Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZMYWARKA, zmywarki - wybór i porównanie modeli, poszukukiwane modele

Gość mama-kangurzyca

Opcja mycia w temp = 70 stopni:  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Opcja mycia w temp = 70 stopni:

• nie mam takiej opcji i uwazam, ze jest niepotrzebna
    • nie mam takiej opcji, ale mysle, ze przydalaby sie
    • nie mam takiej opcji i jest tragicznie
      0
    • mam taka opcje i czesto ja wykorzystuje
    • mam taka opcje i uzywam sporadycznie, ale sie przydaje
    • mam taka opcje ale uwazam ja za zbedna
    • nie mam zmywarki, ale chcialabym sadze, ze ta opcja sie przydaje
    • nie mam zmywarki, ale sadze, ze ta opcja jest zbedna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oczywiście że możesz.

to była życzliwa porada a nie pretensja więc nie wiem po co ten ton :evil:

IMHO ciężko Ci będzie znaleźć kogoś kto będzie potrafił z praktycznego punktu widzenia ocenić te modele, bo jak już nawet znajdzie się taki co tą zmywarkę posiada to posiada jeden model a z resztą miał do czynienia tylko w sklepie.

Dzięki za odpowiedź. Lodówką za bardzo nie jestem zainteresowana , okap wydaje sie być do ozdoby ..tylko ten piekarnik bardzo mnie zainteresował...

A co do zmywarki, możecie napisać jaki konkretny model proponujecie? Nie znam sie na liczbach ani na oznaczeniach, wiem ,że nad Boschem warto się zastanowić.

oczywiście że możesz.

to była życzliwa porada a nie pretensja więc nie wiem po co ten ton :evil:

IMHO ciężko Ci będzie znaleźć kogoś kto będzie potrafił z praktycznego punktu widzenia ocenić te modele, bo jak już nawet znajdzie się taki co tą zmywarkę posiada to posiada jeden model a z resztą miał do czynienia tylko w sklepie.

przepraszam :oops: , rzeczywiście odebrałam to jak atak i stąd moja reakcja...

CO do oceny chodziło mi o ocenę któregokolwiek - one się różnią gównie ilością funkcji,zainteresowały mnie głównie wyglądem. A opisy tez rżnie się mają do rzeczywistości dlatego chciałam wiedzieć jak jest w tym wrzypadku w praktyce...

porady androzek bardzo mi się przydadzą. dzięki :)

a który to elektrolux, możesz podać model???? Ja juz się prawie zdecydowałam na 60tkę a tu taka opinia ;) Zastanawia mnie czzy przy 60tce nie będę puszczać zmywania co drugi dzień, a wolę dwa razy dziennie niż trzymać brudne gary w szafce...

Elektrolux ESL 46010

http://www.bestagd.pl/galerie/zmywarka-w-pelni-zintegr_38.jpg

więcej informacji np tutaj

Jestem facetem :D

Jeśli chodzi o moją zmywarkę.Sugerowałem sie wytycznymi jak wcześniej napisałem.Wstukałem więc parametry i znlazłem kilkanaście zmywarek.Po przeanalizowaniu cen i producentów na allegro kupiłem ww.AEG za ok.1700 zł.

Jest bardzo cicha-słychać tylko szum wody.Pracę sygnalizuje swiatełkiem na podłodze.Nie trzeba wiec panelu przedniego.I tak uzywam tylko 2 programów.Można rozważyć Fagora czyli Masterooka 073 IT z podobnymi parametrami choć nie wiem czy aktualnie jest tańszy.

Obydwaj szwagrowie mają Amiki czyli chyba Candy i strasznie buczą,dlatego wybrałem bardzo cichą ( kuchnia prawie otwarta na salon )

Sorki androzek

Mam nadzieję że nam wybaczysz. :D

Nie dziwię się że jesteś zadowolony z AEG co do Amiki vel Candy to przede wszystkim mają niefunkcjonalne kosze. O głośnym chodzeniu nie wspominając (musimy ją puszczać jak już dziecko zaśnie bardzo głębokim snem).