Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak usunac konto z Muratora?

tres34

Recommended Posts

• Odpowiedzi 102
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 5 weeks później...
Również zastanawiam się nad usunięciem konta..czuję się oszukana przez jedną osobę mogę chyba nazwać tego Pana dziennikarzem Muratora natomiast nazwiska nie chcę podawać. Otóż Pan ten w maju tego roku napisał do mnie maila, że chciałby przeprowadzić ze mną rozmowę na temat mojej inwestycji..widać było, że bardzo zależy Jemu na artykule ponieważ dzwonił kilka razy, wszystko przedstawiłam, wysłałam zdjęcia do publikacji w miesięczniku muratora i co??? cisza..a tak pięknie mówił, że przyśle umowę, za każde opublikowane zdjęcie chyba 50zł, darmowy miesięcznik z publikacją..śmiech na sali. Nie zależy mi ani na gazecie, ani na pieniądzach i tej umowie..ale proszę następnym razem nie wprowadzać ludzi w błąd bo to nie jest miłe. pozdrawiam Redakcję.

Gość Arturo72
Również zastanawiam się nad usunięciem konta..czuję się oszukana przez jedną osobę mogę chyba nazwać tego Pana dziennikarzem Muratora natomiast nazwiska nie chcę podawać. Otóż Pan ten w maju tego roku napisał do mnie maila, że chciałby przeprowadzić ze mną rozmowę na temat mojej inwestycji..widać było, że bardzo zależy Jemu na artykule ponieważ dzwonił kilka razy, wszystko przedstawiłam, wysłałam zdjęcia do publikacji w miesięczniku muratora i co??? cisza..a tak pięknie mówił, że przyśle umowę, za każde opublikowane zdjęcie chyba 50zł, darmowy miesięcznik z publikacją..śmiech na sali. Nie zależy mi ani na gazecie, ani na pieniądzach i tej umowie..ale proszę następnym razem nie wprowadzać ludzi w błąd bo to nie jest miłe. pozdrawiam Redakcję.

Upomnij się poprostu do tego Redaktora,również miałem taką sytuację i Pani,która zajmowała się umową i wypłatą tantiem zapomniała o mnie.Ale po przypomnieniu się umowa została przysłana,kasa wplacona a i darmową gazetkę też dostalem ;)

• 2 months później...
  • 5 months później...
  • 2 weeks później...
  • 9 months później...
  • 1 year później...
  • 6 months później...
Czy to stwierdzenie jest nadal aktualne?

Zuważylem że jeden z forumowiczów mając ponad 6000 postow na swoim koncie ma tylko kilka postów na liście kiedy chce sie obejżeć jego posty.

Czy to jest jakiś bląd, czy może on sam te posty wykasował?

Czy jest możliwe skasowanie wszystkich swoich postow samemu, bez pompcy redakcji?

Pewno że możliwe bo mamy RODO i niestety administrator nie ma za bardzo wyboru czyli Murator w tym przypadku.