jaro71 09.07.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 No ładniutki. Ciekawe jaki rozstaw. Chyba więcej niż 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.07.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Tak, około 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek25 09.07.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 monia i marek http://img77.imageshack.us/img77/8445/ywopotdh1.jpg Bardzo ładny żywopłot, podoba mi się. U mnie taki będzie za jakiś 5-7 lat? Przy dobrych wiatrach i jak go: mszyce, nornice itp. co lubi moje drzewka nie zje Tylko posadziłam 0,50 cm od siatki i żałuję, bo wydaje mi się, że jest zbyt blisko. Cóż uczymy się jednak na błędach. Pozdrawiam.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 09.07.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 a jaki nawoz zalecacie do brabantow na wiosne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.07.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Azotan amonu, lub inny azotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 10.07.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ja bym przycinała przód, tył, górę, ale być może się mylę Tak robię z własnym żywopłotem (wprawdzie z cisów) i pięknie się zagęszcza. Powiedzcie mi kochani kiedy należy ciąć cis od góry.Ja myślałam że dopiero wtedy gdy osiągnie on pożądaną wysokość.Moje cisy teraz mają 20 cm a chcę żeby urosły do 50 cm. No i czekam do tej 50siątki nie patrząc czy rozkrzewia się na boki. To jak? mam już teraz ciąć coby ładniej się rozkrzewiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 10.07.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ja bym przycinała przód, tył, górę, ale być może się mylę Tak robię z własnym żywopłotem (wprawdzie z cisów) i pięknie się zagęszcza. Powiedzcie mi kochani kiedy należy ciąć cis od góry.Ja myślałam że dopiero wtedy gdy osiągnie on pożądaną wysokość.Moje cisy teraz mają 20 cm a chcę żeby urosły do 50 cm. No i czekam do tej 50siątki nie patrząc czy rozkrzewia się na boki. To jak? mam już teraz ciąć coby ładniej się rozkrzewiły? Może tu: http://www.krzewy.pl/zywoplotyciecie.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 10.07.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jaro 71Czytałam tą stronę wczoraj, dzisiaj jeszcze raz ale uważniej i ze zrozumieniem, no i mnie olśniło, powoli kapuje co do ogólnych zasad cięcia i formowania. Idę w ogród ze sekatorem do: cisów, derenia,tawuł, tamaryszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamaluma 12.04.2018 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Mnie też zależało i poradzono mi abym kupiła cyprys Leylanda. Juz wsadzony, kupowałam na pocz. maja wieć dość późno ale ceny były niższe / zdaje się po 9 zł szt ,wysokkość ponad pół metra. Przyjęły się wszystkie ale co jest teraz to nie wiem bo nie byłam tam od ponad miesiąca, zaprzyjaźniony sąsiad miał podlewac więc chyba przeżyły upały. POdobno rośnie b. szybko chociaz przez pierwszy rok musi się przyjąć, więc dopiero za około 2 lata będę mogła to ocenić. Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamaluma 12.04.2018 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts