tereska77 08.12.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Gratuluje postepow! Plytki super:yes:Mnie tez dwa sklepy internetowe olaly i nie odpowiedzialy na maila:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 12.12.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Gratuluję Budowa staje się domem Płytki się ładnie się prezentują. Jakiej grubości będzie fuga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 12.12.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Super! Serdecznie gratuluję owej pieczątki! BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 12.12.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Elfir - czy to znaczy, że zmieścisz się w terminie pierwotnym wymaganym przez Twój superbank i nie będziesz musiała robić kosztownego aneksu do umowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Elfir gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.12.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Gratuluję Budowa staje się domem Płytki się ładnie się prezentują. Jakiej grubości będzie fuga? 3 mm. Nie chcheliśmy na ogrzewaniu podłogowym ryzykowąc mniejszej, chociaż ludzie na forum mają węższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.12.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Elfir - czy to znaczy, że zmieścisz się w terminie pierwotnym wymaganym przez Twój superbank i nie będziesz musiała robić kosztownego aneksu do umowy? Niestety termin wg. umowy upłynął 10 października Przez tą całą nerwówkę z terminami i jazdami z bankiem nabawiłam się problemów zdrowotnych Źle się czuję od dłuższego czasu, mam problemy z żołądkiem, nie mogę spać Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 13.12.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ale już blisko - niedługo się pewnie wprowadzicie, będzie radość rozpakowywania kartonów, będzie można zwolnić tempo, wypocząć, myśleć nad własnym ogrodem. Może jakiś zimowy tygodniowy wyjazd by się Wam przydał? Chociażby do jakiegoś schroniska w śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Elfir a ile kg mniej? Dziewczyno spokoj Cie uratuje, bo nerwica zoladka to nic przyjemnego. Odpusc choc na weekend, idz na masaz, pelen relaks, trzeba sie czasem zresetowac Płytki "drewniane" bardzo ładne, i co to za plytki w kuchni? Tak pytam, bo cos mi umkneło:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) masaż, wycieczka - jesteśmy kompletnie spłukani finansowo Na razie nie mamy nawet kasy na kupno mebli i AGD do kuchni - będziemy czekać na zwrot podatku za materiały budowlane. Nasz kredyt jest niewielki (jak na średnią kredytów hipotecznych) i resztę do budowy płaciliśmy z bieżących dochodów. A wykończeniówka najwięcej żre kasy. A coś na święta trzeba odłożyć. A kg wcale nie mniej, bo mąz na pocieszenie kupił mi czekoladę Tobleron, a ja mam słabą wolę, nawet jak ma być mi po niej niedobrze Tar - w kuchni to gres Campana (firma Ceramika Gres) - pisałam o nim w piwerszym poście na siódmej stronie dziennika. Trochę krzywy (nie rektyfikowany), więc na super cienkie fugi się nie nadaje. Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 no dobra to swieca zapachowa, oliwka i maz jako masazer :D:D ja przy budowie prawie dyche zrzucilam, ktora powrocila w rok po zamieszkaniu:cool: a o gresie nie doczytalam, bardzo znajomo wyglada, podobny do mojego stargresu na tarasie (kupiony w casto w podobnej cenie) i tez troche nierowny, za to super sie czysci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalahari 13.12.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Brawo! Ta świetna wiadomość to dobra okazja do pierwszego mojego wpisu na FM, jednocześnie serdecznie witam się z Wami. Elfir, wielkie gratulacje - za odwagę, determinację, konsekwencję, siłę i wytrwałość. Kibicuję Ci od początku mojej obecności na FM, a Twój Dziennik był pierwszym przeczytanym Bardzo podoba mi się Twoje praktyczne podejście do budowania. Trzymam kciuki za rychłą przeprowadzkę, ale jeszcze mocniej trzymam kciuki za powrót do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nie wiedziałam, że mam cichych czytaczy Dzięki za wsparcie. Dla takich wykończonych jest nawet wątek wsparcia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 13.12.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Elfir już niedługo, trzymaj się, jestem bardzo ciekawa jak urządzisz dom. wielu pomysłów ci zazdroszczę.a stolik kawowy planujesz podobny jak mój - kolega zespawał ramę, stolarz zrobił blat. stolarz trochę spieprzył, ale ogólnie stolik jest ok, nie do ....zajechania...., masywna konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 13.12.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Gratuluję końcówki! Dawno już podglądam wątek, jako klockowy i płaskodachowy. Fajnie wyszły te płytki drewnopodobne i drzwi też fantastyczne, sama bym chciała takie, może jednak bardziej malinowe, ale małż się nie zgodzi - wszystko ma być białe, szare albo czarne. Teraz czekam na wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 drzwi też miały być malinowe, ale mąż za bardzo bał się, że wyjdą różowe. Nie mogliśmy dobrać z kolorów RAL tego właściwego, nie różowego malinowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Elfir już niedługo, trzymaj się, jestem bardzo ciekawa jak urządzisz dom. . Na razie... tanio Ale jak masz dużo, dużo, dużo czasu to może dotrwasz do docelowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 13.12.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 tego "tanio" też jestem ciekawa, bo ja się specjalizuję w taniości. nie wiem, ile mam czasu jeszcze, i to jedyna rzecz, której naprawdę nie chcę wiedzieć, ale będę sobie zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 tanio - znaczy stare meble z mieszkania i resztki od rodziny. Mnie styl "recykle" nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 14.12.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Elfir gratuluje zakonczenia papierologii! Dylematy finansowe znam:( ta koncowka naprawde wykancza,ale juz blizej niz dalej! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts