Wojciech Pancewicz 03.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 proszę o zasady budowy drogi żwirowej np.grubośc żwiru, odwodnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.07.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Google twoim przyjacielem jest : http://www.muratordom.pl/ogrod-i-otoczenie/pomysly-na-ogrod/nawierzchnie-w-ogrodzie,6518_2255.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Pancewicz 04.07.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dzięki za pouczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 21.04.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam, odświeżam Szukam ciekawych patentów na drogę żwirową, znalazłam Terraway ale cena ok 150zł/m2 jest dla mnie zbyt wysoka. Widziałam gdzieś takie kratki, jak plaster miodu które układa się na przygotowanym podkładzie i zasypuje żwirem. Nie mogę tego znaleźć, mógłby ktoś podrzucić linka Mam! Mam! Nidagravel.... Teraz będę liczyć ile mnie to wyniesie. Są może jacyś użytkownicy wymienionych rozwiązań? Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez martadela Sama znalazłam ten plaster miodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.04.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 martadela i co ciekawego Ci wyszło z wyliczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts