Lukarna 11.11.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Elfir a jakie dokumenty musiałaś złożyć? - protokół szczelności- opinię kominiarską- zgłoszenie czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.11.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 na razie nic nie składałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ale nie powiedzieli Ci że masz złozyć?Ja mam zrobione przyłącze do granicy i teraz powiedzieli mi że mam przynieść w/w dokumenty i wtedy założą mi licznik i "puszczą" gaz.Pytałam Ciebie bo chciałam się upewnić że to wszystko - żeby się nie okazało że zabraknie mi jednego świstka i znowu będzie czekania:/ Co prawda ja mam rozbudowę istniejącego już przyłącza, może papierologia inna:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.11.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Hej, tym razem nie przylazłam za Luką chciałam powiedzieć, że Twoja kostka zwana pieszczotliwie klockiem - jest przesliczna....nie sądziłam, że wyjdzie tak fajnie - wielkie gratulacje a drzwi sa po prostu przecudne i odlotowe:wave: gratuluje jeszcze raz i pozdrawiam z Nadmorza:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.11.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Elfir kto wykonywał Ci świadectwo energetyczne i co do tego jest potrzebne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Świadectwo energetyczne jest potrzebne do odebrania domu przez starostwo.Robił mój wujek, który ma uprawnienia (po polibudzie) tel. 503013476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 gratuluje jeszcze raz i pozdrawiam z Nadmorza Bardzo dziękuję Ale moje drzwi nie dają aż takiego WOW w porównaniu z twoimi przeszkleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.11.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 a pamietasz co dokładnie potrzebował zeby to przygotować, jakie dokumenty i informacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 dane konstrukcji budynku - z resztą będzie chciał projekt. Parametry lambda dla materiałów lub przynajmniej nazwy. U dla okien i drzwi. Rodzaj centrali wentylacyjnej, zasobnika, pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 14.11.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 fajowe drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 14.11.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Elfir, mam wrażenie, że kiedyś planowałaś po prostu piec dwufunkcyjny na ciepłą wodę. Ostatecznie masz zasobnik. Co zdecydowało o takim wyborze? Gratuluję 3litrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ale nie powiedzieli Ci że masz złozyć? Dowiedziałam się, że pan od przyłącza składa w gazwni mapkę a my protokół szczelnosci i opinię kominiarską - następnego dnia licznik powinen być zamontowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Elfir, mam wrażenie, że kiedyś planowałaś po prostu piec dwufunkcyjny na ciepłą wodę. Ostatecznie masz zasobnik. Co zdecydowało o takim wyborze? Gratuluję 3litrówki Cieszę się, że Henok znalazł te dane, bo ja nie wiem jak to swiadectwo czytać. Celowaliśmy z projektem w 4-litrowy, ale polepszyliśmy parametry niektórych materiałów. Dlaczego nie dwufunkcyjny - chciałam mieć komfort ciepłej wody natychmiast po odkręceniu kranu. Terazm mam przepływowy i do szału doprowadza mnie czekanie na cieplą, mimo, że "junkers" wisi 1,5 m od prysznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sława05 20.11.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Witaj, ciesze się, że do ciebie trafilam Masz śliczne drzwi, takie jakie chce mieć u siebie Ja również chcę drzwi pełne, z bocznym doświetleniem, jednak u mnie będzie jeszcze górne doświetlenie. I ten kolor..... Mogłabyś napisać mi coś więcej o tych drzwiach? Firma, model, parametry i przede wszystkim, czy jesteś z nich zadowolona? Pozdrawiam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 20.11.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Elfir to znaczy,ze teoretycznie moglabys juz grzac gazem?? My krok za Toba,kominiarz byl wlasnie i zastanawiam sie ile jeszcze,bo chce odpalic wrescie piec! I tez juz bym sie nie pchala w gaz...laske robia od 5 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.11.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Nie mamy prądu jeszcze. Dla zakładu energetycznego to za wielki wysiłek wystawić fakurę za przyłącze. Od dwóch tygodni jest skrzynka, ale nie można bez faktury założyć licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.11.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 prąd - znów słyszę "jutro" Aby zdołować się bardziej prezentuję rzeczy, które mi się podobają a są poza zasięgiem: http://st.houzz.com/simgs/69d103b20e936555_8-9158/modern-armchairs.jpg z houzz http://www.sofaandhome.co.uk/images/shop/more/850x587_1367522534StockholmLtGrey.jpg stąd: http://www.sofaandhome.co.uk/products/xyz-stockholm-sofa-chair.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.11.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Elfir a podpisałaś na prąd docelowy czy tylko budowlany dali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.11.2013 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 docelowy. Myśmy w ogóle nie brali budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 matko, ale macie problemy u nas calkiem bezbolesnie sie to wszystko odbylo. Elfir wdechowe fotele, szczegolnie ten drugi wydaje mi sie mega wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts