Elfir 27.05.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 o zieleni nie myślę jeszcze, bardziej o tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.06.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Znależione w sieci, gdy szukałam inspiracji na podłogę w korytarzu:http://livingroom24.pl/media/upload/artykuly_zdjecia/posadzki7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2013 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Fajna:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 12.08.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Współczuję z tym bankiem. Też mam z nimi nieprzyjemne skojarzenie- pół roku trwało zamknięcie nigdy nie używanego(!) konta firmowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 12.08.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 nic nie mów o bankach bo z ziemi nie mogę wyjść przez to że nigdy nie używałem karty płatniczej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.08.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 okazuje się, że wstrzymywanie ostatniej transzy to standartowe działanie mające na celu dojenie klientów z kasy za przedlużanie procesu inwestycyjnego.Zanalazłam w siecie kilka takich skarg.ŻADNEJ WSPÓŁPRACY MILLENNIUM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.08.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 A ja właśnie odkryłam, że millenium kasuje mnie od półtora roku za kartę, która miała być zamknięta, nie została aktywowana i której w ogóle nie dostałam chyba się pożegnamy Elfir z innej beczki, czy masz wyłaz na dach i jaki? szukam czegoś taniego, nie rozumiem czemu wyłaz na dach płaski jest droższy 3x od pochyłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Nie mam żadnego wyłazu na dach. Wchodzić się będzie z zewnątrz. Dom jest schodkowy, więc nie będzie problemem wejśc po zwykłej drabinie. Nasz dach nie jest w żadnym miejscu przedziurawiony. To jednolita płaszczyzna - komin, wywietrzniki, nawiwey - wszystko przez ściany. Wyłazy na dachy płaskie musża być bardziej szczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.08.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 No właśnie też mieliśmy włazić od zewnątrz, ale jednak te 8 m nas przerosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 To zrób drabinkę na elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.08.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Wcale nie wyjdzie taniej, nie mówiąc już o mostkach termicznych i problemach z mocowaniem przez 20 cm styropian. Trudno przełknę tego tysiaka na wyłaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ale drabinka może zaczynać się 3 m nad ziemią. Niżej pod drabinie. Można mocować na specjalnych wkładkach termicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.08.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Nie każdy rozdzielacz ma od razu pompę, zależy co potrzebujesz (i jakiej wielkości masz szafki od razu powiem że do szafki 6 obwodowej nie zmieści się rozdzielacz 5 obw. z pompą i bypasem). U mnie będzie pompa w piecu (elektrycznym) a jak nie da rady pociągnąć 2 kondygnacji to dołożę drugą w kotłowni, one wcale nie muszą być w rozdzielaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.08.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Hmm.. Chyba musze wiec porozmawiać jeszcze raz z instalatorem...Całe szczęśćie, że nie zamówiłam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 18.08.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Elfir, do podłogówki nie musi być pompa w rozdzielaczu, jeśli nie masz długich obwodów (do 80m) to możesz zrobić wersję z zaworami RTL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.08.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 mam obwody na parterze 103 i 79 mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.08.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 rozumiem, że masz po całości tylko i wyłącznie podłogówkę...?jeśli tak to kupujesz dwa zwykłe rozdzielacze, do tego możesz dać rotametry, a całość obsłuży pompa w junkersie...no chyba, że chcesz się bawić w osobne sterowanie każdą pętlą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.08.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) TB - nadzorujący ogranicznik temperatury materiały projektowe do Twojego kociołka masz tutaj Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.08.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 tylko ja z nich nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.08.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Kurcze współczuję problemów z bankiem, też się naczytałam, bałam ale u nas transza wypłacona terminowo bez żadnego jąknięcia. I też mamy wyższą wartość, bo kredyt brany tylko na dokończenie budowy...Na czym teraz stanęło? czemu nie chcą wypłacić transzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts