było kiedyś ,chyba jakieś ze sto lat temu Nie przesadzaj na pewno nie tak dawno A czy cieplej to bym nie powiedziała bo mrozek jest, chociaż wczoraj było gorzej (poszłyśmy z córcią na spacer to ledwo co ją dotaskałam a buźki miałyśmy czerwone, jak nosek Rudolfa ) U nas śnieg był tylko jeden dzień, ale za to maksymalnie go wykorzystaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.12.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 U nas śnieg był tylko jeden dzień, ale za to maksymalnie go wykorzystaliśmy i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.12.2008 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 http://www.toast.1k.pl/?od=ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.12.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Rosso zazdroszcze u nas nie ma takich atrakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.12.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Przybiegłam na chwileczkę... Niestety u nas śniegu jak nie było, tak nie ma Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości, a przede wszystkim morze miłości... http://images43.fotosik.pl/44/8cb55492e6af5c18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Cudownej zabawy, spełnienia marzeń, zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym 2009 roku :) Buziaczki http://www.sheldonbaseball.org/dogs+and+fireworks.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.01.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witam się noworocznie! Jak samopoczucie po Sylwestrze? Ja już od rana bawię się z Kinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 noooo to skoro już po świętach... to sie pytam kaj som wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.01.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja jestem! Tylko mnie nie widać Próbuję się uczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts