Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak usunac konto z Muratora?

tres34

Recommended Posts

• Odpowiedzi 102
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Z tego co widywałam, nick przy postach zamieniany jest na słowo "gość" a dane identyfikacyjne usuwane. Usuwanie postów niszczy sens wątków. Najgorzej jest jak ktoś usunie post pierwszy w wątku, bo znika wówczas wątek. A przecież inni użytkownicy nie wyrażali zgody na usuwanie ich postów. Edytowane przez Elfir

Proszę o usnięcie mojego konta z portalu. Te kilka napisanych przeze mnie postów może dalej istnieć - ani nikogo nie obraziłem, ani ameryki w nich nie odkryłem. Niemniej konto wraz z danymi osobowymi to moja własność i jego usunięcie jest obowiązkiem administratora tego forum.

Na pytanie po co - choć nie muszę, odpowiadam - dzięki prywatnym wiadomoścoim od admina, które otrzymuje na maila, a kasowanie któych już mnie nudzi.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Gość 2mm

Proszę o usunięcie profilu 2mm i wszystkich napisanych przeze mnie postów. Nie jestem zainteresowany dalszym uczestnictwem w tym forum.

Jak widać z powyższych postów, usunięcie profilu jest możliwe choć w 2012 Redakcja wmawiała mi, że się nie da i żebym sobie SAM pokasował swoje wypowiedzi.

Jak widać z powyższych postów, usunięcie profilu jest możliwe choć w 2012 Redakcja wmawiała mi, że się nie da i żebym sobie SAM pokasował swoje wypowiedzi.

Regulamin korzystania z Portali MURATOR S.A.

3.5 MURATOR S.A. ma obowiązek:

- usunięcia Profilu na żądanie Użytkownika (profilu tego Użytkownika).

• 4 months później...

Mandragor - a zablokowałeś sobie w ustawieniach profilu dopływ treści reklamowych?

A jeżeli spamują ciebie użytkownicy a nie Redakcja, to trzeba było to zgłosić, bo spamerów banujemy.

Edytowane przez Elfir

• 3 months później...