tres34 10.07.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wie ktos, bo nie widze nigdzie takiej opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.07.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 nie wiem co to jest "koto". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo77 10.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wie ktos, bo nie widze nigdzie takiej opcji? Po prostu przestań wchodzić na to forum. Dasz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 10.07.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 tres34 wynosisz się? Ktoś Cię ściga? Grozili Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tres34 10.07.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Tak, grozili ze spala mi bude, zabija wszystkich domownikow, otruja psa, wystrasza kota i tak dalej Przy okazji sprostowanie: "koto" to oczywiscie "konto". Wszystko przez zarobienie i pospiech. I jeszcze uwaga do magikow od portalu: jak portal jest na poziomie to ma opcje usuwania konta. Mam pisac do waszego prezesa, zeby wywalil moje dane? Na pewno chetnie sie znizy do tego poziomu ... tres34 wynosisz się? Ktoś Cię ściga? Grozili Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.07.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jak usunac koto z muratora? Możesz: a) po prostu nie korzystać aktywnie z Forum b) zostać zablokowany z zachowaniem nazwy c) zostać zbanowany - bez zachowania nazwy - ale wtedy taką nazwę może ktoś sobie przywłaszczyć, zabierając tożsamość 'tres34' przy punktach b i c musisz wyartykułować Redakcji [mail na dole strony] takie żądanie I jeszcze uwaga do magikow od portalu: jak portal jest na poziomie to ma opcje usuwania konta. Mam pisac do waszego prezesa, zeby wywalil moje dane? Na pewno chetnie sie znizy do tego poziomu ... przetestuj, po co masz się męczyć w niepewności a, i podaj nazwy tych portali na poziomie, bo jakoś do tej pory nie spotkałem takiej opcji - dostępnej bez udziału admina - na żadnym forum PS: magicy od portalu przyjmują dział niżej [powodzenia życzę] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tres34 11.07.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dzieki Ponury63. Zaraz pise do nich z ryjem zeby mnie usuneli. Przy okazji; spotkales taki portal gdzie mozna usunac konto. Nazywa sie np. nasza klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bauricho 11.07.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Lol strasznie mnie ciekawi komu i dlaczego moze tak zalezec na usunieciu konta na forum ? Przeciez to tylko konto, jezeli nie chcemy juz korzystac to niekorzystamy i juz, konto istnieje i nasze wypowiedzi takze, bo w koncu pisalismy to po cos. No ale zeby byc tak oburzonym bo nie mozna skasowac konta ? Dziwne, a nawet powiedzialbym chore, no bo kto przywiazuje taka uwage do konta na forum jakimkolwiek, poza adminem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryan 17.06.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Irytacja mi się włącza jak czytam wasze idiotyczne odpowiedzi po co ktoś chce usunąć konto ? A po to że napier.... spamem mi po skrzynkach to jeden z głównych powodów wszystkie subskrypcje mam powyłączane to nadal mi coś przyłazi pisze emaile do adminów to mają mnie w dupie czy to wystarczający powód ? Co to was obchodzi po co kto chce usunąć ? nie znasz odpowiedzi to stul dziób.... A Pan ponury63 jak nie widziałeś takiej opcji to chyba za bardzo się tutaj zasiedziałeś i rola wielkiego imperatora-administratora na tyle ci przesłoniła całą resztę że nie dziwię się że nie widziałeś takiej opcji jest ona na większości portali, na prawie każdym forum stary a koszulkę moderator tez masz? Krew mi w żyłach krzepnie jak to wszystko czytam... W dzisiejszych czasach spamu gdzie ludzie mają dość gówna które zalega na skrzynkach irytacje wzbudzają właśnie takie natrętne portale zarejestruj się i już masz ujeb... życie na stałe....Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.07.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Mały komunikat: Gdyby były jakieś kłopoty z usunięciem, zawsze można napisać pw do Redakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 30.09.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Proszę PONOWNIE o skasowanie mojego konta wraz ze WSZYSTKIMI moimi postami!! a nie tylko 800 postów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.09.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Spokojnie, robi się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 30.09.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Panie Administratorze ale tematy założone przez naszego kolegę można by oszczędzić.Jest tam dużo ciekawych treści i są całkiem "żywe"Nasz kolega na pewno nie będzie miał nic przeciw.Posty tak, jak jest taka jego wola ale nie tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrew01 30.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Jest szansa na przywrócenie wątku "kocioł SKAM-P i sterownik Puma" czy juz raczej du.. znaczy się pupa blada?? PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zibik_eng 10.10.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Żądam skasowania konta z tego śmiesznego forum wraz ze wszystkimi powiązanymi z nim danymi z bazy danych. Nie mam zamiaru uczestniczyć dalej w chamskiej nagonce czynionej przez osoby łamiące obowiązujące prawo tj samowoli budowlanych. brak reakcji będzie skutkować krokami na drodze prawnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 13.10.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nie bądź śmieszny. Jeśli chcesz poprosić administrację forum o skasowanie konta, to ich o to poproś. A grożeniem krokami na drodze prawnej sam się ośmieszasz. Komu chcesz grozić, czym i na jakiej podstawie? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 02.03.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Proszę o usunięcie konta z powodu spamu wysyłanego przez użytkownika "admin" na moją skrzynkę pocztową i to pomimo odznaczenia znacznika zgody na otrzymywanie tego typu wiadomości. Kiedyś forum nie zaśmiecało mi maila spamem, jedyne prywatne wiadomości były od innych użytkowników z prośbą o poradę, o wymianę doświadczeń, a teraz większość wiadomości o tytule "prywatne" to spam od admina. Proszę też*o usunięcie moich wszelkich danych osobowych zgodnie z ustawą*o ochronie danych osobowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.03.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Proszę o usunięcie konta z powodu spamu wysyłanego przez użytkownika "admin" na moją skrzynkę pocztową i to pomimo odznaczenia znacznika zgody na otrzymywanie tego typu wiadomości. Kiedyś forum nie zaśmiecało mi maila spamem, jedyne prywatne wiadomości były od innych użytkowników z prośbą o poradę, o wymianę doświadczeń, a teraz większość wiadomości o tytule "prywatne" to spam od admina. Proszę też*o usunięcie moich wszelkich danych osobowych zgodnie z ustawą*o ochronie danych osobowych. Prosimy zostać z nami. To są sporadyczne zdarzenia, gdy przychodzi list od admina - najczęściej z informacją o jakimś bonusie dla Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.03.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Dalej nie rozumiem kasowania kont przez użytkowników. Wstydzą się czegoś?Przecież można się nie logować, przestać czytać. Ale kasowanie postów? Przecież to często wypacza i zniekształca wypowiedzi innych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 09.03.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Dalej nie rozumiem kasowania kont przez użytkowników. Wstydzą się czegoś? Przecież można się nie logować, przestać czytać. Ale kasowanie postów? Przecież to często wypacza i zniekształca wypowiedzi innych użytkowników Ale co tu jest nie do rozumienia...? Jest sobie użytkownik, który przez pewien czas bawił się w muratorowej piaskownicy, teraz znudziła mu się ta zabawa no i chce po sobie wszystkie zabawki i śmieci posprzątać. I to tyle. A do tego pełne prawo. Jeżeli forum nie udostępnia takiej opcji, to w skrajnym przypadku mogłoby się to skończyć pozwem cywilnym skierowanym przeciwko Muratorowi. I gdyby ktoś się kiedyś na takie kroki zdecydował, to ma wygrany taki proces z palcem w dupie. Czasy się zmieniają i kiedyś występowanie z takimi żądaniami było nie do pomyślenia. Jednak wszystko się zmienia i w dzisiejszych czasach kładzie się wielki nacisk na temat gromadzenia, przechowywania i udostępniania zarówno danych osobowych jak i wszelkich treści powiązanych z daną osobą. O problemach Fejs-zbuka związanymi z niekasowaniem danych/wpisów użytkowników słyszał? A o problemach Googla w związku ze zmianą polityki prywatności (akurat na czasie)? I wszelkie śmichy-hichy w stosunku osób nieżyczących sobie dalszego istnienia swej osoby na FM są w pełni nieuzasadnione. Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez Jarek EM08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts