Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Elfir stawia klocka - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 months później...

Forum nie powiadomiło mnie o waszych postach :(

Autorus - ja robię podłogówkę osobno. Nie dowierzam fachowcom aż tak bardzo, by ryzykować zalanie przewodów bez możliwości korekty w przyszłości. Poza tym projekt płyty tego nie przewidywał a ja mam za mało wiedzy i za krótką żyłkę inżynierską by samej wprowadzać poprawki do projektu.

Ale są na forum ryzykanci, którzy wylali beton na podłogówkę i płyta jest jednocześnie akumulatorem ciepła.

Nicol - od wrzesnia się ruszyło :)

Całkowicie Cię rozumiem, ja też chcę zrobić jednak oddzielnie pomimo większego kosztu. Dla mnie za duże ryzyko.

Forum nie powiadomiło mnie o waszych postach :(

Autorus - ja robię podłogówkę osobno. Nie dowierzam fachowcom aż tak bardzo, by ryzykować zalanie przewodów bez możliwości korekty w przyszłości. Poza tym projekt płyty tego nie przewidywał a ja mam za mało wiedzy i za krótką żyłkę inżynierską by samej wprowadzać poprawki do projektu.

Ale są na forum ryzykanci, którzy wylali beton na podłogówkę i płyta jest jednocześnie akumulatorem ciepła.

Nicol - od wrzesnia się ruszyło :)

Ślub był głownie dla kredytu rodzina na swoim :D

Jesteśmy oboje chyba za mało romantyczni.

Dobre:lol2: U nas było podobnie, ale my książeczki mieszkaniowe realizowaliśmy:D Wychodzi, że też nie jesteśmy zbytnio romantyczni:yes:

W każdym razie gratuluję ślubu, kredytu i ruszenia z budową. :-) Będę zaglądać.

Słyszałam że ślub bierze się z różnych dziwnych powodów, ale o takim jeszcze nie słyszałam :lol2:

P.S. Gratuluję!!! i życzę szczęścia

Dobre:lol2: U nas było podobnie, ale my książeczki mieszkaniowe realizowaliśmy:D Wychodzi, że też nie jesteśmy zbytnio romantyczni:yes:

Chyba z mężem jesteśmy strasznie romantyczni ;) ślub wzięliśmy dla siebie, rodzice nawet odradzali tak szybki ożenek

Edytowane przez karolakr25

Słyszałam że ślub bierze się z różnych dziwnych powodów, ale o takim jeszcze nie słyszałam :lol2:

P.S. Gratuluję!!! i życzę szczęścia

Chyba z mężem jesteśmy strasznie romantyczni ;) ślub wzięliśmy dla siebie, rodzice nawet odradzali tak szybki ożenek

No cóż, tak się akurat złożyło, że likwidacja książeczek mieszkaniowych przymusiła nas w końcu, po dość długim narzeczeństwie do wzięcia ślubu. ;) Może to nie był zbyt romantyczny powód, ale 12 lat po ślubie nie zamieniłabym Jego(męża) na żadnego innego:no:

Edytowane przez Magda 34

rasia - niestety jest właśnie w tym egzemplarzu czasopisma, który sobie zostawiam. Nie mogę znaleźć tego wnętrza w wydaniu internetowym "Dobrego Wnętrza" :(

W każdym razie jest tam czekoladowa, prawie czarna ściana oraz dodatki w miedzi. Lniane ze złotawym połyskiem zasłony i jasnobeżowe obicia mebli. Do tego coś na co mnie nie stać: fotel Eamesów, onyksowa, podświetlana zabudowa jednej ściany (z reszta na resztę tamtych mebli też mnie nie stać, ale jestem w stanie znaleźć podobne)