Mmelisa 17.10.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 no to chociaz pruundem mozna sie cieszyc Elfir, te ostatnie Campano sa fajne sama poszukuje delikatnych szarosci dla siebie... widzialam w wersji Paradyz Taranto, maja fajne, i jeszcze jedna nazwa, ale mi z glowy je wywialo:p za to wczoraj zobaczylam u Lukarny fajna propozycje... zapodam Tobie dwa linki do tych samych kafelek, zerknij, moze sie spodobaja http://www.alekafelki.pl/producenci/saime,concreta http://www.saimespr.com/prodotto/Z44/001/GR/00000301/fondi/argilla.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 17.10.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 My tez czekamy na gaz....najwieksza przeprawa jak dotad...chyba za pozno sie za to zabralismy,ale naprawde nie przypuszczalam,ze to tyle trwa! A zimno sie robi . Elfir jak patrze jak Ty blisko mnie bedziesz mieszakac to az sie prosi o projekt ogrodu:yes:. Obawiam sie jednak,ze troche potrwa uzbieranie na to pieniedzy:( bo na razie widze jeszcze dluga liste. A mialo byc tak pieknie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 ano wlasnie! Elfir zajmuje sie ogrodami... moze i ja kiedy sie zglosze poki co to jeszcze kopanie itp u mnie wiec szkoda sie zaglebiac w tych sprawach... obecnie koncentracje swoja mam na wnetrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.10.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Elfir jak patrze jak Ty blisko mnie bedziesz mieszakac to az sie prosi o projekt ogrodu:yes:. Obawiam sie jednak,ze troche potrwa uzbieranie na to pieniedzy:( bo na razie widze jeszcze dluga liste. A mialo byc tak pieknie:bash: Ponieważ i tak mam wolne terminy za rok, możesz spokojnie rezerowawać termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.10.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) za to wczoraj zobaczylam u Lukarny fajna propozycje. Jest drastyczna różnica cenowa, niestety. Wolę tu zaoszczędzić a wydać nieco wiecej na lepsze drewnopodobne do salonu. Te plytki z Ceramika Gres sa naprawdę ładne i do doskonałości brakuje im tylko tego, że nie mają 30x60 lub 60x60 cm Edytowane 17 Października 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 17.10.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ponieważ i tak mam wolne terminy za rok, możesz spokojnie rezerowawać termin Podnieś ceny . A przy okazji - w KRK coś robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.10.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Robiłam nawet w Bieszczadach (z tym, że dostaliśmy z męzem nocleg, bo w jeden dzień obrócić nie sposób). Albo korespondencyjnie (ale tu nie zawsze idzie praca dobrze, jednak jak się nie widzi działki jest trudniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 29.10.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 hej Elfir, widzę poszukujesz płytki na podłoge drewnopodobne. Będę śledzila Twój wątek.czy płytka ma być matowa, czy delikatny połysk.??ma oddawać stare drewno czy raczej naturalny dąb?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.10.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Płytka ma być jasna (dąb, klon, jesion), naturalna, nie spatynowana, z mało wyrazistymi słojami. Nie chcę mieć potem problemów z dopasowaniem mebli w drewnianej okleinie. Raczej matowa - jak oglądałam na żywo płytki drewnopodobne, to te matowe wyglądały lepiej od błyszczących. Błyszczace przypominaly albo plytkę albo panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 31.10.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 widze wybór już zatwierdzony/....jestem bardzo ciekawa jak u Ciebie wyjedzie.kiedy planujecie kłaść płytkę??będę czekała na finalny efekt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.10.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Drzwi super płytki też, aż się zastanawiam czy nie podkraść pomysłu. Z ciekawości zapytam tylko, czemu masz podłogówkę tak gęsto przy takim perfekcyjnym ociepleniu? na wszelki wypadek czy tak wyszło z projektu? Pytam, bo ja mam dużo rzadziej i zaczynam się obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.10.2013 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) podłogówkę układał instalator - dlaczego tak a nie inaczej - nie wiem. I tak zeszło mniej rury o 150 mb niż było przewidziane w projekcie. Może chodziło o to by szybko reagowała? Kori - układanie zacznie się od tej "drewnianej" w salonie i gabinecie, bo w korytarzu za duży ruch na razie. Układać będzie majster od k-g, więc najpierw musi skończć zabudowę. A kiedy? Nie mam pojęcia. W domu jest nadal wilgotno, woda skrapla się na oknach, więc nie wiem czy wylewka jest odprowiednio sucha. Wybrałam te płytki, bo druga firma olała moje prośby o przesłanie próbek, nie raczyła nawet odpisać "nie". A ja nie lubię się prosić, w dodatku zawęza mi to wybór i mam mniejsze dylematy. Edytowane 31 Października 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.10.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 acha czyli na wszelki wypadek (paaani ja zawsze kładę co 15 cm ) A WM już masz położoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.10.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) Drzwi - pierwotnie mąz był bardzo przeciw kolorowym drzwiom. Chciał ciemnoszare, jak okna. Teraz cieszy się z tego koloru. Od razu widać, gdzie jest wejście do domu. I elewacja jest weselsza. Edytowane 31 Października 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.10.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Wyglądają super, energetyzująco-zapraszające, zwłaszcza przy takim zawodzie Prądu zazdroszczę niepomiernie - to moja pięta achillesowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.10.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 WM położona była jeszcze przed tynkami. Razem z elektryką (sterowanie).Licznika w skrzynce nie mamy - mamy przyłącze, ale czekamy na inwentaryzację i klepnięcie przez ENEA. Teraz poprowadziliśmy przedłużacz od teściów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.10.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Czyli tak jak u mnie to życzę szybkiego klepnięcia i czekam na płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Elfir, fajnie wygląda dom z zewnątrz - na gotowo, a drzwi to już w ogóle rewelacja! Bardzo udany pomysł - gratuluję Kurcze patrzę na Twój autorski przegląd płytek i głowę sobie łamię. Te które wybrałaś są ( na zdjęciu przynajmniej) w takim kolorze i wyglądzie jakbym chciała. I są tańsze od tych które ja mam wybrane... Muszę się z tym przespać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.10.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 (edytowane) szarych płytek w kolorze betonu teraz na rynku jest od groma i trochę.Ja celowałam w szary, ale z bezowymi refleksami. W sumie płytka zlewa mi się z wylewką anhydrytową kolorystycznie. Mysłałam, że wy już mieszkacie, ostatnie zdjęcia masz chyba z lutego? Edytowane 31 Października 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Nie kurcze. O te drewnopodobne mi chodziło ale ze mnie goga - nie napisałam.O te Kalebodur Nordic Gold. Powiedz zamawiałaś już je?Ja się zastanawiam nad Noce by my way czy one wypadają podobnie kolorystycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts