Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Poza tym ja z Tobą nie gadam odkąd wyszlo na jaw żeś despotka i obdzierasz swoich prywatnych samców z czci i godności

Mimo, ze ze mna nie gadasz i tak sie odezwe :wink: .

U nas najpierw byly tynki, a potem cala hydraulika i centralne wlacznie z podlogowka. Tak sobie zazyczyl ten co u nas robil. Mimo, ze sciany po tynkach byly gladziutkie i balam sie kucia pod rurki to zrobili wszystko tak umiejetnie, ze malo tych tynkow zniszczyli.

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hydraulicy od razu dziury zaklejali w miare porzadnie, potem tylko ten co malowal przed malowaniem jeszcze pokrywal sciany cienko gladzia (mimo tynkow maszynowych) i robil poprawki tych miejsc co zakleili hydraulicy...

a jednak ze mna gadasz 8) .

eee sorki, ja chyba nie o tym :o :o :o

mi chodziło o sprzątanie wokół, a nie o siadanie :lol: Dała im do wyboru, nie? albo sprzątają- a że lenie to im sie nie chciało, sami wybrali, tak?

Jednak my kobiety kumamy w czym rzecz.......mieli wybor.

i to naprawdę nie wzbudza w Tobie łez, ścisku gardła...?

a u mojego to wzbudziłoby łzy i ścisk gardła jakby widział mnie ze szmatą na kolanach sprzątającą wokół kibla? sądzę że nie i Ty też wiesz że nie. Dlatego ja nie dotykam się tych terenów.

No ale swoją drogą absolutnie nie wpadłabym na pomysł, żeby kazać swojemu siadać do sikania. jakbym chciała być z kobietą, to byłabym z kobietą :-?

ooo już jak facetom każe się coś robić, to od razu "zmusza" :evil:

No wiesz, dandi?

Ty wiesz o czym Ty mówisz????? OTO DOWODY !!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u mnie jest taki skos w kibelku, że chcąc nie chcąc...

albo siedzimy albo będzie ból kręgosłupa od wygięcia....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tylko jeden kolega stwierdził, że jak się tak wygnie to nie będzie widział gdzie trafia....

sikanie na siedząco jest zdrowe dla prostaty

Niektórzy wolą mieć chorą prostatę, bo ich ego upatruje męskości w sikaniu na stojąco, co jest dość smutne. ;) Ja na przykład sądzę, że męskość to nie kwestia oddawania moczu w jedynej słusznej pozycji, ale ja, jak wiadomo, co Wu potwierdzi, jestem zgorzkniała. 8)

sikanie na siedząco jest zdrowe dla prostaty

Niektórzy wolą mieć chorą prostatę, bo ich ego upatruje męskości w sikaniu na stojąco, co jest dość smutne. ;) Ja na przykład sądzę, że męskość to nie kwestia oddawania moczu w jedynej słusznej pozycji, ale ja, jak wiadomo, co Wu potwierdzi, jestem zgorzkniała. 8)

a ja uważam tylko, ze nie powinno się nikogo uszczęśliwiać na siłę. No ale ja zgorzkniała nie jestem :wink: