Nefer 01.04.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Jeśli umiesz sam zrobić to zaoszczędzisz dużo kasy. Jeśli się na tym nie znasz - to się raczej nie nauczysz tak od ręki każdej dziedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.04.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Nefer, toż to reklama. wyżej Tomgot mam wrażenie, że też Schodzi na psy to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Nefer, toż to reklama. wyżej Tomgot mam wrażenie, że też Schodzi na psy to forum Nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertM 09.04.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No racja. Fajnie jeśli potrafimy sami dużo zrobić przy swoim domu. Możemy dużo zaoszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgot 09.04.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 jednak wszystkie koszty się składają, jak to się mówi "grosz do grosza.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgot 09.04.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 rzeczywiście dobrze jest, jeśli można ograniczyć koszty poprzez zdecydowanie się na "zrób to sam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marus1980 09.04.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam, jestem na etapie załatwiania mapek. Jeśli uda się nam to jeszcze w tym roku zrobimy fundamenty. Będziemy budować ze ścian trójwarstwowych-cegły klinkierowej, zastanawialiśmy się nad płytkami zamiast cegły, a wg co byłoby lepsze?Raczej nie będzie to metoda gospodarcza chociaż będziemy wybierać ekipy tanie ale z polecenia i obejrzenia już wybudowanego domu. Budowa domu nie będzie na kredyt bo jakoś boimy się takich dużych kredytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertM 10.04.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ja wybrałbym cegłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marus1980 10.04.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Cegła na pewno wyczymalsza. Chociaż architekt uważał, że szkoda się pchać w dom trójwarstwowy bo duże koszty budowy. A co wy sądzicie o tym? Ci co już wybudowali i mieszkają napewno mogą już coś powiedzieć na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marus1980 16.04.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Słyszałem, że jest połówka cegły klinkierowej. Właśnie się zastanawiam nad nią bo troszkę byłoby taniej tylko czy to dobre rozwiązanie? I czy też dobrze tłumiła by hałas z zewnątrz? Stosował ktoś taką połówkę jako elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts