Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie, czy do Waszej świadsomości w ogóle dociera to, że kolory pokazane w necie są przekłamane? że jest cos takiego jak doświetlenie koloru przez aparat i tak naprawdę te ściany o każdej porze dnia wyglądają inaczej? W rzeczywistości jest to kolor o niebo mniej żywy, bardziej brudny, przygaszony. Jest dokładnie taki jaki mają zielone oliwki ze słoika w które ktoś napchał migdałów.

wygląda nieco mrocznie, jak z ekskluzywnej meliny, jak z burdelu właśnie zwłaszcza w połączeniu z tą koronką. Dzięki temu kolorowi czuć w tej sypialni zapach dobrego koniaku, zapach cygar, i szampana, i kawy trochę też. I co przepraszam w takim entourage'u mam sobie powiesić abażurowe kinkiety z płóciennym w kwiaty i srebrnym wykończeniem?

No Wy się puknijcie!

nieeeee, aż wróciłem z ciekawości do zdjęć sypialni. ja nie wiem co pokazują Wasze monitory - mój pokazuje głupio groszkowe ściany, które w rzeczywistości zupełnie ale to zupełnie tak nie wyglądają. Proszę sobie w paincie pomalowac to zdjęcie na oliwkę w Waszym rozumieniu - wtedy się dogadamy

A gdzie tu oliwkowa sciana?? :o

LUDZIE TRZYMAJCIE MNIEEEEEEEEEEE

ja pokazuję koncepcję i konwencję a nie to co chce sobie zrobić, bo rozumiesz, umieszczenie siebie w malinowej sypialni z okrągłym łózkiem jest ostatnią rzeczą jaka przychodzi mi do głowy

raz...dwa...trzy...cztery...pięć...sześć...siedem...osiem...dziewięć...dziesięć...

A gdzie tu oliwkowa sciana?? :o

LUDZIE TRZYMAJCIE MNIEEEEEEEEEEE

ja pokazuję koncepcję i konwencję a nie to co chce sobie zrobić, bo rozumiesz, umieszczenie siebie w malinowej sypialni z okrągłym łózkiem jest ostatnią rzeczą jaka przychodzi mi do głowy

raz...dwa...trzy...cztery...pięć...sześć...siedem...osiem...dziewięć...dziesięć...

A mi tak :) byloby malina jeszcze jakby sie to lozko krecilo :lol: :lol: