Elfir 06.10.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 usunięcie wpisów jest niemozliwe. Natomiast profil zostanie zamieniny na anonimowy. Proszę pisać bezpośrednio do Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.10.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 chyba źle sformułowałeś prośbę i w redakcji cię nie zrozumieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 08.10.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Za mało wykrzykników może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 29.10.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Proszę o zmianę nazwy użytkownika na: hexxxx Proszę o usunięcie mojego konta na forum muratora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 29.11.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Również zastanawiam się nad usunięciem konta..czuję się oszukana przez jedną osobę mogę chyba nazwać tego Pana dziennikarzem Muratora natomiast nazwiska nie chcę podawać. Otóż Pan ten w maju tego roku napisał do mnie maila, że chciałby przeprowadzić ze mną rozmowę na temat mojej inwestycji..widać było, że bardzo zależy Jemu na artykule ponieważ dzwonił kilka razy, wszystko przedstawiłam, wysłałam zdjęcia do publikacji w miesięczniku muratora i co??? cisza..a tak pięknie mówił, że przyśle umowę, za każde opublikowane zdjęcie chyba 50zł, darmowy miesięcznik z publikacją..śmiech na sali. Nie zależy mi ani na gazecie, ani na pieniądzach i tej umowie..ale proszę następnym razem nie wprowadzać ludzi w błąd bo to nie jest miłe. pozdrawiam Redakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.11.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Również zastanawiam się nad usunięciem konta..czuję się oszukana przez jedną osobę mogę chyba nazwać tego Pana dziennikarzem Muratora natomiast nazwiska nie chcę podawać. Otóż Pan ten w maju tego roku napisał do mnie maila, że chciałby przeprowadzić ze mną rozmowę na temat mojej inwestycji..widać było, że bardzo zależy Jemu na artykule ponieważ dzwonił kilka razy, wszystko przedstawiłam, wysłałam zdjęcia do publikacji w miesięczniku muratora i co??? cisza..a tak pięknie mówił, że przyśle umowę, za każde opublikowane zdjęcie chyba 50zł, darmowy miesięcznik z publikacją..śmiech na sali. Nie zależy mi ani na gazecie, ani na pieniądzach i tej umowie..ale proszę następnym razem nie wprowadzać ludzi w błąd bo to nie jest miłe. pozdrawiam Redakcję. Upomnij się poprostu do tego Redaktora,również miałem taką sytuację i Pani,która zajmowała się umową i wypłatą tantiem zapomniała o mnie.Ale po przypomnieniu się umowa została przysłana,kasa wplacona a i darmową gazetkę też dostalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.12.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Osoby, które chcą usunac konto niech piszą bezpośrednio do Redacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość niemar 06.02.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych proszę o usunięcie całego mojego konta/profilu. Swoją drogą, powinna być opcja usuń... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 12.02.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ja również proszę o usunięcia mojego konta/profilu i mam nadzieję, że nie będę czekać na to zbyt długo (jak kolega/koleżanka) powyżej. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.02.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Indy-k - weź przeczytaj, co zostało napisane w tym temacie. Nie pisać próśb tutajTAKIE PROŚBY BEZPOŚREDNIO KIEROWAĆ DO REDAKCJI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Deshroom 07.08.2015 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych proszę o usunięcie mojego profilu wraz z danymi użytkownika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 07.08.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Elfir, wygląda na to, że jeszcze za małej czcionki użyłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.08.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 chyba wkleję jeszcze:Redakcja ukrywa się po nickiem "redakcja" i można wysyłać wiadomość na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 25.05.2016 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Sądzę że ten wpis Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romasia3 10.11.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych proszę o usunięcie mojego profilu wraz z danymi użytkownika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2017 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 a ja proszę postępować, jak to zostało opisane w tym temacie Inna forma nie jest możliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 12.11.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Chyba lepiej zamknąć wątek (o ile jest to możliwe) - wszystko jest tu opisane, więc zainteresowani doczytają. Inaczej ciągle jakieś wpisy "nieczytających" będą się pojawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 28.05.2018 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 To jest błąd, jak klikniesz pokaż wszystkie wpisy to działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.05.2018 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Czy to stwierdzenie jest nadal aktualne? Zuważylem że jeden z forumowiczów mając ponad 6000 postow na swoim koncie ma tylko kilka postów na liście kiedy chce sie obejżeć jego posty. Czy to jest jakiś bląd, czy może on sam te posty wykasował? Czy jest możliwe skasowanie wszystkich swoich postow samemu, bez pompcy redakcji? Pewno że możliwe bo mamy RODO i niestety administrator nie ma za bardzo wyboru czyli Murator w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.05.2018 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 a ja proszę postępować, jak to zostało opisane w tym temacie Inna forma nie jest możliwa. Właściwy Sąd pomoże i będzie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts