Gość KOWAR 09.10.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 W związku z tym że od wielu lat nie korzystam z konta proszę o usunięcie mojego profilu wraz z danymi użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mlodziax 10.10.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych proszę o usunięcie mojego profilu wraz z danymi użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość w84u 12.10.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ja również proszę o usunięcie konta wraz z postami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość askaaa88 02.12.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych proszę o usunięcie całego mojego konta/profilu oraz moich wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.12.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Z tego co widywałam, nick przy postach zamieniany jest na słowo "gość" a dane identyfikacyjne usuwane. Usuwanie postów niszczy sens wątków. Najgorzej jest jak ktoś usunie post pierwszy w wątku, bo znika wówczas wątek. A przecież inni użytkownicy nie wyrażali zgody na usuwanie ich postów. Edytowane 8 Grudnia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla-1 10.12.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Proszę o usunięcie profilu kamilla-1 wraz z wszystkimi napisanymi postami. Taka opcja powinna byc w edycji profilu, i nie powinno to w ogole byc przedmiotem dyskusji. Albo sie chce albo sie nie chce istniec na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolny 10.12.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Proszę o usnięcie mojego konta z portalu. Te kilka napisanych przeze mnie postów może dalej istnieć - ani nikogo nie obraziłem, ani ameryki w nich nie odkryłem. Niemniej konto wraz z danymi osobowymi to moja własność i jego usunięcie jest obowiązkiem administratora tego forum. Na pytanie po co - choć nie muszę, odpowiadam - dzięki prywatnym wiadomoścoim od admina, które otrzymuje na maila, a kasowanie któych już mnie nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.12.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 wolny - starczyło w zasadzie zaznaczyć sobie w profilu, że nie chcesz otrzymywać wiadomości od Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 11.12.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 a przy okazji dowiedziałem się, że posty w dzienniku budowy które chciałem żeby były skasowane - tak naprawdę nie zostały skasowane - tylko ukryte - a ja nie mam możliwości ich skasowania....i przyznam - to mi się nie podoba i to bardzo.... hehe ja wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość sipex 27.12.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Witam proszę o usunięcie mojego konta z wszystkimi postami.Decyzje podjełem proszę o jej uszanowanie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gmarcin 02.01.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dzień dobry. Czy mogę poprosić o skasowanie profilu. Nie znalazłem takiego narzędzia w swoim panelu. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 13.01.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Proszę o usunięcie profilu 2mm i wszystkich napisanych przeze mnie postów. Nie jestem zainteresowany dalszym uczestnictwem w tym forum. Jak widać z powyższych postów, usunięcie profilu jest możliwe choć w 2012 Redakcja wmawiała mi, że się nie da i żebym sobie SAM pokasował swoje wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 13.01.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Jak widać z powyższych postów, usunięcie profilu jest możliwe choć w 2012 Redakcja wmawiała mi, że się nie da i żebym sobie SAM pokasował swoje wypowiedzi. Regulamin korzystania z Portali MURATOR S.A. 3.5 MURATOR S.A. ma obowiązek: - usunięcia Profilu na żądanie Użytkownika (profilu tego Użytkownika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 usunięcie postów niszczy czasem całe wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.01.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 3.5 MURATOR S.A. ma obowiązek: - usunięcia Profilu na żądanie Użytkownika (profilu tego Użytkownika). Możemy usunąć profil, postów niestety nie. Prosimy o potwierdzenie decyzji w prywatnej wiadomości do Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toia 04.06.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Proszę o usunięcie mojego konta na Waszym portalu: użytkownik toia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balerek 05.06.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ponawiam, prosze usunac profil flashback wraz z wszelkimi postami (bo sa moje). Na zdrowy rozsądek, są Twoje ale _należą_ do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mandragor1719512301 07.06.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Proszę o usunięcie profilu Mandragor. Posty mogą zostać ale skrzynkę mam zawaloną SPAM-em. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.06.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Mandragor - a zablokowałeś sobie w ustawieniach profilu dopływ treści reklamowych?A jeżeli spamują ciebie użytkownicy a nie Redakcja, to trzeba było to zgłosić, bo spamerów banujemy. Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 05.10.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych proszę o usunięcie całego mojego konta/profilu oraz moich wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts