cuuube 11.01.2020 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Przy domach energooszczędnych, w okresie przejściowym, na ogrzewaniu pelletem, tak samo jak węglem, nie jesteś w stanie regulować spalania do minimum. Musisz wypuścić sporo ciepła kominem lub wietrząc dom. widać ,że jestes ekspertem od peleciaków to nie jest powód by promować w nowym budownictwie pellet tu się zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 11.01.2020 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Jak unia weźmie się za naprawę ziemskiego klimatu poprzez walkę z gazem w domostwach to będzie szczyt szczytów. UE może jeszcze nie, bo Niemcy mają w tym interes , ale są już miejsca gdzie gazu się zakazuje , bo on tylko zmienia rodzaj zanieczyszczeń zamiast od nich uwalniać... https://gramwzielone.pl/dom-energooszczedny/34548/wieden-wprowadza-zakaz-montazu-kotlow-gazowych-i-olejowych https://smoglab.pl/norwegia-wprowadza-zakaz-uzywania-paliw-kopalnych-ogrzewania-domow-zaczac-obowiazywac-2020-roku/ Norwegia to trochę hipokryci są , bo sami zakazują u siebie , ale ropę i gaz wydobytą u siebie wciskają innym by się truli . Jeszcze tu https://holistic.news/berkeley-rezygnuje-z-gazu-ziemnego-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.01.2020 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 20 Stopni to mróz. Komfortowa temp. to 22 stopnie. 22 stopnie to upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2020 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Ciekawe czy wiosną na świeżym powietrzu pandzik chodzi w kurtce przy 20 stopniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.01.2020 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 A ja lubię w domu 18 st., a w sypialni 15. Znakomicie się wtedy oddycha, a jeśli potrzeba można pożarem założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrew709 24.06.2020 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Prześledziłem właśnie cały temat - świetny projekt i super historia z nim związana Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roooock 05.07.2020 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Hej. Stoję przed wyborem drzwi do domu. Czy możesz napisać jak sprawują się u Ciebie drzwi kompozytowe? Widziałam że zaczął łuszczyć się lakier? Były reklamowane? I jak przebiegła reklamacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.07.2020 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 rękojmia sprzedawcy minęła. Producent nie daje żadnej gwarancji na jakość lakieru na skrzydle drzwiowym.Gwarancja obejmuje:25 lat na techniczną sprawność skrzydeł,10 lat ościeżnice PVC Drzwi bardzo mocno pracują pod wpływem temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roooock 07.07.2020 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 rękojmia sprzedawcy minęła. Producent nie daje żadnej gwarancji na jakość lakieru na skrzydle drzwiowym. Gwarancja obejmuje: 25 lat na techniczną sprawność skrzydeł, 10 lat ościeżnice PVC Drzwi bardzo mocno pracują pod wpływem temperatury. No to nieciekawe.. szkoda... Masz może jakieś doświadczenie z innymi drzwiami które warto polecić? Z tymi drzwiami jest ogromny problem.. sprzedawca doradzał mi te vikingi kompozytowe i wikęd termo prestige lux. He he mówił: " to wybór jakby pomiędzy mercedesem a BMW" że niby takie dobre. Teraz tak myślę że wybór drzwi to bardziej jak między dżuma a cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.07.2020 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 nie kupowałam innych zewnętrznych drzwi żeby mieć doświadczenia z innymi producentami Myślę , ze problem nie objawia się tak jaskrawo przy typowym ustawieniu domu z wejściem od północy i schowanym pod większym daszkiem. Ja mam niewielkie zadaszenie i wejście od południowego zachodu. Widzę, że od czasu kiedy ja kupowałam drzwi Vikking poprawił np. sposób montażu tych drzwi. U mnie chcieli zamontować płaski, metalowy próg bezpośrednio na betonie (była o to awantura), a teraz na rysunkach widzę, że mają próg jak w drzwiach tarasowych - komorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robcio1986 07.07.2020 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Witam Czy można zobaczyć zdjęcia domu Hornet II G2 ja właśnie zakupiłem projekt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.07.2020 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 to współczuję, bo to kiepski projekt jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts