Lukarna 29.12.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Właśnie ten pierwszy link nie działa - dokładnie o ten wątek mi chodziło.Skopiowałam cały tytuł i nawet przez google mi nie wyszukuje - tak jakby temat zniknął w ogóle:) A ten drugi przeczytam, dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 mi działa ten pierwszy link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.12.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Może mam coś w kompie źle ustawione albo co...Pojawia mi się taki komunikat: [h=2]Wiadomość[/h]Temat nieokreślony. Jeśli wszedłeś na nieprawidłowy link, proszę powiadom administratora Ale OK, dzięki nie zawracam Ci głowy bzdurami:)poczytam podobne wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.01.2014 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja to mam pecha... Albo wymyslę coś, czego nie ma, albo jest pieruńsko drogie, albo właśnie wycofano ze sprzedazy. Szukam lamp nad stół. Aura, o której pierwotnie myślałam, podniosła ceny o 40% i jedna lampa kosztuje 700 zł. Lampa nad stół musi mieć regulowaną wysokosć zawieszenia klosza i regulowane umieszczenie nad stołem. Znalazłam bardzo świetny model i niesamowicie niskiej cenie:http://www.reconlighting.pl/userdata/gfx/b7ee017671929d6de21634b7a8d70c2e.jpg Ale po pierwsze jest wycofany, a po drugie klosz chcialam aby świecił góra-dół, jak zwykłe abażury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.01.2014 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Tak wogóle to na jakiś czas musze zawiesić moje plany do urządzenia wnętrza w stylu klasycznie nowoczesnym, bo po prostu mnie na nie nie stać (wymaga jednak wysokiej klasy materiałów wykończeniowych) Będzie bardziej nowoczesnie-rustykalny, bo przynajmniej zamaskują się wszelkie niedoróbki. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 06.01.2014 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 To jest to o czym pisałem w innym dziale.miałem budzet X i gdybym tu nie wszedł na forum spokojnie bym sie zmiesciłw tej chwili podwajam moj budzet a jeszcze czeka mnie kuchnia, schody i drzwi nie mowiac o meblach. No coz rozumiem Twoj ból Zresztą tak samo jest z ogrodem sama wiesz jak to jest i ile moze kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.01.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 mo z e taka lampa - 502,00 http://www.firmy.net/W6CFH,lampa-wiszaca-candellux-impresja,F7GM.html a w tej, którą znalazłaś nie możesz założyć abażura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.01.2014 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Gosiek - ta, którą znalazłam jest obecnie niedostępna, a metalowy klosz jest połączony na stałe z oprawką żarówki. Ta od "Candelux" mi się niestety nie podoba, nie wiem dlaczego? Naprawdę przejrzałam ofert popularnych firm produkujących lampy i jeśli znalazłam coś ciekawego to kosztowało powyżej 1000 zł. Wada jest we mnie (podobają mi się rzeczy drogie) a nie w lampach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.01.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 To jest to o czym pisałem w innym dziale. Ja niepotrzebnie zaczęłam kupować pisma wnętrzarskie z wyższej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 06.01.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Elfir pamiętaj tylko, żeby nie robić żadnych prowizorek, one potem zostają... Ja chyba niepotrzebnie wchodzę na galerie zdjęć domów forumowiczów, zbyt dużo pięknych rzeczy tam widziałam Finanse tak dobitnie sprowadzają na ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.01.2014 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Wiem, ze zostają, ale mąż jest tak zmęczony budową, że odmiawia jakichkolwiek poprawek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.01.2014 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 (edytowane) A teraz sprawdziłam, że ikea wycofała drewnianą serię Molger do łazienek (uchwyt na ręczniki i papier) - idę się pochlastać... Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.01.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Elfir a jaką masz grubość tego ocieplenia na rurach od wentylacji? to te firmowe 5 cm czy coś więcej? bo może to jest przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 firmowe 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.01.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Na rurach od czerpni też tylko 5? czytałam że to za mało i większość dociepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.01.2014 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 też 5 cm. Ale przecież nie ma mrozów, by się skraplała woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.01.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ale masz zimne silikaty i strop betonowy. Nie wiem, tylko tak sobie gdybam, bo fachowcem nie jestem. Przecież z żadnej rury wodociągowej to nie leci. Z tynków tyle? Dom sezonowany, nie żadna świeżyzna. Ciekawa jestem, bo boję się o swoje rury. U mnie kartongipsy podtrzymują ocielenie, nawet sobie nie wyobrażam zrywania. A rury mam docieplone 15 cm wełny dodatkowo i lecą w warstwie ocieplenia stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 09.01.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Witam,prześledziłem Twój dziennik od początku i widzę, że stosowałaś Terive Light. Możesz coś więcej na jej temat powiedzieć?Jak się sprawdziła podczas budowy. Jak zachowuje się gotowy strop?No i jak ta druga Teriva z tego co widzę na fotkach to chyba plus bez nadbetonu?Jak wygląda proces zamawiania i projektowania?Sory,że tyle pytań ale zamierzam użyć ich u siebie na nieużytkowym podadaszu i w miejscach wykuszy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.01.2014 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Cronin - 15 cm wełny to mi tyle wejdzie w przewidziane miejsce Akurat mam zabudowę z k-g w kuchni do linii okna. Przy pogrubieniu do 15 cm linia zabudowy wyjdzie 20 cm poniżej linii okna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 09.01.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Wtrącę słówko.. u nas też nie ma takich mrozów, a reku pluje wodą cały czas.. w domu wilgoci wielkiej nie ma, ale na zewnątrz jest ogromna.. mąż chyba co tydzień wylewa wode z wiadra 15l.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts