Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kuffa własnie się zastanawiam czy jest sens wklejac bo niklt tego nie komentuje
no dobra

ta z czerwonymi dodatkami bardziej do mnie przemawia.

I na całe szczęście zniknęły te półeczki :-?

A te tapety są do kupienia?? Czy tylko to jakieś wzory są?? :roll:

PS. Ale i tak najbardziej (kolorystycznie) podoba mi się ta druga wersja. Byle nie było półeczek

Najbardziej podoba mi sie I wersja wizualizacji sypialni. W tej wersji fotel bym postawila tam gdzie lozeczko, z pojedynczych polek wiszacych nad fotelem bym zrezygnowala i w tym miejscu powiesilabym obrazy(ki), a lozeczko mozna postawic na scianie z polkami, ono i tak bedzie tam stac tymczasowo, a nie na stale, wiec nie skupialabym sie na lozeczku.

Tapeta w kwiaty w moim stylu i fotel pleciony z jasna poducha bardzo mi sie podoba. W swojej sypialni planuje identyczny fotel tylko w troche jasniejszym kolorze. A tapeta tez bedzie za lozkiem w kwiatki ale bardzo drobne granatowo-niebieskie,

A te tapety są do kupienia?? Czy tylko to jakieś wzory są??

Kasiu bardzo proszę na przykład tu

i jeszcze tu

No widze własnie, w sumie to chyba podobne widziałam w Liroy Merlin :roll: .

Dandi, zdecydowac musisz sam, jak widzisz każdemu podoba się co innego :wink: Magpie podoba się 1 wersja, mnie 2, a 3 pewnie jeszcze komuś innemu

A te tapety są do kupienia?? Czy tylko to jakieś wzory są??

Kasiu bardzo proszę na przykład tu

i jeszcze tu

No widze własnie, w sumie to chyba podobne widziałam w Liroy Merlin :roll: .

Dandi, zdecydowac musisz sam, jak widzisz każdemu podoba się co innego :wink: Magpie podoba się 1 wersja, mnie 2, a 3 pewnie jeszcze komuś innemu

Popieram Kasie! Wiecej juz nie pokazuje sypialni, bo jak jeszcze wkleisz kilka wizualizacji i uslyszysz kolejne opinie to zglupiejesz, a Twoja architekt dopiero :roll: . Wybierzcie ze Zlociutka to co Wam najlepiej pasuje, bo tutaj ilu forumowiczow tyle opinii.

eeeeeeeeee, no to jakby jasne. ale miło jest posłuchać co ludzie gadają. A architektka ma łeb na karku i wie co robi więc nie sądzę że czyjeś niezadowolone opinie będą w stanie zburzyć jej profesjonalizm. Tak czy owak krytykować jej nie dam więc proszę nawet nie próbować. Rysuje to co jej sugerujemy więc jeżeli nie podoba się wizja to niepochlebnie wypowiadamy sie o samej wizji a nie o osobie tworzącej.

kuffa własnie się zastanawiam czy jest sens wklejac bo niklt tego nie komentuje
no dobra

ta z czerwonymi dodatkami bardziej do mnie przemawia.

I na całe szczęście zniknęły te półeczki :-?

A te tapety są do kupienia?? Czy tylko to jakieś wzory są?? :roll:

oj tak tak tak :lol:

Nie odwołując sie do nazwy jakiegokolwiek stylu, pierwsze wizualki to wg mnie stary zagracony pokoik babci, i tyle. I jeszcze pasuje do tego zapach naftaliny. No sorki.

Z kolei ten

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/syp-czerw3d.jpg

jest jak najbardziej teges :lol: pokój jest jasny, przestronny, bez nadmiernej ilości tapet w maziajki, na dodatek nie wygląda na zagracony.