Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dwóch nie bo i tak się nie zmieszczą. Architektka brała wymiary z rzutu a ja zapomniałem powiedzieć że Witko murował inaczej i ta komoda na prawo od drzwi garderobianych w życiu tam nie wlezie bo ścianka jest dużo krótsza niż ma to miejsce na wizualce. Ale jednej potrzebujemy dla Tośki bo nie mam zamiaru przy każdym przewijaniu zostawiać dziecka na przewijaku i zasuwać do garderoby po cośtam.

Jadę na budowę wymiarować sypialnię na nowo.

A mnie się jak zwykle podoba 8) Przepadam za komodami. Dla małych dzieci to najlepsze miejsce na wszystko. Wiem z doświadczenia :wink: Sporo rzeczy tam wchodzi a teraz to nawet Mikołaj lubi tam włazić i siedzieć (w ostatniej szufladzie od góry patrząc... ma się rozumieć :o ) jakby nie było innych miejsc do zabawy :roll: :lol:

pozdrawiam

Ps. A Tosia to jest skrót od jakiegoś imienia (jeżeli tak, to jakiego?) czy po prostu Tosia?

moze nie ma tak rażąco wyraźnych wzorków w rzeczywistości, nie wiem.

Wiloa ale to tapeta zupełnie ale to zupełnie poglądowa wybierana przez projektantkę żeby mniej więcej pokazać o co cho. Ja lubię tapetowe akcenty, malowane ściany mnie nudzą. Oczywiście takie ściany będą w salonie ale tam sam mur złamany jest obecnością kominka i kinkietów więc przeżyję ale szczerze mówiąc to w sypialni dałbym tapetę na wszystkich ścianach. Widziałaś te adamaszki tłoczone złotem i srebrem? To jest dopiero jazda. Ten wzór który prpopnuje moja projektantka to naprawdę light jeżeli chodzi o nowoczesne wzornictwo.

Zresztą nie ma o czym gadac bo (powtarzam) ta tapka jest poglądowa

Kolejna propozycja kolorystyczna:

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/syp1_3d.jpg

Ta wersja podoba mi sie najbardziej, ale obrazki na drugiej ścianie zamiast półeczek :)

mnie też ta wesja się najbardziej :D nic bym w niej nie zmieniała - fajna jest :D

witanko :D