dorbie 09.02.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Elfir, wiem cos o tym, mój m. sie tak tuła juz tak drugi rok i pomóc mu nie umiem.Fajne to zdjecie kuchni z ta cegiełką, strasznie mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 a ja juz miałam pisać, ze wiosna za progiem i powoli czas na płytę się szykować. Mam nadzieję, ze Wasze problemy rozwiążą się szybko i będziecie mogli ruszyć z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nenneke 12.02.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Odnośnie kuchni: Propozycja pierwsza - zastanów się, ile musiałabys biegac od zlewozmywaka do kuchenki te dwie 'stacje' muszą by stosunkowo blisko, oddzielone jedynie przestrzenią roboczą Propozycja druga-podoba mi się. Jest wzorowo rozwiązana. Problem piekarnika rozwiązałabym albo stawiając koło lodówki pion z piekarnikiem (może brzmi dziwacznie, ale robi się takie rzeczy) albo stawiając w ciągu kuchennym wzdłuż drugiej ściany (tylko czy Tobie odpowiada takie rozwiązanie?). Propozycja trzecia - Tutaj widzę problem w tym, że pracując w kuchni separujesz się tą półwyspą, wydaje mi się, że wyspa ma za zadanie integrowac przez to, że jest dostępna z każdej strony. Możnaby ją obciąc od strony okna, ale nie wiem, czy przestrzen robocza nie będzie wtedy za mała. Pytanie też, jak zagospodarowac tą dużą, pustą ścianę. Mi przyszedł do głowy taki pomysł, połączenie twoich rysunków: -zabudowa w kształcie U, z tym ze częsc z kuchenką tworząca wyspę, za nia może się znalezc (wg uznania) barek śniadaniowy (moze byc na innym poziomie niz kuchenka) lub też, rezygnując z miejsc do siedzenia, szersza wyspa. wszystko z widokiem na ogród Przy scianie szafki 60 Zrezygnowalam tez z szafki pod schodami. W tamtym miejscu schody są na wysokości ok 2,4m wiec masz większa przestrzen kuchni. Upierając się, przy takim układzie można by też spróbowac z wyspą równoległą do ciągu szafek przy dłuższej ścianie (tylko wyspa musiałaby byc węższa niż na twoim rysunku) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.02.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 nenneke - w komentarzach temat kuchni był bardzo obszernie obgadywany. Koło lodówki nie zmieści się piekarnik, jeśli szafki 60 cm będą przy prostopadłej ścianie - zabraknie kilku cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nenneke 13.02.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 faktycznie, niedopatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 (edytowane) No rewelacja psze Pani, rewelacja! Pierwsze koty za płoty, a właściwie pierwszy beton w kraty;) Super! Edytowane 27 Marca 2011 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.03.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 jesteś niesamowita, wkleiłam to kilka minut temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ja tylko leżę na kanapie i dostaję powiadomienia... Ale super, że się zaczęło! Przypomniała mi się moja płyta i jak strasznie, ogromnie się cieszyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.03.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Pozdrawiam serdecznie. Wpisuję się, będę podglądać. My też będziemy mieć bardzo prostą bryłę - klocek - prostokąt. Moje priorytety - takie jak Twoje. Zamknęłaś już temat kuchni? Pozdr Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 tak, będzie półwysep w poprzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.03.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Aha . Na innym wątku przeczytałam, że miałaś szytą rękę -mam nadzieję, że już wszystko w porządku, DUUŻO zdrowia życzę! pozdr Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2011 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 już w porządku, dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.03.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 31.03.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Przypomniała mi się moja płyta i jak strasznie, ogromnie się cieszyłam. Jak oglądnęłam zdjęcia z lania, to przypomniało mi się także nasze pierwsze zalewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 oj kochana jak ja Ci szczerzę gratuluję rozpoczęcia prac budowlanych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Elfir, gratuluję płytowania!!!! Strasznie się cieszę, ze jednak udało Wam sie wystartować bez opóźnień tulaski dla szytej łapki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.04.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ale to cała robota. Na resztę nadal nie mamy kasy - sprawa o pieniądze w sądzie najwyższym w pod koniec kwietnia Straciliśmy ekipę, bo mieli dla nas zarezerwowany kwiecień a od maja mają inne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.04.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 oj szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/19/1/d/12291.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.04.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://1.1.1.2/bmi/www.kartki.tv/kartki/10/9/d/98.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts