Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika ROSSY

efilo

Recommended Posts

Rossa

z tego co zauważyłam po kilkuletniej obecności na forum to ilość osób odwiedzających twoje komentarze zależy od ilości komentarzy która sama odwiedzasz :D po prostu w ten sposób się zaprzyjaźniasz.

a ja Ci kibicuje od samego początku z czego jestem bardzo dumna

P.S. I cieszę się że takie postepy i chłopcy nie leniuchują. :D

• Odpowiedzi 507
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

eeeeeeeeeeee tam wcale nie jesteś sama!!!!!!! ja dla przykładu śledzę Twój dziennik i komentarze również.....tylko nie wiem dlaczego nie dostałam powiadomienia!!! :x

basenu współczuję....ja się na tym nie znam, więc słuchaj co mówią mądrzejsi ode mnie...jak mówią, że to ważne to widać musi tak być....ale pamiętaj, że są tu ludzie, którzy i pomogą i pocieszą....więc uszki do góry...na litość boską...wcześniej czy później pogoda musi wrócić... :roll: a wtedy już pójdzie w dobrą stronę...

i ja jestem i czytam....i pamiętam.... :wink: :wink:

pewnie, że tak....na muratorze oprócz forum są też artykuły na różne budowlane tematy...więc wszystko można doczytać...choć i tak najlepiej jest po prostu pilnować ekipy i ścigać kierownika budowy... :lol:

ale się wymądrzam, co? ale wiem co mówię, bo ja właśnie teraz jestem na etapie - ścigania zarówno developerów, ich kierownika budowy, jak i ekip... jak zechcesz to poczytaj.... włosie się jeży... :x ale jak mawia moja mama tylko spokój może nas uratować... i tego się trzymam, choć czasem trudno jak jasna cholera... :evil:

no i skoro Ty się wzięłaś za budowę, to również taka jesteś...i tylko być może tego jeszcze po prostu nie wiesz.... :wink: ale spokojnie...zobaczysz...im dalej w las...tym silniejsza babka będziesz...a już my tam zadbamy by dołki nie były zbyt długie, a triumfy sowicie oblane....

no a na dobry początek może pifko?

http://images27.fotosik.pl/229/a5c840f348cb2e19.jpg

no staram się podnieść na duchu jak tylko mogę.... :wink: ja wiem, że takie widoki na swych włościach to nic dobrego, ale mi zawsze pomaga gdy sie okazuje, że inni tez walczą, ze nie tylko u mnie się rypie na całego.... :roll:

uszki do góry... :D

Rossa

pamiętaj że z ziemi w końcu kiedyś się wychodzi. jak już będziesz miała stan zerowy to właściwie pogoda Cię przestanie absorbować (oczywiscie do pewnego stopnia - niemniej jednak jak będzie padać to będziesz się modlić co by wreszcie przestało żeby móc kontynuować roboty, a nie tak jak teraz się zamartwiać po niewielkim deszczyku ile dni jest w plecy :wink:)